fbpx

מתכון לסלט חצילים – ברוטב עגבניות

מרכיבים:

  • 4 חצילים
  • שמן זית
  • 6 עגבניות
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל בינוני
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית סוכר
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 1 כוסות מים

אופן הכנת החצילים:

  1. חותכים את החצילים לפרוסות.
  2. מניחים במסננת ושופכים מעט מלח על החצילים ( כדי למגר את הנוזלים)
  3. שמים שמן במחבת
  4. מטגנים מעט (2-3) דק’ והופכים את פרוסות החצילים
  5. מניחים בצד עד לערבוב עם רוטב הע

הכנת רוטב העגבניות:

  1. חותכים לקוביות קטנות את העגבניות והפלפל, וקוצצים את הבצל.
  2. מחממים מעט שמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים בו את הבצל, עד להזהבה. מוסיפים את קוביות העגבניות והפלפל, ואת המים, מתבלים בפפריקה, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש בינונית.
  3.  מוסיפים את החצילים לסיר הרוטב ומבשלים יחד במשך 10 דקות על אש נמוכה.
  4. טובלים עם חלה חמה.

בתאבון !

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.