fbpx

מתכון לסושי טעים וקל להכנה

מצרכים:

  • כוס אורז (רצוי אורז לסושי)
  • כוס מים
  • כף חומץ
  • חצי כפית סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 6 דפי אצות נורי
  • 1 אבוקדו בינוני
  • 1 גזר בינוני
  • 1 מלפפון גדול
  • 150 גרם טופו (חצי גוש)

הוראות הכנה

  1. מבשלים את האורז עם המים, החומץ, הסוכר והמלח בסיר מכוסה במשך כ-15 דקות.
  2. בינתיים חותכים את האבוקדו, הגזר, המלפפון והטופו לרצועות מאורכות.
  3. לאחר שהאורז התקרר, פורשים אצה ומניחים עליה שכבה דקה ומהודקת של אורז. משאירים את שני הקצוות של האצה ללא אורז.
  4. ליד השוליים הקרובים אליכם מניחים רצועות גזר, טופו ואבוקדו, לכל רוחב האצה, ומגלגלים לאורך.
  5. מרטיבים מעט את השוליים הרחוקים של האצה, מהדקים ומדביקים. חוזרים על התהליך עם יתר האצות.
  6. פורסים את הגלילים ברוחב 2 ס”מ ומגישים קר.

טובלים בסויה או בג’ינג’ר, בתאבון!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.