fbpx

סלט גזר מרוקאי

חומרים ל-4 מנות:

  • 1/2 ק”ג גזר
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כפית שטוחה של פפריקה
  • כפית סוכר

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הגזר ומנקים היטב.
  2. מבשלים אותו במים חמים עם מעט מלח עד שהמזלג דוקר אותו בקלות (כ-20 דקות בישול).
  3. מסננים את מי הבישול, מחכים שיתקרר ופורסים אותו לטבעות (קוטר של כחצי סנטימטר).
  4. מערבבים אותו עם שאר החומרים, אם צריך מתקנים תיבול. משהים מעט לפני ההגשה למיזוג הטעמים.

בתאבון!!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.