fbpx

סלט יוני קל הכנה עם גבינה בולגרית ובטטה ! ספיישל שבועות

Recipe by
סגור לתגובות על סלט יוני קל הכנה עם גבינה בולגרית ובטטה ! ספיישל שבועות
Prep: 20 דק' | | Servings: 6-10

מצרכים:

  • 3 עגבניות
  • 3 מלפפונים
  • חופן גדול עלי רוקט
  • בטטה אחת גדולה
  • 5 עלי חסה גדולים
  • חצי חבילה גבינה בולגרית “פיראוס”
  • חומץ
  • מיץ לימון משומר
  • שמן מלח ופלפל שחור
  • לקישוט: זיתים שחורים וירוקים.

 

אופן הכנה:

  1. מקלפים את הבטטה שלנו ומכניסים למיקרו כ10-20 דקות, תלוי במיקרו עד שרך (צריך לבדוק עם או מרתיחים במים רותחים עד שרך. חותכים לקוביות קטנות.
  2. חותכים את העגבניות המלפפונים והחסה בצורה הנוחה לכם(את עלי הרוקט לא צריך לחתוך הם קטנים גם ככה)
  3. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות מאוד
  4. מכניסים הכול לקערה גדולה ומערבבים.
  5. שופכים מעט חומץ מעט מיץ לימון ומעט של שמן
  6. מוספים חצי כפית מלח ופלפל שחור ומערבבים שוב.
  7. ולבסוף מפזרים מעל זיתים שחורים וירוקים