מתכונים חלביים, מתכונים קלים להכנה לכל אירוע - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכונים חלביים


מתכונים חלביים, חלבי מתכונים חלביים ומתכונים לאירוח חלבי כל המתכונים מלווים בהוראות הכנה קלות וכל המתכונים ממולצים לכל אירוע! תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

מתכון לארטיק לוטוס ביתי קל להכנה

חלבי
בינוני כמות: 4-6

מתכון ל-4-6 ארטיקים :

  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 20 גר׳ אינסטנט פודינג וניל
  • 10 גר׳ אבקת סוכר
  • 80 גר׳ שוקולד לבן
  • 40 גר׳ גבינת מסקרפונה
  • 40 גרם ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

  1. להקציף את השמנת עם האינסטנט והאבקת סוכר למרקם יוגורט.
  2. להמיס את השוקולד הלבן ולהוסיף אותו ביחד עם הגבינה והלוטוס ולהקציף לקבלת תערובת יציבה.
  3. להעביר את התערובת לשק זילוף ולזלף לחצי מגובה התבנית, להכניס מקל ולזלף את החצי השני (מומלץ להוסיף שתי כפיות ממרח לוטוס בין השכבות כדי שתהיה הפתעה באמצע).
  4. להקפיא כשעתיים-שלוש להתייצבות מלאה, לחלץ מהתבנית ולטבול את הארטיקים בממרח לוטוס שחומם מראש במיקרוגל למרקם נוזלי..

תהנו 😘😘

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה

חלבי
בינוני כמות: 40

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בנוטלה🍪 של עדן זיו >> לכניסה לאינסטגרם שלה לחצו

מצרכים:

  • 230 גרם חמאה בטמפ החדר
  • 180 גרם סוכר חום
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים מידה L בטמפ החדר
  • 420 גרם קמח מנופה
  • כפית סודה לשתיה
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 300 גרם שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה:

  1. מזלפים נוטלה על נייר אפיה בחמגשית ומכניסים למקפיא עד שזה מתקשה.
  2. מערבבים את החמאה עם והסוכר במיקסר
  3. מוסיפים את 2 כפיות תמצית וניל
  4. מוסיפים שני ביצים ומערבבים היטב במכונה על מהירות בינונית.
  5. לוקחים את הקמח (כל כוס חד פעמית לשתיה קרה זה 100 גרם, וכף זה 20 גרם. אז חישוב פשוט זה 4 כוסות וכף). ומוסיפים לקמח כפית סודה לשתיה ו2 כפיות קורנפלור
  6. מוסיפים אל תוך המיקסר שלנו חצי מהכמות של שלב 5 ומתחילים לערבב, אחרי דקה בערך מכניסים את החצי השניץ
  7. 3 כוסות חד פעמי של שוקולד צ׳יפס לשפוך פנימה.
  8. מחלקים את התערובת לכדורים קטנים ושמים על נייר אפיה בתבנית.
  9. פותחים את הבצק ושמים בפנים מטבע נוטלה אחד ממה ששמנו בהקפאה. (פתוחים הכוונה היא שממש נמעך אותו כמו פיתה כזאת) עוגיית שוקולד צ׳יפס פתוחה
  10. סוגרים את הבצק על המטבע נוטלה ועושים עיגול עם היד.
  11. אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס למעלה כקישוט על כל עוגיה.
  12. מכניסים לתנור ל-180 מעלות.

מהכמות הזאת יוצאות כ40 עוגיות,אם זה יותר מדי בשבילכם ניתן לחלק את כמות המצרכים ל2.

 

עוד מתכונים שאולי תאהבו >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

מתכון לסופלה שוקולד כולל סרטון

פיצה-פיתה קשת בענן של אופירה הלן

חלבי
קצר כמות: 6-8

ארוחת ערב מושלמת לילדים פיצה-פיתה קשת בענן 🌈🌈🌈 של @ofira elen האלופה!

מצרכים:

  • פיתות – חצויות לשתיים (להפריד בין שני קירות הפיתה כמו בתמונה, מכל פיתה יוצא שני פיצות)
  • גבינה צהובה (אפשר גבינה מגורדת)
  • כדורי מוצרלה שיהיו העננים שלנו בקשת וענן
  • קטשופ או רסק עגבניות לפיצה
  • גמבות ב3 צבעים או כל ירק שתרצו

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הפיתות לשתיים
  2. שמים כף רסק או קשטופ מעל
  3. מפזרים את הגבינה הצהובה
  4. חותכים את הגמבה לרצועות דקות (כמו בתמונה)
  5. מניחים את הגמבות החתוכות כמו צבעי הקשת
  6. בצדדים שמים את כדורי המוצרלה כמו עננים
  7. מכניסים לתמור בחום של 170 מעלות בערך רבע שעה או עד שראוים שמוכן (הגבינה נמסה)

בתאבון!

גוזלמה – מאפה תורכי עם גבינות ותרד

חלבי
בינוני כמות: 8-12

גוזלמה – מאפה תורכי עם גבינות ותרד של אילנה לוי האלופה

זהו מאפה טעים וממכר מבצק נפלא לעבודה.💜

מצרכים לבצק:

  • חצי ק"ג קמח (3.5 כוסות)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח.


ללוש את כל החומרים לבצק נעים ונוח לעבודה.
להניח בצד מכוסה.💜

מצרכים למילוי:

  • 1 חב' עלי תרד שטופים וקצוצים.
  • 150 גר' גבינת פטה
  • 100 גר' גבינת חמד
  • 200 גר' גבינה בולגרית
  • 100 גר' גבינה צהובה.

אופן ההכנה:

  1. לגרד את כל הגבינות ולהוסיף אגוז מוסקט מגורד (לא חובה)
  2. אפשר למלא בכל גבינה קשה שרוצים. השילוב של הגבינות שהכנתי מעשיר את הטעם.💜לחלק את הבצק ל- 3 חלקים. לגלגל כל חלק לגליל ולחתוך עיגולים.
  3. על משטח משומן מעט לרדד כל עיגול, להניח ממילוי הגבינות ומעל להניח עלי תרד.
  4. לסגור היטב בצביטות.💜
  5. לחמם מחבת על אש בינונית. לשמן מעט בכמה טיפות שמן ולטגן את הגוזלמה משני הצדדים עד שמקבל צבע זהוב שחום. אין צורך לכסות את המחבת.
  6. בערך 3 – 4 דקות מכל צד.
  7. מידי פעם להוסיף למחבת כמה טיפות שמן.

בורקס טורקי ממש כמו בורקס ״גדרה״

חלבי
בינוני כמות: 4

בורקס טורקי🧀🍃
עוד מעדן שאי אפשר בלעדיו מסורת של שנים הוא מככב בשולחן החג שלי ואני קוראת לו👇🏻
״בורקס גדרה״ של דבורה אוזנה הנפלאה!

 

מצרכים:

  • בצק עלים מוכן דל שומן /רגיל
  • שתי חבילות תרד במישקל 400 גרם כל אחת
  • 100 גרם גבינה צפתית קוביות
  • 100 גרם קשקבל מגורדת
  • שלוש כפות ריקוטה
  • שבבי בצל מטוגן/בצל ירוק
  • מלח פילפל איגוז מוסקט
  • חמישים גרם חמאה
  • אופן הכנה
  • מפשירים את הבצק עלים במקרר לילה קודם
  • מטגנים קלות את התרד עם שביי בצל /בצל ירוק

מצננים

  1. שמים בקערה נוספת את שאר המרכיבים
  2. מוסיפים את התרד מתקנים טעמים
  3. מרדדים קלות את הבצק עלים מניחים בקצה לרוחב מגלגלים שני סיבובים ומכים את הצורה או שבלול מה שתרצו
  4. מברישים בביצה בוזקים שומשום לא חובה
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 25 דקות בתה האמצעי

עוגת גבינה בציפוי ממרח פיסטוק

חלבי
בינוני כמות: עוגה

עוגת גבינה בציפוי ממרח פיסטוק העוגה שכבשה את הרשת, עוגה מושלמת לכל אירוע! והיא תשאיר לכם טעם של עוד בפה זה בטוח.. הכנסו למתכון המלא ותהנו מעוגה מושלמת

*מומלץ להכין את הגנאש לפי הכנת העוגה מכיוון שלוקח לו מעט יותר זמן להתייצב. (רדו לסוף המתכון)

תבנית:

  • לתחתית- אפשר תבנית פאי או תבנית עגולה רגילה קוטר 24.
  • כדי שהעוגת גבינה תצא גבוהה יותר תשתמשו בתבנית בקוטר קטן מ24 ואפשר בתבנית לא של פאי (כמו בסרטון)

מצרכים:

לתחתית:

  • שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
  • 100 גרם חמאה רכה
  • אפשר מעל לפזר פיסטוקים קלויים

למלית:

  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור/קמח

לגנאש פיסטוק:

  • 150 גר’ שוקולד לבן
  • 150 גר’ שמנת מתוקה
  • 60 גר’ מחית פיסטוק
  • לקבלת צבע ירוק כמו בתמונה אפשר להוסיף 2-3 טיפות צבע מאכל ירוק

קישוט מעל העוגה:

  • 20 גר’ פיסטוקים גרוסים
  • אפשר שערות חלבה מי שרוצה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה המומסת ומהדקים דק, מעל מפזרים פיסטוקים.
  2. למלית להקציף הכל ביחד , אין צורך להפריד ולשפוך על התחתית.
  3. לאפות על 180° בערך חצי שעה או עד שמזהיב למעלה (תלוי בתנור)

לציפוי הגנאש מעל העוגה:

  1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בתוך קערה. מוסיפים לשם גם את מחית הפיסטוק. מרתיחים את השמנת ומוזגים ישירות לקערה. מערבבים קצת ואז טוחנים עם בלנדר מוט עד למרקם אחיד.
  2. מעבירים לתוך קערה ומכסים את פני שטח הגנאש בניילון נצמד. נותנים לגנאש להתייצב בטמפרטורת חדר קרירה, מומלץ לכמה שעות או אפילו לילה.

תודה לגנאש הפיסטוק מגיע מהאתר cake-lab.org (ויש שם עוד המון דברים שווים!!)

 

טיפ של cake-lab:

כדאי לתת לגנאש להתייצב קצת קודם, כדי שתהיה מריחה קלה יותר. הייתי נותן לגנאש להתייצב בטמפרטורת חדר קרירה לכמה שעות לפני המריחה.אז בגדול, להכין קודם את הגנאש, לכסות בניילון נצמד ולשמור בצד. בינתיים להכין את עוגת הגבינה. עד שהיא תהיה מוכנה לשלב המריחה הגנאש יהיה מוכן גם.

לפני הכנת המתכון הנה כמה טיפים של פרח גבסו לעוגת גבינה מושלמת:

על מנת לקבל עוגת גבינה גבוהה ..
חשוב לשמן התבנית!
כהמלצה אישית רצוי לאפות בתבנית עגולה קפיצית משומנת הייטב!!
עבודה של חמש דקות תתן לך תוצאה מושלמת!
אז לפני כל ההכנות שמני הייטב!! הכוונה לקחת מרגרינה(הכי מומלץ או חמאה)
ושמני בתחתית ובדפנות ואם את רוצה לאפות עם נייר אפיה שמני הייטב גם את נייר האפיה.
*גבינות חייבות להיות בטמפרטורת החדר ולא קרות.

אולי תאהבו גם >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

 

המתכון והתמונות בלעדי למתכונים ישראל נא לא להעתיק ללא אישור בכתב.

מתכון לחטיף ריבועי שוקולד ביסקוויט טעים

חלבי
בינוני כמות: 20 חתיכות

מתכון לחטיף ריבועי שוקולד ביסקוויט , מתכון בקלי קלות לכבוד שבת ב-3 מצרכים בלבד טעים מאד של ורד ניסים חדד

מצרכים:

  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • שרוול ביסקוויט פתי בר
  • כוס פתיתי קוקוס / אגוזים (לא חובה לקישוט)

 

אופן ההכנה:

  1. 2 שוקולד מריר להמיס ביחד עם שמנת מתוקה במיקרוגל כדקה וחצי
  2. לערבב ולהוסיף שרוול ביסקוויט פתי בר
  3. אני הוספתי גם כוס קוקוס וכוס אגוזים טחונים לא חייב
  4. רק אם הבלילה רכה מדיי להוסיף עוד ביסקוויטים
  5. להעביר לתבנית להדק לשים קוקוס מעל להקפיא כ 4 שעות ואז להוציא ולחתוך לריבועים

 

מתכון לעוגת לוטוס שכבות קל להכנה

חלבי
בינוני כמות: עוגה

מתכון לעוגת לוטוס שכבות קל להכנה בלעדי למתכונים ישראל! העוגה הזאת תשאיר לכם טעם של עוד בפה..

המצרכים :

  • לתבנית 20 ס"מ
  • 3 חבילות עוגיות לוטוס מפוררות
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • צנצנת ממרח לוטוס
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • קצת יותר מחצי כוס חלב
  • 3 כפות סוכר

מעל העוגה:

  • חבילה של עוגיות לוטוס לפורר דק דק (עדיף מעבד מזון).

אופן ההכנה:

  1. בתחתית אנחנו נשים פרורי לוטוס שהכנו ומעל ממרח לוטוס מהצנצנת.
  2. מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קצף יציב, בהדרגה להוסיף את החלב.
  3. אחרי שהקצפת יציבה מכבים את המיקסר ולקפל את הגבינה פנימה בעדינות.
  4. מפוררים את עוגיות הלוטוס דק דק בתבנית(אפשר לערבב עם חמאה שיהיה יותר מוצק) ויוצרים שכבות, שכבה של קצפת, שכבה של פירורי לוטוס וחוזר חלילה (אני עשיתי גובה של 4).
  5. בסוף מפוררים לוטוס הכי דק שאפשר (עדיף מעבד מזון) ומפזרים מעל העוגה 🙂
  6. מקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
  7. אפשר לקשט למעלה עם עוגיות שלמות לוטוס.

עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ופקאן

חלבי
בינוני כמות: עוגה

עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב העוגה שכבשה את הרשת, עוגה מושלמת לכל אירוע! והיא תשאיר לכם טעם של עוד בפה זה בטוח.. הכנסו למתכון המלא ותהנו מעוגה מושלמת

תבנית:

פאי פקאן. גבינה וריבת חלב

  • לתחתית- אפשר תבנית פאי או תבנית עגולה רגילה קוטר 24.
  • כדי שהעוגת גבינה תצא גבוהה יותר תשתמשו בתבנית בקוטר קטן מ24 ואפשר בתבנית לא של פאי (כמו בסרטון)

מצרכים:

לתחתית:

  • שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ומעל לפזר אגוזי פקאן מסוכרים כמו בתמונה למטה

עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ופקאן 2 עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ופקאן

 

למלית

  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור/קמח

למעלה:

  • חצי קופסאת ריבת חלב (אפשר לחמם קלות אם היא קשה למריחה)
  • או מייפל

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה המומסת ומהדקים דק, מעל פיזרתי פקאנים, כמו בתמונה.
  2. להקציף הכל ביחד , אין צורך להפריד ולשפוך על התחתית
  3. לאפות על 180° בערך חצי שעה או עד שמזהיב למעלה (תלוי בתנור)
  4. למרוח מעל חצי קופסא ריבת חלב או מייפל ולקשט בפקאנים (אפשר שהיא חמה אבל צריך לתת לה קודם לרדת. ככה זה נמס ונמרח יותר בקלות)

לפני הכנת המתכון הנה כמה טיפים של פרח גבסו לעוגת גבינה מושלמת:

על מנת לקבל עוגת גבינה גבוהה ..
חשוב לשמן התבנית!
כהמלצה אישית רצוי לאפות בתבנית עגולה קפיצית משומנת הייטב!!
עבודה של חמש דקות תתן לך תוצאה מושלמת!
אז לפני כל ההכנות שמני הייטב!! הכוונה לקחת מרגרינה(הכי מומלץ או חמאה)
ושמני בתחתית ובדפנות ואם את רוצה לאפות עם נייר אפיה שמני הייטב גם את נייר האפיה.
*גבינות חייבות להיות בטמפרטורת החדר ולא קרות.

אולי תאהבו גם >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

מתכון כנאפה עם גבינת עיזים

חלבי
בינוני כמות: מחבת

מתכון ששווה לגזור ולשמור, כנאפה במילוי גבינת עיזים מטורפת שתעשה לכם טוב טוב על הנשמה! מתאימה לכל אירוח ומנה שמשאירה טעם של עוד לכל אורח בפה.. מזמינים אתכם לנסות את המתכון השווה שלנו 🙂

 

מצרכים:

כנאפה:

  • 150 גרם אטריות קדאיף
  • 100 ג' שומן – חמאה\מרגרינה (מומס)
  • 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
  • 65 גרם גבינת עזים רכה

סירופ:

  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • כפית מי ורדים (לפי הטעם).

אופן הכנה:

נכין את הסירופ סירופ:

  1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ,
  2. לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.

כנאפה:

  1. במחבת בגודל הרצוי (מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.
  2. את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות.
  3. מעל הקדאיף מסדרים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית.
  4. בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ 10 – 15 ד'.
  5. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.
  6. יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה ומגישים.

תמונות של cakeshop_chencohen

מתכונים ישראל