״שלום, קוראים לי טליה צימברג.
מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד טיילתי במטבח, הייתי מסתובבת בין המטבחים של אמהות של חברות ואף פעם לא מפספסת הזדמנות לנס, עוגיה ושיחת נפש עם הסבתא.
אהבתי להרגיש את האוכל עם הידיים ותמיד רציתי לעשות הכל לבד מאפס ובשום פנים ואופן לא לקנות מוכן.״
מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק של טליה האלופה שלנו
https://www.facebook.com/Talyaskitchenn
מתכון
מתכון לדולמה פיאז (בצל ממולא בסגנון פרסי) טליה צימברג
בשרי
מעל שעה
כמות: סיר שלם
הועלה ע"י מתכונים