מרכיבים :
- 1 כף מלח גס
- 1.5 כוסות קמח
- 1/4 כוס קמח תופח
- 4 כפיות רוטב סויה
- 1 כף רוטב מייפל
- קמצוץ מלח
לציפוי:
- 1.75 כוסות קמח
- 2 כוסות פירורי פנקו
- 1 ביצה
למטבל:
- 1 גביע של שמנת חמוצה
- קורט מלח
- 1/2 כפית עירית קצוצה
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות. (מומלץ להכין עם כפפות ליטקס כדי למנוע הידבקות).
- הכנה לטיגון הלביבות: מניחים בצלחת אחת את הקמח ובצלחת נפרדת את פירורי הפנקו. בקערה שלישית מערבבים ביצה אחת עם מעט מלח ופלפל.
- מקמחים את הלביבות בצלחת הראשונה, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הפנקו.
- מטגנים במחבת או צ’יפסר. יש לוודא שהשמן רותח.
- מערבבים יחד את מרכיבי המטבל ומגישים לצד הלביבות.
[yuzo_related]
Category: