fbpx

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

Recipe by
סגור לתגובות על עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין
חלבי
Prep: לילה במקרר | | Servings: עוגה

מתכון לעוגת פררו רושה טעימה שקל להכין וכל אחד יטרוף אותה לצד הקפה!

לתחתית

  • כוס וחצי פצפוצי אורז
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 25 גרם חמאה

למוס

  • 260 גרם שוקולד חלב
  • 2/3 כוס חלב
  • 4 כפות ממרח פררו רושה (ניתן לקנות בכל מקום שמוכר דברי אפיה או בסופר)
  • 12 גרם ג’לטין
  • 72 מ”ל מים קרים
  • 750 מ”ל שמנת מתוקה

לציפוי

  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 120 מ”ל שמנת מתוקה
  • אגוזי לוז ברס (מסוכרים) באדיבות לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

צריכים מיקסר? מבצע מיוחד לגולשי מתכונים ישראל – 10% הנחה לקניית מוצרי חשמל למטבח בהזנת קוד קופון: KHAY5 

  1. ממיסים חמאה ושוקולד מערבבים עם פצפוצי האורז, משטחים בתבנית עגולה ומקפיאים.
  2. שמים בקערית קטנה ג’לטין עם מים קרים ומשרים כ10 דק’.
  3. בינתיים ממיסים שוקולד חלב עם חלב ומוסיפים את הממרח פררו רושה ומערבבים היטב.
  4. ממיסים במיקרוגל את הג’לטין כ-30 שניות ומערבבים היטב עם השוקולד, להיזהר שלא יהיה גושים!
  5. מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים עם השוקולד המומס בתנועות עטיפה. מעבירים לתבנית מעל התחתית של פצפוצי האורז ומקפיאים ללילה.
  6. מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים מעל השוקולד הקצוץ ומערבבים עד להמסה. מכניסים אגוזי לוז לפי הטעם. שופכים מעל המוס הקפוא.
  7. מכניסים להקפאה לחצי שעה – שעה.
  8. מעבירים למקרר עד להפשרה כ12 שעות.

מחפשים עוגה שווה בסגנון? המלצה שלנו לעוגת לוטוס מסקרפונה הכי טעימה בעולם!! לחצו להכנס למתכון!

קרדיט לחני אסולין, https://www.facebook.com/crunchcakedesign/