סרטוני מתכונים קלים להכנה מגוון רחב של מתכונים - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

סרטוני מתכונים


סרטוני מתכונים סרטוני מתכונים שכיף לצפות בהם וקל להכין אותם אנחנו אוהבים אוכל טעים וביתי, ובדרך כלל מעדיפים שהוא יהיה גם קל ומהיר להכנה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

מתכון למיני סופגניות על מקל

חלבי
בינוני כמות: 10-20

 

 

 

 

מיני סופגניות על מקל

 

רכיבים:

  • 4 כוסות קמח לבן
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כוס חלב, מחומם עד – 43 מעלות (בערך 40 שניות במיקרו שלי – יכול להשתנות בין מיקרו למיקרו)
  • 2 ורבע כפיות של שמרים יבשים
  • 1/4 כוס חמאה ללא מלח, מרוכך בטמפרטורת החדר
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • שיפודים / מקלות שנכניס לוך הסופגניות

לציפוי:

 

 

אופן ההכנה:

  1. מפזרים את השמרים וכפית אחת של סוכר על החלב החם, מעניקים לה סיבוב עדין ומניחים בצד.
  2. מוסיפים את הקמח, הסוכר והווניל לקערה של מערבל שעמד על המשטח, לאחר שהשמרים מוכנים, מוסיפים לתערובת הקמח יחד עם החמאה והביצים ולשים במהירות בינונית במשך כ-5 דקות או עד שהבצק מתאחד.
  3. לרדד את הבצק על משטח מוקמח עד בערך שיהיה בעובי של 1.2 סנטימטר, עושים צורת עיגול עם כוס או כל כלי שרוצים, (לשמור אותם כמה סנטימטרים זה מזה) מפזרים קמח מעל, מכסים במגבת מטבח ומניחים אותם במקום חמים כדי שיעלו כשעה בערך.
  4. מחממים שמן במחבת כבדה או סיר (ממלאים את המחבת רק בחצי הדרך במעלה השמן) עד 175 מעלות, מטגנים את הסופגניות עד להזהבה על שני הצדדים.
  5. מוציאים וממלאים במה שרוצים! אנחנו שמנו בפנים נוטלה.
  6. מחממים שמנת ואת השוקולד שבחרנו במיקרו בערך דקה, ומערבבים היטב עד שמקבלים תעורבת שוקולד אחידה ומגרה שחייב לטעום עם האצבע 🙂
  7. תוקעים בכל אחד מהמיני סופגניות שלנו שיפוד / מקל שיתפס טוב.
  8. מקשטים למעלה עם מה שרוצים – תוכלו להתסכל כאן במה שקישטנו – אנחנו הוספנו מעל גם כל מיני שוקולדים ושבבי שוקולד – אפשר להשתמש במה שרוצים הכל פה!

אוכלים חם! בתאבון!

 

תודה לאלמנדוס על מוצרי גלם הטובים ביותר!

 

 

מתכון לעוגת רפאלו מדהימה

חלבי
בינוני כמות: עוגה

עוגת רפאלו מדהימה שכולם יטרפו כולל סרטון הכנה!

 

שכבת ה"ספוג"

  • 6 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • 1 כוס (100 גרם) שקדים טחונים
  • 1 כוס (125 גרם) קמח
  • 1 כפית (5 גרם) תמצית שקדים

זיגוג קוקוס שוקולד לבן

  • 7 עוז (200 גרם) שוקולד לבן
  • 3 כפות (45g) שימורי חלב קוקוס
  • 9 עוז (250 גרם) גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת חדר
  • 2 כוסות (500 גרם) שמנת מתוקה, 35% שומן, מצונן
  • 1/4 כוס (30 גרם) אבקת סוכר
  • 1/2 כוס (40 גר ') קוקוס ממותק מגורר
  • 1 כפית (5 גרם) תמצית קוקוס

הרכבת גימור

  • 1 כוס (240g) שימורי חלב קוקוס
  • קוקוס ממותק מגורר
  • שקדים קצוצים, אופציונאלי
  • כדורי רפאלו

הוראות

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות. משמנים קו תחתית ודפנות תבנית 9 אינץ '(23 ס"מ) בנייר אפייה.
  2. מכינים את שכבת ה"ספוג". מפרידים חלבונים בנפרד חלמונים. נוסיף קמצוץ של מלח על החלבון של הביצה ולהתחיל לערבב עד שמקבלים קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר וממשיכים בהקצפה עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. בקערה קטנה לערבב חלמונים עם תמצית שקדים ומקפלים אותם לתוך קצף החלבונים המוקצפים.
  4. מוסיפים בהדרגה שקדים טחונים וקמח ולשלב בזהירות לתוך הבלילה.
  5. ניצוק את הבלילה לתבנית המוכנה.
  6. אופים במשך 40-45 דקות עד להזהבה קלה.
  7. ניתן לזה להתקרר במשך כ 10-15 דקות. נניח בצד להצטנן לחלוטין.
  8. בנתיים מכינים את הזיגוג: מניחים שוקולד וחלב קוקוס בקערה חסינת חום ולתת לו להמיס מעל מחבת עם מים רותחים.
  9. בקערה גדולה לערבב גבינת מסקרפונה עד שהתערובת חלקה. מוסיפים שוקולד מומס ומערבבים עד משולב.
  10. בקערה גדולה מקציפים את השמנת עד קבלת מרקם אחיד, לשלב אבקת סוכר ותמצית קוקוס.
  11. בהדרגה לשלב את הקצפת לתוך תערובת השוקולד הלבן. נקפל פנימה את הקוקוס הטחון. נכסה ונשמור במקרר עד מוכן להתייצבות.
  12. נרכיב את העוגה, נחלק את עוגת הספוג ב 3 שכבות. מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה שלך.
  13. מורחים 1/3 כוס חלב קוקוס מעל שכבת העוגה. מורחים באופן שווה עם קצת פחות משליש הזיגוג. נחזור עם שכבת העוגה השנייה. מוסיפים את השכבה השלישית של העוגה ושמים את חלב הקוקוס 1/3 כוס (80g) של קוקוס האחרון. מורחים את הציפוי שנותרו למעלה ובצדדים של העוגה.
  14. מפזרים קוקוס טחון על למעלה ובצדדים של העוגה ושומרים במקרר עד להגשה.
  15. מקשטים לפי הצורך, השתמשתי ברפאלו מעל העוגה.

בטוח שתאהבו >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

המתכון תורגם מהאתר הנפלא homecookingadventure

עוגת מוס פררו רושה עם שוקולד חם נשפך

חלבי
ארוך כמות: עוגה

מתכון של הדר גליצקי האלופה!

 

מצרכים:

לתחתית:

  • 80 גרם שברי פייטה
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם שוקולד חלב

למוס :

  • 7 גרם ג'לטין
  • 35 מ"ל מים קרים
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 70 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שוקולד נוטלה
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

לגנאש:

  • 80 גרם שוקולד מריר
  • 80 מ"ל שמנת מתוקה
  • 30 גרם אגוזי לוז מסוכרים

אופן הכנה :

  1. לתחתית ממיסים את השוקולד והחמאה יחד , שופכים אל קערת הפייטה מערבבים היטב ומשטחים לתבנית מכניסים למקפיא לעשר דקות .
  2. אופן הכנה למוס :
    מערבבים את המים עם הגלטין נותנים לזה 10 דק בצד להתנפח ולספוג את הנוזל.
  3. בנתיים ממיסים בבן מארי את השוקולדים יחד מערבבים היטב עד שנמסים לגמרי .
  4. מקציפים את השמנת מתוקה 40 שניות .
  5. מחממים את הגלטין 15 שניות במקרו מערבבים יחד עם השוקולד ושופכים את השמנת .
  6. שופכים אל תוך התבנית ומכניסים למקפיא ל3 שעות התייצבות .

הכנת גנאש:

  1. ממיסים שוקולד מריר
  2. שמנת מתוקה
  3. מערבבים היטב מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים ושופכים בעדינות מעל העוגה .

קרדיט להדר גליצקי המדהימה!

קינוחי כוסות מוס שוקולד חום ולבן פררו רושה ורפאלו

חלבי
קצר כמות: 10-20

מתכון של קרין רפאלוב האלופה!

מצרכים

  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • חצי כוס סוכר
  • 500 מל שמנת להקצפה
  • פררו רושה + רפאלו
  • חצי כוס חלב
  • 4 כפות פודינג ווניל

אופן ההכנה

  1. ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן והחלב ב2 קערות נפרדות ומניחים להצטננות בצד
  2. מקציפים את השמנת עם חצי כוס סוכר
  3. להוסיף 4 כפות פודינג ווניל ואת חצי כוס החלב
  4. לחצות את השמנת ל2 חלקים שווים חצי אחד לשוקולד הלבן וחצי אחד לשוקולד חלב
  5. לערבב היטב , להעביר לשקיות זילוף ולזלף לכוסות ולסיום לקשט עם השוקולדים

המתכון של קרין רפאלוב התותחית, גם באינסטגרם karin.sweets

מתכון עוגת טרמיסו קלה להכנה

60+ כמות: 8

מתכון לעוגת טרימיסו שכולם יטרפו בבית!

 

עבור הספוג

  • חמאה מרוככת מעט, לשימון
  • 4 ביצי החופש הגדול
  • אבקת סוכר 100 גרם
  • 100 גרם קמח תופחלמלית
  • 1 כף גרגרי קפה
  • 150 מ"ל מים רותחים
  • 100 מ"ל ברנדי
  • 3 יחידות של  250 גרם חבילות גבינת מסקרפונה מלאת שומן
  • 300 מ"ל שמנת כפולה
  • 3 כפות אבקת סוכר, מנופה
  • 65 גרם שוקולד מריר (36% מוצקי קקאו), מגוררת

לקישוט

  • 100 גרם שוקולד מריר, (מוצקי קקאו 70%), קצוץ דק
  • 2 כפות אבקת קקאו

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים תבנית עגולה סטנדרטית שעליה יש נייר אפיה אפייה.
  2. עבור הספוג, מניחים את הביצים והסוכר בקערה גדולה, בעזרת מיקסר חשמלי  להקציף יחד במשך כחמש דקות, או עד לקבלת התערובת חיוורת מאוד ועבה.
  3. מנפים מעל קמח ומקפלים פנימה בעדינות בעזרת כף מתכת או מרית, נזהר שלא לערבב יתר על המידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך התבנית שלנו ומטים מעט מצד לצד על מנת שפני השטח יהיו שטוחים.
  5. אופים במשך 20 דקות, או עד צבע חום זהוב ושהתערובת קפיצית מעט למגע. נותנים לנוח בתנור  במשך חמש דקות , מוציאים ומניחים להצטנן לחלוטין.
  6. למלית, לפזר את הקפה במים רותחים ומוסיפים את הברנדי. מניחים בצד להתקרר.
  7. כאשר הספוג הוא קר, בזהירות לחתוך את העוגה לרוחב, כעת יש לך שני ספוגים דקים.
  8. לחתוך שני ריבועים מכל ספוג של 18 סנטימטר.
  9. מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה גדולה וטרפו עד שהתערובת חלקה. בהדרגה טרפו פנימה את הסוכר והשמנת דובדבן עד שנוצרת שמנת.
  10. מניחים שכבה אחת של ספוג בבסיס של תבנית העוגה.שימו כפית מעל רבע מכמות תערובת הברנדי קפה. ואז לשפוך בכרבע את הזיגוג מסקרפונה מעל הספוג. מפזרים מעט יותר משליש של שוקולד מגורר.
  11. מניחים את הספוג השני על גבי, בכפית מעל רבעון נוסף של תערובת קפה ולאחר מכן רבע נוסף של הזיגוג מעל הספוג. מפזרים מעל עוד שליש שוקולד מגורר. חוזרים עם הספוג השלישי ועוד רבע מכמות תערובת קפה הזיגוג ואת שוקולד מגורר הנותרים.
  12. הניחו את הספוג הרביעי מעל תערובת קפה הנותרת. בעזרת סכין מרחו שכבה דקה מאוד של הזיגוג הנותר לאורך החלק העליון של העוגה.
  13. שפכו את שאר הקצפת בשכבה עבה על גבי העוגה. הנחיו להצטנן לפחות שעה אחת במקרר.
  14. אבק את עוגת הטירמיסו המצוננת עם אבקת הקקאו.

בתאבון!!

 

התנור תורגם לעברית מאתר BBC 

 

כדורי מיני סופגניות נוטלה

40
כמות: 10-20

 

 

 

מיני סופגניות 

 

מצרכים:

  • 3 1/4 כפיות שמרים יבשים
  • 1/2 1 כוסות חובצה, בטמפרטורת החדר
  • 3 כוסות קמח לחם
  • 3/4 כוסות קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • מלח 1 1/2 כפיות
  • קינמון 1 כפית
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 כפות חמאה ללא מלח, מרוככת
  • 1/4 כוס סוכר
  • קינמון 1 כפית
  • נוטלה, למילוי

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים יחד את השמרים והחובצה במהירות נמוכה במשך כ -3 דקות. בקערה בינונית, להקציף יחד את הקמח, סוכר, מלח, קינמון, להוסיף אותו את החלב עם השמרים. מערבבים עד שהוא פשוט בשילוב. מוסיפים את הביצה ואת וניל ומערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, ערבוב ביסודיות. מגבירים את מהירות המיקסר למהירות בינונית ולתת לו לערבב במשך כ 4-6 דקות עד שהוא הופך לכדור. הבצק יהיה חלקה מוזנחת.
  2. מוציאים את הבצק מהקערה ולעבד אותו לכדור. ומניחים בקערה משומנת גדולה, מכסים היטב בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד שהוא כמעט פי שלושה בגודלו.
  3. מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ובעדינות לגלגל את הבצק עם מערוך. חותכים את הבצק.nutellaקרדיט לתמונה http://kitchenconfidante.com/nutella-filled-mini-doughnut-recipe
  4. מחממים את שמן הטיגון במחבת עמוקה ומערבבים יחד קינמון וסוכר בקערה ומניחים בצד. זרוק את הכדורים פנימה.
  5. מטגנים במשך כ 2-3 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב. בעזרת כף מחוררת להעביר את הסופגניות על מגש מרופד במגבות נייר, ואז משליכים אותם בעודם חמים לתוך סוכר וקינמון. נקוב חור לתוך הסופגנייה ולהמשיך עד שכל הסופגנייה מבושלת.
  6. לפני ההגשה, מכניסים קצת נוטלה לתוך הסופגניות באמצעות שקית זילוף קצה. מגישים מיד.

בתאבון!!

 

קרדיט למתכון : http://kitchenconfidante.com/nutella-filled-mini-doughnut-recipe

טירמיסו קלאסי מטריף

60
כמות: 6

 

מצרכים(ל 6 מנות):

  • גבינת מסקרפונה
  • 3 ביצים
  • 3 + 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל (5 גרם)
  • 250 גרם גבינה מסקרפונה
  • קורט מלח
  • 1 כוס קפה אספרסו, בטמפרטורת החדר (240 מ"ל)
  • 2 כפות ליקר אמרטו (30 מ"ל)
  • 20 עוגיות בישקוטים
  • אבקת קקאו, עבור הקישוט

 

אופן הכנה:

  1. מפרידים בזהירות בין החלמונים לחלבונים בעזרת שתי הקליפות. בקערה מערבבים חלמונים,עם 3 כפות סוכר מעל סיר עם מים רותחים עד לקבלת תערובת חלקה והמד טמפרטורה (טרמומטר) מראה 70 מעלות. מוסיפים לתערובת תמצית וניל מערבבים היטב ומעבירים לקערה אחרת כדי לתת לתערובת להתקרר מהר.
  2. מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבלים היטב.
  3. מקציפים את החלבונים עם 2 כפות הסוכר שנותרו ביחד עם מלח, עד לקבלת קצפת יציבה.ובעדינות מקפלים אותם לתערובת המסקרפונה. ומקררים במשך 30 דק' במקרר.
  4. בקערה נוספת, מערבבים את האספרסו עם ליקר ומניחים בצד.
  5. טובלים מהר את עוגיות הבישקוטים בתערובת האספרסו ומניחים את העוגיות על תחתית של מגש 20 20x ס״מ. לא לטבול את עוגיות הבישקוטים יותר מדי, רק הקצוות צריכים להיות טבולים, לא לגמרי.
  6. מוסיפים חצי מכמות תערובת המסקרפונה מעל שכבת העוגיות הראשונה, מעל המסקרפונה מוסיפים עוד שכבה של עוגיות ואז מורחים רבע מכמות המסקרפונה, מוסיפים עוד שכבת עוגיות ומעל מוסיפים את תערובת המסקרפונה שנותרה.
  7. מכסים את המגש ושומרים במקרר במשך כל הלילה או לפחות בין 4-6 שעות.
  8. מוציאים מהמקרר ומפזרים אבקת קקאו מעל ומגישים.

קרואסון קינדר ב5 דקות הכנה!

5
כמות: 10-20

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים
  • חבילת קינדר בואנו (תלוי כמה תרצו בכמות).

 

אופן ההכנה:

  1. מפשירים את בצק העלים במקרר שיהיה נוח לעבוד איתו.
  2. פורשים את הבצק וחותכים משולשים סימטריים.
  3. מניחים בתחילת כל משולש קינדר אחד ומגלגלים לצורת קוראסון.
  4. אפשר למרוח ביצה מעל. להכנס לתנור שחומם לחום של 175 מעלות בערך 15-25 דק' תלוי בתנור.

בתאבוןןןןןן!

עוגיות נוטלה קלות להכנה!!

15
15 10 כמות: 4-8

עוגיות נוטלה קלות להכנה

מרכיבים:

  • כוס קמח אחת
  • כף גדושה נוטלה
  • 3 כפות שוקולד צ'יפס
  • ביצה אחת

אופן ההכנה:

  1. מתחילים להכין את עוגיות הנוטלה שלנו מערבבים הכל היטב עד לקבלת בצק כמו בסרטון.
  2. יוצרים עיגולים ומניחים בנייר אפיה, מועכים עם האצבע ושמים מעל מעט נוטלה. יוצרים מסביב מעיין עיגול וסוגרים על הנוטלה ששמנו במרכז.
  3. אופים ב190 מעלות כ-10 דקות.

 

בתאבון, יש לכם עוגיות נוטלה ב3 מרכיבים!!

קינדר ענקי כולל סרטון הכנה!

מעל 2 שעות
45 כמות: 8-30

 

 

 

 

 

**חשוב לציין שהמתכון תורגם מאתר בשפה הרוסית, לכן קיימות שגיאות בתחביר.

קרם

  • 1 ליטר שמנת, 30% שומן
  • 30 גרם סוכר
  • 400 גרם שׁוֹקוֹלָד לָבָן
  • 10 גרם ג'לטין
  • 1 שקית סוכר וניל

ציפוי שוקולד

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 300 מ"ל שמנת, 30% שומן

בסיס שוקולד

  • 100 גרם שוקולד

גודל פאן קייק (כ +/-) 30h10 בגובה של 8 ס"מ.

 

אופן ההכנה:

  1. עבור הקרם, יוצקים את השמנת לתוך סיר, להוסיף סוכר וסוכר וניל. מחממים אך לא לאפשר רתיחה, להנמיך מעט את החום, להוסיף שוקולד לבן. כאשר השוקולד נמס לגמרי מוסיפים את הג'לטין (ג'לטין צריך להיות ספוגה במים קרים מראש במשך 10 דקות). חשוב כדי שהג'לטין יהיה נמס לחלוטין ואין גושים.
    יוצקים לתוך מיכל, ומקררים היטב היטב. רצוי … אפילו בהכרח, להכניס למקרר של כ -1.5 שעות.
    אם אתם משתמשים בתבנית סיליקון יכולים לדלג על שלב זה! משמנים את תחתית ודפנות ממש טיפה של שמן. הנח ניילון נצמד, להצמיד אותו היטב אל התחתית והדופן (אם קפלים לא שמים לב, אז הם יכולים להיות חלקים).
    כן כרטיסייה (3 יח '). במקרה כזה, אם לא חשוב כי הקינוח הזה יש צורה דומה שוקולד קינדר, לדלג על שלב זה! מתוך קרטון לחתוך חלקים 4h6,5 לראות. 8h8,5 ולראות. (בחלק זה יש לצפות בסרטון בכדי לראות במדוייק).
  2. חלקים גדולים אלה כוללים מזמרה קטנה (כמו הטופס קירות משופעים), כך שתיווצר צורה חצי עגול. סרט צלופן, לצרף את שני החלקים.
  3. בתוך מפיות נייר מקופלות וקולנוע לעטוף מזון. ואז לשים בצורת חלקים מן המוכן, כך יהיה בערך ריווח שווה.
    קרם צונן של שוקולד לבן לנצח עם מערבל במשך כמה דקות, עד מדינת שמנת מעט (מתעבה המוני והופך את האוויר), ללא צורך להכות עד פסגות יציבות.
  4. קרם מוכן שפכו לתוך תבנית ולהפיץ בעדינות. הסר למקפיא למשך 5 שעות לפחות.
    זיגוג שוקולד. קרם ומביאים לרתיחה פעם להרתיח ומכבים את האש, מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין. יוצקים לתוך מיכל מתאים, לכסות בניילון והכניסו למקרר לצינון. עם זאת, אין זה הכרחי כי יהיה הדובדבן קפוא, היא צריכה להישאר נוזל, העיקר כי לא היה חם.
    ממיסים את השוקולד המריר (או במיקרוגל או באמבט מים), זה צריך להיות חם, לא חם.
    החל פודינג קפוא שוקולד מומס (מבלי להסיר מן התבנית) ולהפיץ במהירות (בגלל השוקולד מתקשה במהירות), ויצרו שכבה עבה, אשר ישמש כבסיס לקינוח, תמיכתה. שלח במקרר למשך 30 דקות.
  5. הסר את הקינוח מהתבנית, הסר את הסרט, ובזהירות רבה, כי לא יפגע משחה כדי להסיר את המכסה. סכין או מתכת רחב (קונדיטוריה) עם מרית כדי להחליק את פני השטח קצת, אם יש עקבות של סרט או אי סדרים.
  6. העברת קינוח על דוכן קטן (משקפים, קערות גלידה, מיכל הפלסטיק …), אשר ממוקם על מגש או על קלף.
  7. טפטוף עם ציפוי שוקולד. אם את הזיגוג, זאת, הפך סמיך מאוד, זה יכול להיות קצת חם במיקרוגל. בעדינות להפיץ להחליק את פני השטח (צריך לעבוד). אגב, בנבכי נוחים להפיץ את זיגוג השוקולד עם החלק האחורי של כפית.
    שים שוקולד קינדר מוכן על צלחת מתאימה. לפני הגשת הקינוח הזה חייב להיות מקורר למשך 30 דקות לפחות.

קרדיט : http://bonapp-tv.blogspot.co.il/2016/05/gaent-kinder-chocolat.html

מתכונים ישראל