ארכיון המטבח של גילה מוגמי - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

המטבח של גילה מוגמי

המטבח של גילה מוגמי

סלט חציל גמבה ובטטה /גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: סלט

 

לטגן (בנפרד):

  1. קוביות חצילים
  2. קוביות בטטה

להוסיף:

  1. רצועות גמבה
  2. כוסברה קצוצה
  3. מלח
  4. פלפל
  5. לימון
  6. שמן זית
  7. רוטב צילי
  8. שומשום

בהצלחה

סלט מלפפון /גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: סלט

 

  1. לחתוך מלפפון לעיגולים
  2. רצועות בצל
  3. שמיר
  4. מלח
  5. פלפל גרוס
  6. לימון
  7. שמן

בהצלחה

סלט בטטה /גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: סלט

 

  1. לטגן קוביות קטנות של בטטה
  2. מלח
  3. פלפל
  4. מעט לימון
  5. רוטב צילי
  6. שומשום
  7. פטרוזליה קצוצה

בהצלחה

סלט מיונז חמוץ / גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: סלט

לחתוך:

  1. קוביות גמבה
  2. קוביות מלפפון חמוץ

להוסיף:

  1. תירס
  2. שמיר
  3. מיונז
  4. מלח
  5. לימון

בהצלחה

חציל מטוגן /גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: חציל שלם
  1. לפרוס חציל לפרוסות
  2. להניח קצת במלח – אחרי רבע שעה/ חצי שעה לנגב את ה"זיעה" מהחצילים
  3. לטגן

בהצלחה

חציל מטוגן בפירורי לחם / גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: חציל שלם
  1. לפרוס חציל לפרוסות

לערבב בקערה :

  1. ביצה
  2. פפריקה
  3. כמון
  4. מלח
  5. כורכום
  6. לטבול את החצילים ואז לטבול בפירורי לחם ולטגן

בהצלחה

חצילים מטוגנים/ גילה מוגמי

פרווה
קצר כמות: חציל שלם

 

  1. לטגן קוביות חצילים
  2. ניתן להוסיף פטרוזליה קצוצה

בהצלחה

חמוצים דקים /גילה מוגמי

5 דק' כמות: 1

 

 

לגרד לרצועות :

  1. גמבה
  2. גזר
  3. כרוב

להוסיף:

  1. כוסברה
  2. מלח
  3. פלפל
  4. לימון
  5. שמן זית

בהצלחה

סלט תפוחי אדמה אפונה ביצים וגזר במיונז /גילה מוגמי

10 דק' כמות: 1

 

להרתיח :

  1. ביצים
  2. תפו'א
  3. אפונה
  4. קוביות גזר
  5. כשמוכן
  6. לחתוך לקוביות את הביצים והתפוא
  7. ולערבב בקערה עם האפונה והגזר

להוסיף:

  1. מלח
  2. פלפל
  3. לימון
  4. מיונז
  5. ירק שאוהבים

בהצלחה

סלט כרוב ושקדים /גילה מוגמי

10 דק' כמות: 1
  1. לצרוב שקדים על מחבת עד שמזהיב ולסנן משמן
  2. לחתוך רצועות דקות של כרוב
    לערבב:
  3. כוסברה קצוצה
  4. מלח
  5. פלפל
  6. שמן זית
  7. לימון
  8. שקדים

בהצלחה

מתכונים ישראל