מתכונים חלביים, מתכונים קלים להכנה לכל אירוע - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכונים חלביים


מתכונים חלביים, חלבי מתכונים חלביים ומתכונים לאירוח חלבי כל המתכונים מלווים בהוראות הכנה קלות וכל המתכונים ממולצים לכל אירוע! תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

ריזוטו פתיתים

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי האלוף💓

מרכיבים:

  • 2 סלסלות של פטריות טריות
  • בצל סגול
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בסיר את הפטריות הקצוצות והבצל עם שתי כפות שמן זית עד להזהבה.
  2. מוסיפים פנימה 500 גרם פתיתים בצורת אורז. מטגנים מעט.
  3. מוסיפים פנימה 500 מל שמנת לבישול ו300 מל מים ומנמיכים לאש בינונית, מבשלים חמש דקות תוך כדי ערבוב. אחרי חמש דקות מוסיפים 100 מל מים וממשיכים לבשל עוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים עוד 250 מל שמנת לבישול, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים שלוש דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
  5. לבסוף מוסיפים כוס פרמזן מגורר ומערבבים.
    אוכלים חם בוער ורותח מהסיר עם עוד פרמזן.

 

קנלוני גבינות מוקרם ברוטב רוזה

חלבי
בינוני

מתכון מושלם של דניאל עמית

מרכיבים:

  • 2 גביעי ריקוטה
  • קופסא של פטה/ בולגרית
  • פרמזן
  • ביצה
  • שמן זית
  • 4 שיני שום כתוש
  • כף גדושה רסק
  • בקבוק רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף
  • שמנת מתוקה
  • בזיליקום
  • קנלוני

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה 2 גביעי ריקוטה, קופסא של פטה/ בולגרית, פרמזן נניח חצי טון וביצה.
  2. לרוטב- שמן זית, לטגן קלות 4 שיני שום כתוש, כף גדושה רסק ובקבוק של רוטב עגבניות מוכן של מאסטר שף, שמנת מתוקה, בזיליקום, פרמזן ומלח פלפל.
  3. ממלאים את הקנלוני עם הבלילה. (אפשר למלא בשקית זילוף וזה יותר קל)
  4. לתבנית שופכים חצי מהרוטב, מסדרים את הקנלוני בתוך הרוטב ומעליו שופכים עוד רוטב כדי שיכסה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה. מוציאים, מוסיפים מוצרלה/צהובה מעל ומכניסים לעוד כמה דקות בתנור עד שהיא נמסה ואתם גם.

בתאבוןן🤩

גבינת עזים קריספית עם דבש

חלבי
קצר

מרכיבים:

  • גליל גבינת עזים
  • קמח
  • ביצה
  • חצי כפית חרדל
  • פירורי לחם
  • מלח פלפל
  • שמן
  • דבש

אופן ההכנה:

  1. חותכים גליל גבינת עיזים לעיגולדים
  2. מצפים בקמח ושמים במקפיא 5 דקות.
  3. תובלים בביצה שהוספתם לה חצי כפית חרדל ואז בפירורי לחם שהוספתי להם מלח פלפל.
  4. מטגנים בשמן חצי עמוק. בהמשך להוריד את האש כדי שלא ישרף מבחוץ.
  5. הנחתי אותם על מיקס עליי בייבי שתיבלתי בשמן זית וחומץ בלסמי ומעל הכל זילפתי דבש, שומשום וקצח.

בתיאבוןן!!

קרדיט לדניאל עמית💓

מק אנד צ'יז

חלבי
קצר

הפסטה הכי טעימה שיששש מתכון של דניאל עמית💓

מרכיבים:

  • פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיני שום כתוש
  • 4 כפות קמח
  • 4 כוסות חלב
  • מלח פלפל
  • שקית "קווארטו פורמאג'י"  (תערובת 4 גבינות)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. בסיר קטן ממיסים 50 גרם חמאה. מוסיפים 2 שיני שום כתוש ו4 כפות קמח. מערבבים.
  3. מוסיפים 4 כוסות חלב ומערבבים *כל* הזמן עד שזה נהיה סמיך!
  4. כשזה סמיך, מוסיפים כוס משקית הקסמים שנקראת ״קוואטרו פורמאג׳י״ שזה תערובת של 4 גבינות ומערבבים עד שזה נמס. כמובן שמוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
  5. מוסיפים את הפסטה המוכנה לתוך הגבינות ומערבבים

בהצלחהה🤩

גבינת ברי / קממבר עטופה בבצק

חלבי
קצר

💓מתכון של דניאל עמית💓

מרכיבים:

  • בצק עלים ללא צורך בהפשרה
  • גבינת ברי / קממבר

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצק לעיגול סביב הגבינה, חרוצים הבצק פסים ועוטפים על הגבינה בצורת עיגול
  2. מעל הבצק לשים ביצה ושומשום
  3. שמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-30 דקות
  4. כשזה משחים זה מוכן:)

בתיאבוןן🤩

מלאווח מדפי אורז

חלבי
קל

מתכון של דניאל עמית התותחיתתת

למתכון:

  • לוקחים חצי כוס מים ומוסיפים לבפנים ביצה, מלח וכפית דבש בצלחת שטוחה
  • שמים 2 דפי אורז ו"מעסים" כדי שהביצה תכסה הכל, כשזה קצת מתרכך הופכים ומשאירים עוד קצת
  • מחממים שמן זית על המחבת , מוסיפים את הדף אורז (כשהוא רך) .
  • כשצד אחד מוכן , הופכים אותו ומוסיפים בצד המלאווח ביצה , גבנ"צ , בולגרית (כל מה שרוצים)
  • מקפלים , מורידים לאש נמוכה ומבשלים
  • אוכלים עם רסק וסחוג

בתיאבוןן

מתכון ללחם פודינג מלוח

חלבי
בינוני

מתכון ללחם פודינג מלוח 7 מתכון ללחם פודינג מלוחמתכון מושלם של דניאל עמית💓

מצרכים:

  • חלה (עדיף לא מהיום)
  • חמאה
  • תרד
  • כוס וחצי גבינות מגורדות שאוהבים (פרמזן,גרוייר, גאודה..)
  • 3-4 ביצים
  • שמנת מתוקה
  • מלח,פלפל,אגוז מוסקט
  • כף חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

  1. מקפיצים תרד בחמאה ומניחים להתקרר
  2. בוצעים חלה ומפזרים לתבנית
  3. בקערה אחרת מערבבים את השמנת, 3 ביצים, אגוז מוסקט .
  4. לתוך הבלילה מוסיפים את תערובת הגבינות
  5. מוסיפים מלח,פלפל,כף חרדל ואת התרד
  6. את הבלילה שופכים על התבנית עם הלחם- בודקים שכל הלחם רטוב ונותנים לזה לפחות חצי שעה לנוח ( עדיף יותר)
  7. לפני שמכניסים לתנור מפזרים עוד גבינות מעל
  8. מכניסים לתנור שלומם מראש ל180 מעלות לחצי שעה בערך

בתיאבוןן!!

 

פסטה שמתבשלת ברוטב של עצמה

מצרכים:

  • חבילת פסטה (עדיף צדפים של ברילה)
  • 25 גרם חמאה
  • 5 שיני שום
  • מלח לפי הטעם
  • חבילת רסק קטן
  • שמנת לבישול
  • אבקת צ'ילי גרוס
  • פרמזן מגורד

הוראות הכנה:

  1. לוקחים סיר, שמים את החמאה וכותשים לבפנים את השום , מטגנים קלות.
  2. מוסיפים את הפסטה ישר מהאריזה שהיא לא מבושלת
  3. שמים מים קרים קצת! מעל קו הפסטה מוסיפים מלח.
  4. כשזה רותח מוסיפים את הרסק וכשהמים מצטמצמים מוסיפים את השמנת ואז את הצ'ילי לפי הטעם.
  5. לתת לזה להתבשל קצת ואז להוסיף פרמזן בנדיבות.
    לערבב כל הזמן כדי שהפסטה לא תישרף
    בתיאבוןןן

מתכון לארטיק לוטוס ביתי קל להכנה

חלבי
בינוני כמות: 4-6

מתכון ל-4-6 ארטיקים :

  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 20 גר׳ אינסטנט פודינג וניל
  • 10 גר׳ אבקת סוכר
  • 80 גר׳ שוקולד לבן
  • 40 גר׳ גבינת מסקרפונה
  • 40 גרם ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

  1. להקציף את השמנת עם האינסטנט והאבקת סוכר למרקם יוגורט.
  2. להמיס את השוקולד הלבן ולהוסיף אותו ביחד עם הגבינה והלוטוס ולהקציף לקבלת תערובת יציבה.
  3. להעביר את התערובת לשק זילוף ולזלף לחצי מגובה התבנית, להכניס מקל ולזלף את החצי השני (מומלץ להוסיף שתי כפיות ממרח לוטוס בין השכבות כדי שתהיה הפתעה באמצע).
  4. להקפיא כשעתיים-שלוש להתייצבות מלאה, לחלץ מהתבנית ולטבול את הארטיקים בממרח לוטוס שחומם מראש במיקרוגל למרקם נוזלי..

תהנו 😘😘

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה

חלבי
בינוני כמות: 40

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בנוטלה🍪 של עדן זיו >> לכניסה לאינסטגרם שלה לחצו

מצרכים:

  • 230 גרם חמאה בטמפ החדר
  • 180 גרם סוכר חום
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים מידה L בטמפ החדר
  • 420 גרם קמח מנופה
  • כפית סודה לשתיה
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 300 גרם שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה:

  1. מזלפים נוטלה על נייר אפיה בחמגשית ומכניסים למקפיא עד שזה מתקשה.
  2. מערבבים את החמאה עם והסוכר במיקסר
  3. מוסיפים את 2 כפיות תמצית וניל
  4. מוסיפים שני ביצים ומערבבים היטב במכונה על מהירות בינונית.
  5. לוקחים את הקמח (כל כוס חד פעמית לשתיה קרה זה 100 גרם, וכף זה 20 גרם. אז חישוב פשוט זה 4 כוסות וכף). ומוסיפים לקמח כפית סודה לשתיה ו2 כפיות קורנפלור
  6. מוסיפים אל תוך המיקסר שלנו חצי מהכמות של שלב 5 ומתחילים לערבב, אחרי דקה בערך מכניסים את החצי השניץ
  7. 3 כוסות חד פעמי של שוקולד צ׳יפס לשפוך פנימה.
  8. מחלקים את התערובת לכדורים קטנים ושמים על נייר אפיה בתבנית.
  9. פותחים את הבצק ושמים בפנים מטבע נוטלה אחד ממה ששמנו בהקפאה. (פתוחים הכוונה היא שממש נמעך אותו כמו פיתה כזאת) עוגיית שוקולד צ׳יפס פתוחה
  10. סוגרים את הבצק על המטבע נוטלה ועושים עיגול עם היד.
  11. אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס למעלה כקישוט על כל עוגיה.
  12. מכניסים לתנור ל-180 מעלות.

מהכמות הזאת יוצאות כ40 עוגיות,אם זה יותר מדי בשבילכם ניתן לחלק את כמות המצרכים ל2.

 

עוד מתכונים שאולי תאהבו >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

מתכון לסופלה שוקולד כולל סרטון

מתכונים ישראל