מתכונים ישראל

שניצל ביתי טעים וקל להכנה

שניצל ביתי טעים וקל להכנה
[5 | 100% | 4]
דרג
25
| :מספר מנות 8

מצרכים:

  • שתי חבילות חזה עוף לשניצל (כ-500 גרם) מכל סופר או קצב
  • חבילת פירורי לחם
  • 2 ביצים גדולות
  • חצי כוס קמח
  • מלח, פלפל, רבקת שום
  • שמן

אופן הכנה:

  1. בצלחת שטוחה מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל ואבקת השום. בצלחת נפרדת מפזרים פירורי לחם, ובקערה מאורכת ונמוכה מערבבים את הביצים
  2.  הופכים את מנות העוף כל אחת בנפרד בצלחת תערובת הקמח, אחר כך בתערובת הביצים והחרדל ולבסוף בתערובת פירורי הלחם.
    מטגנים בשמן עד להשחמה
  3.  מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
  • *מומלץ לסחוט מעט לימון מעל השניצל

בתאבון!!

מתכונים שאולי תאהב

תגובות למתכון