fbpx

קינדר ענקי כולל סרטון הכנה!

Recipe by
סגור לתגובות על קינדר ענקי כולל סרטון הכנה!
מעל 2 שעות
Prep: 45 | | Servings: 8-30

 

 

 

 

 

**חשוב לציין שהמתכון תורגם מאתר בשפה הרוסית, לכן קיימות שגיאות בתחביר.

קרם

  • 1 ליטר שמנת, 30% שומן
  • 30 גרם סוכר
  • 400 גרם שׁוֹקוֹלָד לָבָן
  • 10 גרם ג’לטין
  • 1 שקית סוכר וניל

ציפוי שוקולד

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 300 מ”ל שמנת, 30% שומן

בסיס שוקולד

  • 100 גרם שוקולד

גודל פאן קייק (כ +/-) 30h10 בגובה של 8 ס”מ.

 

אופן ההכנה:

  1. עבור הקרם, יוצקים את השמנת לתוך סיר, להוסיף סוכר וסוכר וניל. מחממים אך לא לאפשר רתיחה, להנמיך מעט את החום, להוסיף שוקולד לבן. כאשר השוקולד נמס לגמרי מוסיפים את הג’לטין (ג’לטין צריך להיות ספוגה במים קרים מראש במשך 10 דקות). חשוב כדי שהג’לטין יהיה נמס לחלוטין ואין גושים.
    יוצקים לתוך מיכל, ומקררים היטב היטב. רצוי … אפילו בהכרח, להכניס למקרר של כ -1.5 שעות.
    אם אתם משתמשים בתבנית סיליקון יכולים לדלג על שלב זה! משמנים את תחתית ודפנות ממש טיפה של שמן. הנח ניילון נצמד, להצמיד אותו היטב אל התחתית והדופן (אם קפלים לא שמים לב, אז הם יכולים להיות חלקים).
    כן כרטיסייה (3 יח ‘). במקרה כזה, אם לא חשוב כי הקינוח הזה יש צורה דומה שוקולד קינדר, לדלג על שלב זה! מתוך קרטון לחתוך חלקים 4h6,5 לראות. 8h8,5 ולראות. (בחלק זה יש לצפות בסרטון בכדי לראות במדוייק).
  2. חלקים גדולים אלה כוללים מזמרה קטנה (כמו הטופס קירות משופעים), כך שתיווצר צורה חצי עגול. סרט צלופן, לצרף את שני החלקים.
  3. בתוך מפיות נייר מקופלות וקולנוע לעטוף מזון. ואז לשים בצורת חלקים מן המוכן, כך יהיה בערך ריווח שווה.
    קרם צונן של שוקולד לבן לנצח עם מערבל במשך כמה דקות, עד מדינת שמנת מעט (מתעבה המוני והופך את האוויר), ללא צורך להכות עד פסגות יציבות.
  4. קרם מוכן שפכו לתוך תבנית ולהפיץ בעדינות. הסר למקפיא למשך 5 שעות לפחות.
    זיגוג שוקולד. קרם ומביאים לרתיחה פעם להרתיח ומכבים את האש, מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין. יוצקים לתוך מיכל מתאים, לכסות בניילון והכניסו למקרר לצינון. עם זאת, אין זה הכרחי כי יהיה הדובדבן קפוא, היא צריכה להישאר נוזל, העיקר כי לא היה חם.
    ממיסים את השוקולד המריר (או במיקרוגל או באמבט מים), זה צריך להיות חם, לא חם.
    החל פודינג קפוא שוקולד מומס (מבלי להסיר מן התבנית) ולהפיץ במהירות (בגלל השוקולד מתקשה במהירות), ויצרו שכבה עבה, אשר ישמש כבסיס לקינוח, תמיכתה. שלח במקרר למשך 30 דקות.
  5. הסר את הקינוח מהתבנית, הסר את הסרט, ובזהירות רבה, כי לא יפגע משחה כדי להסיר את המכסה. סכין או מתכת רחב (קונדיטוריה) עם מרית כדי להחליק את פני השטח קצת, אם יש עקבות של סרט או אי סדרים.
  6. העברת קינוח על דוכן קטן (משקפים, קערות גלידה, מיכל הפלסטיק …), אשר ממוקם על מגש או על קלף.
  7. טפטוף עם ציפוי שוקולד. אם את הזיגוג, זאת, הפך סמיך מאוד, זה יכול להיות קצת חם במיקרוגל. בעדינות להפיץ להחליק את פני השטח (צריך לעבוד). אגב, בנבכי נוחים להפיץ את זיגוג השוקולד עם החלק האחורי של כפית.
    שים שוקולד קינדר מוכן על צלחת מתאימה. לפני הגשת הקינוח הזה חייב להיות מקורר למשך 30 דקות לפחות.

קרדיט : http://bonapp-tv.blogspot.co.il/2016/05/gaent-kinder-chocolat.html