fbpx

כבדי עוף עם ירקות

Recipe by
סגור לתגובות על כבדי עוף עם ירקות

מצרכים:

  • כבד עוף – 500 גרם, צלוי מטעמי כשרות.
  • בצל – 2 » יחידות בינוניות – סה”כ (250 גרם), חתוכים לרצועות.
  • גזר – יחידה גדולה ללא קליפה (238 גרם), מגורד גס.
  • סלרי – כרפס – 3 » גבעולים – סה”כ (135 גרם), גבעולי כרפס חתוכים.
  • שמן קנולה – 1/4 כוס – סה”כ (60 מ”ל), לטיגון.
  • מלח – 1/4 כפית שטוחה, לפי הטעם.
  • פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה, לפי הטעם.
  • פטרוזיליה – 2 » כפות-קצוץ – סה”כ (10 גרם), לפי הטעם.
  • רוטב צ`ילי מתוק – 1/4 כוס – סה”כ (71 גרם), לפי הטעם.

 

אופן ההכנה:

  1. לצלות את הכבדים מטעמי כשרות (הכוונה לצלות את הכבד על רשת מעל להבה גלויה כ- 2 דקות מכל צד. לאחר מכן לבשל איך שרוצים בעיקרון).
  2.  לטגן בשמן את הבצל, להוסיף את הגזר והכרפס ולהמשיך לטגן עד ריכוך הבשר.
  3. לתבל במלח ובפלפל שחור לפי הטעם.
  4.  להוסיף את הכבד הצלוי, לערבב בעדינות ולהשאיר על להבה נמוכה למשך כמה דקות עד לדרגת הצלייה הרצויה.
  5. להעביר על כלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ`ילי.

בתיאבון!!