fbpx

קינוחי כוסות מוס שוקולד חום ולבן פררו רושה ורפאלו

Recipe by
סגור לתגובות על קינוחי כוסות מוס שוקולד חום ולבן פררו רושה ורפאלו
חלבי
Prep: קצר | | Servings: 10-20

מתכון של קרין רפאלוב האלופה!

מצרכים

  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • חצי כוס סוכר
  • 500 מל שמנת להקצפה
  • פררו רושה + רפאלו
  • חצי כוס חלב
  • 4 כפות פודינג ווניל

אופן ההכנה

  1. ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן והחלב ב2 קערות נפרדות ומניחים להצטננות בצד
  2. מקציפים את השמנת עם חצי כוס סוכר
  3. להוסיף 4 כפות פודינג ווניל ואת חצי כוס החלב
  4. לחצות את השמנת ל2 חלקים שווים חצי אחד לשוקולד הלבן וחצי אחד לשוקולד חלב
  5. לערבב היטב , להעביר לשקיות זילוף ולזלף לכוסות ולסיום לקשט עם השוקולדים

המתכון של קרין רפאלוב התותחית, גם באינסטגרם karin.sweets