מרכיבים:
8 פרוסות לחם דקות
לבלילה:
3 ביצים
180 מ”ל (3/4 כוס) קרם קוקוס או חלב קוקוס
3-2 כפות סוכר
למלית:
4 כפות גדושות ממרח שוקולד
לטיגון:
שמן או חמאה מזוקקת
לזרייה:
2 כפות קוקוס מגורר
4 כפיות סוכר
להגשה:
פירות יער טריים וכשיש – גם בננות פרוסות
+ טורפים בקערה ביצים, קרם קוקוס וסוכר.
+ מחממים מחבת עם שמן או חמאה מזוקקת.
+ מכינים 4 כריכי שוקולד וטובלים בבלילת הקוקוס. מטגנים כל כריך דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה ומעבירים לצלחות הגשה.
+ זורים קוקוס מגורר וסוכר ומגישים חם עם פירות.
אפשרויות לשדרוג:
• במקום ממרח השוקולד משתמשים בממרח שוקולד ואגוזים (כמו נוטלה), בריבת פטל או תות או בחמאת בוטנים.
• גרסת המבוגרים: מוסיפים לבלילה כף ברנדי או רום ומקבלים טוסט קאריבי.