fbpx

סלט מנגולד / “סרגה”

Recipe by
סגור לתגובות על סלט מנגולד / “סרגה”
15
מרכיבים:
  • 1 חבילה של עלי מנגולד טריים
  • 3.5 כפות שמן
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 כפית פפריקה מתוקה אפשר גם חריפה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית מלח
הוראות הכנה:
  1. שמים סיר עם להבה גבוה.
  2. חותכים את החלק הרחב באמצע של העלים.
  3. מוסיפים את המנגולד לסיר החם למספר דקות.
  4. מוציאים את המנגולד למסננת ומניחים לו להתקרר מעט, אחרי הסינון חותכים אותו לרצועות דקות.
  5. מחממים מחבת בחום בינוני.
  6. מוסיפים את השמן ומטגנים מעט את השום (לא לשרוף אותו!)
  7. מוסיפים את עלי המנגולד שחתכנו קודם, ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד עד שנשאר מעט שמן.
  9. סוחטים מעל לימון ומערבבים דקה.
  10. לפני ההגשה נותנים לו להתקרר בצד (עדיף במקרר).

בתאבון!!