סרטוני מתכונים קלים להכנה מגוון רחב של מתכונים- Page 2 of 7 - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

סרטוני מתכונים


סרטוני מתכונים סרטוני מתכונים שכיף לצפות בהם וקל להכין אותם אנחנו אוהבים אוכל טעים וביתי, ובדרך כלל מעדיפים שהוא יהיה גם קל ומהיר להכנה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

מתכון עוגת קינדר בואנו ענקית! מתכון מתורגם!

3 שעות
כמות: 8-12

עבור קרם אגוזים

  • – חלב 400ml
  • – 150 גרם של אגוזי לוז
  • – 80g סוכר
  • – 50 גרם של עמילן תירס (קורנפלור)
  • – 3 חלמונים
  • – 1/2 כפית סוכר וניל
  • – 100 גרם שוקולד לבן
  • – מוקצפת 150 גרם

עבור הגוף של העוגה

  • – ופלים 300 גרם עם אגוזי לוז
  • – נוטלה 260g

עבור בסיס העוגה

  • – שוקולד חלב 90 גרם

עבור ציפוי השוקולד

  • – 100 גרם שוקולד מריר
  • – 100 גרם של שוקולד חלב
  • – נוטלה 300 גרם
  • – 50 גרם שמן חמניות

 

+  חצי גליל 29 x 9 x 6.5cm גבוה.

הכנה

עבור קרם אגוזים

  1.  יוצקים לתוך סיר, חלב, סוכר, חלמונים, סוכר וניל קורנפלור
  2. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית מבלי להפסיק לבחוש עד הקרם היטב מעובה.
  3.  מכבים את האש, מערבבים את הבצק עם אגוזי לוז, להעביר את הכל לתוך מיכל ומצננים.
  4. מוסיפים את מגע הקרם הלבן נמס מצופים שוקולד עם סרט שקוף ואז הושם במקרר להתקרר.
  5. לאחר הקרם המקורר, מוקצף עם Electrique מקצף ואז מוסיף את המוקצפת תמיד שילוב עם המתופף.
  6. קרם האגוזים מוכן.

 

  1. חותכים את הקרטון כך שיהיה מותאם באופן מושלם לבסיס התבנית בגובה של 3 ס"מ.
  2. עם דבק למזון או עם שוקולד מומס, מורחים באופן מושלם אחד עם השני בתבנית של 2.5 ס"מ.
  3. לאחר קבלת ההפרדה, לכסות לחלוטין עם הסרט השקוף.

להכנה של התבנית

  1. להרטיב את התבנית בשמן.
  2. מכסה את התבנית עם סרט שקוף כדי להבטיח את קפלי האפשרי לפחות (לקבלת התוצאות הטובות ביותר זה פשוט מספיק כדי לעבור על סרט שקוף כדור של נייר לספוג).
  3. מברשת עם שוקולד מומס courvé בצד של כל מפריד ואז ללכת ואת מיקומו על בסיס עובש על ידי מקבל שלושה חלקים באותו גודל.
  4. שמור במקרר עד השוקולד יהיה עבה יותר.

עבור הגוף של העוגה

  1.  ממיסים את נוטלה לחלוטין לצחצח את התבנית.
  2. קצר הוופלים לעשות קבלות באורך בתוך כל סעיף.
  3. ופל Cut ב 2 דרך להשיג 2 battonets לכל רקיק.
  4. לאחר שהתקבלו כל battonets, את מוברש אחד אחרי השני בצד אחד ולאחר מכן ללכת וממוקמים בתוך התבנית לכסות הבאר מלא להגיע לקצה 5 מ"מ.
  5.  עם נוטלה מברשת כל הוופלים מסודרים בתוך התבנית.
  6. טופס Cut 4 פרוסות של חצאים ירח להיות מסוגל לכסות את צידי המפרידים ואז מכסים אותם עם נוטלה.
  7. שמור במקרר עד נוטלה יהיה הרבה יותר עבה.

למילוי העוגה

  1.  Losque התבנית מוכנה (כאשר נוטלה להיות קשה), בעזרת מרית, יוצק את השמנת עם אגוזים בפנים קצת בכל פעם, כדי למנוע בועות אוויר היווצרות האפשריות.
  2. לאחר סיום המילוי, נסגר הבסיס של העוגה עם פרוסות בכיוון הרוחב של העובש.
  3. להמיס שוקולד חלב 90 גרם ולאחר מכן לכסות את כולו בעזרת מברשת.
  4. שמור את העוגה במקפיא למשך 3 שעות לפחות.

עבור ציפוי שוקולד העוגה סיימו

  1. אחרי שאחרון העוגה במשך 3 שעות חלפו, להכין את מצופות שוקולד המאחד שוקולד חלב נוטלה, שוקולד מריר ושמן חמניות ולאחר מכן להמיס כל במיקרוגלבבן מארי.
  2. מוציאים את התבנית מהמקפיא, להרים מעט את הסרט שקוף והשוקולד עודף על הקצוות.
    הפוך את התבנית, להסיר בזהירות את התבנית, הסר את הסרט השקוף ולבסוף להסיר מפרידי קרטון מאוד בעדינות.
    באמצעות הלהב של סכין, להסיר כל פגמים.
  3. התאם את פגמי התפשטות על גבי מצופות שוקולד קצת עם האצבע.
  4.  מניחים את העוגה על 3 כוסות להציב בשורה על צלחת ויוצקים מעל את הזיגוג באופן שווה.
    חכה כמה דקות כדי לעשות זיגוג.
  5. בתוך קורנט מוכנים עם נייר אפייה, יוצקים מעט שוקולד מריר מומס ולעשות זיגזג נזכר הקלאסי והעיצוב של בואנו קינדר טעים הבאים.
  6. מעבירים את העוגה לצלחת הגשה ולשמור במקרר למשך 2 שעות לפחות לפני הצריכה.

המתכון תורגם מספרדית, לכן קיימים שגיאות בתחביר, על מנת להצליח במתכון מומלץ לעקוב אחרי הסרטון המצורף.

 

קרדיט למתכון http://giustecuisine.com/kinder-bueno-geant/

עוגת שיש מטורפת וקלה להכנה !

50 דק'
25 דק' כמות: 8-12

מצרכים

  • 5 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • ½ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות אבקת שוקולית

לציפוי

  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה

  1. הפרידו את הביצים חלמון לחוד וחלבון לחוד. הקציפו את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת המקסר עד לקבלת קצף אחיד.
  2. הוסיפו את החלמונים, הקמח ואבקת האפיה בתנועות קיפול לתערובת המוקצפת ולקראת הסוף הוסיפו את המים והשמן.
  3. הוציאו כוס אחת של בלילה מהתערובת והניחו אותה בצלחת עמוקה(בלילה זו תשמש כבלילת השוקולד). הוסיפו כשלוש כפות שוקולית וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. שמנו תבנית אינגליש קיק או סיר פלא וצקו בתוכו את הבלילה הלבנה בעדינות.
    לבלילה הלבנה הוסיפו את הבלילה עם השוקולית בתנועה סיבובית ולאחר מכן ערבבו בעדינות בצורת S את התערובת (תמונות מצורפות).
  5. את העוגה יש לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 175 מעלות למשך 50 דקות או עד שאתם מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.
  6. לציפוי ממיסים במיקרו שמנת ושוקולד לתערובת אחידה, שופכים את הציפוי על העוגה ומעבירים למקרר.
  7. אפשר לקשט מעל עם אגוזים או מה שרוצים באמת שזה לא משנה 🙂 היא טעימה בכל מקרה!

בתאבון!

רולדה בטעם של פעם, קלה להכנה

25 דק' כמות: 8-12

 

רולדה בטעם של פעם, קלה להכנה שתגרום לכולם להתמכר..

לרולדה:

  • 4 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • קצת יותר משני שליש כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • רבע כוס קקאו מנופה
  • רבע כוס קמח תפוחי אדמה + 1 כף
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות אבקת סוכר

לקצפת

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • חצי חבילה של פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר

לקישוט

  • אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל 190 מעלות משמנים קלות את התבנית הרגילה של התנור, מצפים אותה בנייר אפייה ומשמנים אותו היטב.  מפזרים 1 כף קמח תפוחי אדמה ומעל 2 כפות סוכר.
  2. בקערה קטנה מערבבים את הקקאו והקמח תפוחי אדמה,ואבקת האפייה .
  3. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף גמיש. בקערה נפרדת מקרימים את החלמונים עם תמצית הוניל.
  4. מוסיפים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים ומקפלים בעדינות.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים ומקפליםלאט לאט פנימה שתשלב היטב. [adinserter block="1"]
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים היטב. מעבירים אצבע מסביב לדפנות ליישור
  7. אופים 8-10 דקות עד שהיא רכה. זהירות רק שלא תתייבש
  8. מוציאים מהתנור ומניחים ל 2-3 דקות, ובנתיים מעבירים בעדינות סכין מסביב לדפנות.
  9. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר  והפודינג,  שמים הכל על הבצק שלנו בעדינות ומורחים היטב על הכל.מגלגלים הכל שיופרד היטב מנייר האפיה ועד שנוצרת צורה של רולדה.
  10. ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד שלנו ושופכים על הרולדה. אפשר לפזר מעל אוגזי לוז או בוטנים או כל מה שתרצו.

בתאבון!

עוגת גבינה אפויה קלה להכנה

60+ כמות: 8-12

 

 

 

 

עוגת גבינה אפויה שתעשה ריח מושלם בכל הבית

 

 

הבצק לפירורים:
250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
1000 ג` אבקת סוכר (שקית)

 

מצרכים:

  • גבינת שמנת פילדלפיה 250 גרם
  • 200 מ"ל חלב
  • חמאה 50 גרם
  • קמח עוגה 60 גרם
  • קורנפלור 20 גרם
  • סוכר 120 גרם
  • 6 ביצים, חלמונים ולבנים מופרדים
  • 1 כפית תמצית וניל

 

 

אופן ההכנה:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק.

2. לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4, לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות, לצנן.

  1. הכינו תנור
    – מחממים תנור ל 160 מעלות
  2. שמים תבנית עם חצי גובה מים (ניצור אמבטיה שעליה תשב התבנית עם העוגה)
  3. תערובת גבינות
    – על אש קטנה הרתיחו את החלב לטמפרטורה חמה
    – הוסיפו את הגבינה והחמאה ומקציפים עד שהתערובת חלקה
  4. מקציפים תמצית וניל, חלמונים & סוכר 20 גרם עד שתערובת הופכת לאוורירית
  5. בלילת עוגה 4.
    – מערבבים את תערובת הגבינות ותערובת החלמונים
    – מנפים קמח ואת הקורנפלור
    – לערבב היטב עד שאין גושים
    – מניחים בצד
  6.  מרנג
    – חלבונים מקציפים עד קצף
    – להוסיף סוכר 100 גרם
    – מקציפים את מרקם אוורירי
  7. ערבוב העוגה
    –  להקציף את המרנג לתוך הבלילה בעדינות מקפלים לאט לאט.
  8.  אפייה
    – מרפדים תבנית 22 סנטימטר
  9. נשים מתחת פירורים
    – יוצקים את בלילת העוגה בהדרגה כדי לשחרר בועות אוויר
    – מניחים את התבנית ב"אמבטיה" שלנו.
  10. אופים 1 שעות ו20 דקות ב 160 מעלות
  11. אחרי שמוכן משאירים את דלת התנור כבוי ופתוחה כדי שיצא החום והעוגה תתייצב ממש..
  12. לפזר פירורים למעלה.

מגישים צונן 🙂

 

עוגת אוראו קלה להכנה! כולל סרטון

15
15 כמות: 8

שכבות:

  • 3 חבילות עוגיות אוראו
  • 100 גרם חמאה

למילוי:

  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9%
  • 5 כפות סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

לקישוט:

  • חבילת עוגיות אוראו נוספות

אופן ההכנה:

  1. מכניסים למעבד מזון 3 חבילות של עוגיות אוראו וטוחנים עד לקבלת מרקם פירורי.
  2. ממיסים חמאה ולאחר מכן מערבבים עם חצי מהכמות העוגיות הטחונות.
  3. את התערובת שופכים לתבנית 24 סנטימטר ומשטחים היטב לתחתית בעזרת גב של כף.
  4. מכניסים לקערה את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר, הפודינג והגבינה ומקציפים עד לקבלת קרם אוורירי.
  5. על בסיס העוגיות שופכים את הקרם שהתקבל ומשטחים יפה.
  6. מפוררים חבילת אוראו נוספת כמו בסרטון ושופכים מעל העוגה.
  7. מכניסים למקרר לפחות שעה!

בתאבון 🙂

טירמיסו קל להכנה וללא ביצים! מתכון טעים מאוד ומומלץ!

10 דק' כמות: 10-20

מצרכים:

לשכבת ביסקוטים:

  • 2 חבילות ביסקוטים איזה שאוהבים
  • רבע כוס מים חמים שלא יהיו רותחים מאוד רק חמים
  • 2 כפות נס קפה
  • 3/4 כוס מים קרים

לקרם טירמיסו:

  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 וחצי חבילת שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • חצי כוס סוכר
  • 500 גרם גבינת סקי
  • 1 חבילת גבינת שמנת מסקרפונה
  • אבקת קקאו

 

אופן ההכנה:

    1. בקערת מיקסר נקציף ביחד את השמנת, החלב, הסוכר והפודינג.
    2. בקערה אחרת מערבבים את גבינת הסקי עם המסקרפונה.מוסיפים את הגבינות לקערה של השמנת,החלב והסוכר שלנו.
    3. בכוס נערבב רבע כוס מים רותחים עם נס קפה עד שנמס, נוסיף מים קרים ונערבב היטב שלא יהיו חתיכות קפה.
    4. נטבול כל ביסקוט, בצד העליון שלו ממש בקטנה בקפה.
    5. בתבנית מרובעת ריבוע נסדר את הביסקוויטים הטבולים.
    6. מעל לשכבת הביסקוטים שופכים חצי מתערובת הטירמיסו שהכנו, נמשיך עם עוד שכבה אחת של ביסקוויטים ומעליהם קרם.
    7. נפדר בקקאו מעל העוגה בכמות יפה.
    8. שומרים את העוגה שלנו במקפיא (זה כל הטעם) עד ההגשה 🙂

עוגת שוקולד קלה להכנה

45 דק'
10 דק' כמות: 8-12

 

עוגת שוקולד קלה להכנה

מצרכים לעוגה:

  • שוקלד מריר 200 גרם
  • חמאה 50 גרם
  • סוכר 200 גרם
  • 6 ביצים

אופן ההכנה:

  1. להכנת העוגה מכינים תבנית 26".
  2. המיסו את החמאה והשוקולד יחד , עררבו והניחו בצד להתקרר.
  3. נעבור לשתי קעריות נפרדות, הפרידו בין החלמון לחלבון
  4. מערבבים 100 גרם סוכר ואת הלבן של הביצה, עד למרקם של קצפת
  5. ניקח את הצהוב של הביצה ונערבב עם 100 גרם סוכר.
  6. ערבבו את תערובת הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד היטב.
  7. הכניסו לתנור ל170 מעלות כ45 בערך עד שהקיסם במרכז העוגה שלנו יוצא נקי.
  8. תוכלו להמיס שוקולד ושמנת ולשפוך מעט.

קינוח בריכת לוטוס עם כדור גלידה – ישגע כל אורח!

15 דק'

 

הקינוח הבא הוא קינוח שיגרום לכם להזיל ריר !

 

מצרכים:

  • חבילת עוגיות לוטוס
  • חמאה מומסת
  • ממרח לוטוס
  • כדור גלידה וניל

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה
  2. מפוררים את עוגיות הלוטוס ומערבבים עם החמאה היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. משטחים הכל בקערה.
  4. מכניסים לתנור כרבע שעה עד שהתערבות מתאחדת.
  5. מחממים מעט את ממרח הלוטוס עד שהוא נוזלי יותר ושופכים כמה שרוצים על התערובת ההעוגיות והחמאה.
  6. מניחים כדור גלידה מעל.

בתאבון!

עוגת לוטוס גבינה עם ממרח לוטוס מעל ללא אפיה – קל להכנה!

15 כמות: 8-12

מצרכים:

  • בסיס
  • לוטוס – 3.5 חבילות 305 גרם
  • חמאה -להמיס 100 גרם.

קרם הגבינה

  • שמנת מתוקה 38% – 500 מ"ל
  • אינסטנט פודינג בטעם וניל – קופסת קרטון 80 גרם
  • שוקולד לבן – 2 אריזות – 200 גרם
  • גבינה לבנה 9% – 500 גרם
  • גבינת שמנת 25% שומן – 225 גרם

לציפוי

  • ממרח עוגיות לוטוס קרמל – 3/4 צנצנת זכוכית כ300 גרם.
  • לרסק עם היד בערך 5 עוגיות שנפזר למעלה בסוף.

 

הכנת הבסיס:

  1. במערבל מזון טוחנים את עוגיות הלוטוס עד מרקם פירורי גס.
  2. מוזגים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. משטחים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ומכניסים למקפיא כ10-15 דקות עד שנכין את הקרם שלנו

הכנת הקרם:

מקציפים את שני מיכלי השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג בטעם וניל עד לקבלת קצף יציב.

  1. בקערה נפרדת מגרדים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב עם הגבינות.
  2. שופכים את קערת הגבינות והשוקולד אל הקצפת ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים מעל הבסיס את הקרם.
  4. שומרים במקפיא למשך כ- 4-6 שעות.

הכנת הציפוי:

  1. מחממים את ממרח הלוטוס לכמה שניות במיקרוגל או בבן-מארי עד שהוא ניהיה נוזלי יותר.
  2. יוצקים מעל קרם הגבינה ומנדנדים את התבנית מצד אל צד על מנת שממרח הלוטוס יכסה את קרם הגבינה באופן אחיד.
  3. מכניסים למקפיא כ- 20 דקות ולאחר מכן שומרים במקרר
  4. מפוררים ביד את העוגיות לוטוס שלנו ומפזרים מעל ליופי 🙂

בתאבון!

 

עוגת שוקולד ללא קמח וללא גלוטון ב-3 מרכיבים בלבד!!

10 דק' כמות: 8-12

 

 

מצרכים:

  • 8 ביצים
  • כוס חמאה ממוסת
  • שוקולד מריר 450 גרם

 

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את הביצים במהירות בינונית במיקסר עד הקצפה (כמו בסרטון)
  2. ערבבו את השוקולד מריר והחמאה המומסת על אש נמוכה מאוד עד לקבלת תעורבת אחידה.
  3. קפלו פנימה חצי מתערובת הקצפת ביצים וערבבו עד קבלת תערובת אחידה
  4. הוסיפו את החצי השני של הקצפת שלנו וערבבו היטב!
  5. שפכו לתבנית אפיה והוסיפו מסביב מעט מים (לפיזור חום אחיד)
  6. אפו כ30-40 דקות כ-180 מעלות.
  7. אפשר לפזר אחרי זה אבקת סוכר אם רוצים

בתאבון!!

 

המתכון תורגם מכאן

מתכונים ישראל