fbpx

פרנץ’ טוסט שוקולד וקוקוס

Recipe by
15
Prep: 15-+ | | Servings: 8

מרכיבים:

8 פרוסות לחם דקות
לבלילה:
3 ביצים
180 מ”ל (3/4 כוס) קרם קוקוס או חלב קוקוס
3-2 כפות סוכר
למלית:
4 כפות גדושות ממרח שוקולד
לטיגון:
שמן או חמאה מזוקקת
לזרייה:
2 כפות קוקוס מגורר
4 כפיות סוכר
להגשה:
פירות יער טריים וכשיש – גם בננות פרוסות

+ טורפים בקערה ביצים, קרם קוקוס וסוכר.
+ מחממים מחבת עם שמן או חמאה מזוקקת.
+ מכינים 4 כריכי שוקולד וטובלים בבלילת הקוקוס. מטגנים כל כריך דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה ומעבירים לצלחות הגשה.
+ זורים קוקוס מגורר וסוכר ומגישים חם עם פירות.

אפשרויות לשדרוג:
• במקום ממרח השוקולד משתמשים בממרח שוקולד ואגוזים (כמו נוטלה), בריבת פטל או תות או בחמאת בוטנים.
• גרסת המבוגרים: מוסיפים לבלילה כף ברנדי או רום ומקבלים טוסט קאריבי.

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.