סרטוני מתכונים קלים להכנה מגוון רחב של מתכונים- Page 3 of 7 - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

סרטוני מתכונים


סרטוני מתכונים סרטוני מתכונים שכיף לצפות בהם וקל להכין אותם אנחנו אוהבים אוכל טעים וביתי, ובדרך כלל מעדיפים שהוא יהיה גם קל ומהיר להכנה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

עוגת קרמל שוקולד כולל סרטון! קלה להכנה!

60+ כמות: 8-12

 

מצרכים:

  • קמח 1 1/4 כוסות (160 גר ')
  • 1/4 כוס (30 גרם) שקדים טחונים
  • 1/4 כוס (30 גרם) אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 מקל (110 גרם) חמאה קרה, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ביצה 1
  • 1-2 כפות מי קרח

קַרַמֵל

  • סוכר 1 1/2 כוסות (300 גרם)
  • מי 1/2 כוס (100 גרם)
  • 1/2 כוס (120 גרם) שמנת מתוקה
  • 5 כפות (70 גרם) חמאה לא מלוחה
  • 1 כפית מלח

גנאש שוקולד

  • 1/2 כוס (120 גרם) שמנת מתוקה
  • 4 עוז (120 גרם) שוקולד מריר, קצוץ

לקישוט

  • מלח ים

אופון ההכנה:

  1. מכינים את הבצק המתוק. קמח לערבב בקערה גדולה עם שקדים טחונים, אבקת קקאו, סוכר ומלח.
  2.  שלבו פנימה חמאה לתערובת הקמח, באמצעות בלנדר, מזלג או מעבד, עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל ומערבבים. מוסיפים מים ולשלב לכדי בצק. עוטפים אותו בפלסטיק, ללוש לאט לכדי צורת דיסק ושומרים במקרר במשך 30 דקות לפחות או למשך הלילה.
  3. על משטח מקומח או על ניילון נצמד לגלגל את הבצק לעיגול שקצוותיו יעלו מעט מהדפנות. הרם את הבצק  ומניחים אותו על מחבת טארט משומנת. הסר את הקצוות ומכניסים למקרר ל 30 דקות לפני האפייה.
  4. לדקור את הבצק במזלג, מרפדים בנייר אפייה על הבצק. מלא עם שעועית יבשה, אורז או משקולות פאי.(כמו בסרטון).
  5.  אופים במשך 15 דקות ב שחומם מראש ל180 מעלות בתנור. הסר את המשקולות ואת נייר האפיה. החזר אל התנור למשך 10 עד 15 דקות נוספות. אפשר להתקרר לפני הסרת מהמחבת טארט.
  6. מכינים את הקרמל. מניחים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה ומבשלים ללא ערבוב עד שהסוכר נמס ומקבל צבע קרמל.
  7.  הסר את הסיר מהאש ומוסיפים את השמנת. זה יבעבע קצת.
  8.  מבשלים כ 1 או 2 דקות תוך בחישה מתמדת בכף עץ עד שהתערובת חלקה. מסירים מהאש ומוסיפים חמאה ומלח. מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה.
  9.  תנו לקרמל להתקרר מעט ושופכים על הבצק שוקולד. מכניסים למקרר למשך כ 4-5 שעות.
  10. מכינים את הגנאש שוקולד. מחממים את השמנת בסיר קטן. כאשר שמנת רק מתחילה לרתוח בקצוות, ומסירים מהאש ויוצקים על השוקולד הקצוץ. תנו לו לשבת דקה אחת ואז מערבבים עד שהתערובת חלקה.
  11.  יוצקים את הגנאש שוקולד מעל קרמל. מורחים את זה באופן שווה ושומרים במקרר במשך 2-3 שעות אחר לפני ההגשה. אפשר לפזר פתיתי מלח ים ומגישים.

 

בתאבון!

קרדיט תורגם מ https://www.youtube.com/watch?v=UplwOR1nUto

טארט קרמל מהיר וקל להכנה ! כולל סרטון!

10 דק'
כמות: 8-12

 

מצרכים:

  • 1 תחתית בצק פריך מלוח או ממותק , תוצרת בית או קנוי (קישור לקניה)
  • 024931
  • 1חבילה של קרמל או ריבת חלב (שקונים בכל סופר)
  • קרמל
  • פירורי שוקולד

אופן ההכנה:

  1. הוציאו את התחתית המוכנה שלנו מהאריזה והניחו על הדלפק.
  2. שפכו את חבילת הקרמל שלנו לתוך התחתית המאפה, החליקו עם מרית או סכין באופן שווה.
  3. מפזרים מעל פירורי שוקולד.
  4. מכניסים למקרר למשך שעה לפחות 1 לפני החיתוך.

בתאבון!

תורגם מ https://www.youtube.com/watch?v=WW5rqzHId7k

מתכון קל לצ'ורוס מלא בנוטלה

30 דק' 5-7 דק' כמות: 15-20

 

 

עבור הסוכר והקינמון:

  • 1/2 כוס סוכר
  • קינמון 1 כפית

עבור הצ'ורוס:

  • 1 כף סוכר
  • 100 גרם חמאה לא מלוחה
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כפית מלח
  • קמח 1 כוס
  • 3 ביצים גדולות, מעורבבות.
  • שמן, לטיגון
  • 1/2 כוס נוטלה מומסת עד שאפשר לשפוך אותה בקלות

אופן ההכנה:

  1. עבור הסוכר והקינמון:
  2. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה רדודה גדול.

עבור הצ'ורוס:

  1. בסיר בינוני, לשלב את סוכר, חמאה, מים ומלח על אש בינונית – גבוהה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לנמוך ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב במשך 30-45 שניות על אש נמוכה, דבר שמאפשר לבצק להתייבש קצת. מסירים מהאש. מערבבים ביצים, אחת בכל פעם. מערבבים נמרצות עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מוציאים את הבצק לשקית זילוף מצויד בקצה כוכב פתוח גדול. לחצו את הצ'ורוס שלנו החוצה אל תבנית אפייה על נייר אפיה, צרו צינור של 4 סנטימטר. השתמשו במספריים לחתוך את הקצה עבור הצורה המושלמת. מניחים במקרר בזמן שאתם מחממים את השמן. [adinserter block="1"]
  3. כשהשמן מגיע לחום גבוה, בעזרת כף מחוררת להוסיף כל חתיכת בצק לשמן, מטגנים 5-7 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב. בדוק את צ'ורוס הראשון לוודא במרכז שמבושל וכבר לא בצק. תנו לצ'ורוס המטוגן להוריד את השמן על צלחת ונייר סופג לפני שנזרוק אותם לתערובת סוכר הקינמון. חוזרים על הפעולה עם הבצק הנותר.
  4. עם שיפוד, לגלף חור במרכז כל צ'ורוס. מניח את הנוטלה בשקית זילוף מצוידת בקצה קטן (אפשר גם בלי), לחצו על השקית בזהירות ושפכו את הנוטלה לתוך הצ'ורוס עד שהוא יוצא בסוף של הצ'ורוס.
  • *הבצק יכול להיות מכוסה במקרר עד 3 שעות, או להקפיא עד שבוע. להפשיר במשך 30 דקות לפני הטיגון.
  • בתאבון

מתכון מאפה פרפר עם שוקולד טעים – כולל סרטון !

35 דק' כמות: 15-20

 

 

 

מצרכים:

  • 2 כוסות חלב חם
  • 1 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • כפית מלח 1
  • 1.5 כפיות שמרים יבשים
  • קמח בערך 6 כוסות, עד לקבלת בצק טוב

למילוי:

  • שוקולד לבחירה (אפשר נוטלה)

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה שופכים את החלב, השמן, הביצים (אני שמה את הלבן) תוכלו לשים גם את הצהוב של הביצה.
  2. הוסיפו סוכר מלח ושמרים יבשים. ערבבו הכל והוסיפו בהדרגה את הקמח (כמו בסרטון) עד לקבלת בצק אחיד.
  3. עשו כדורים שווים מהבצק, רדדו אותו ומרחו בשוקולד שבחרתם.שלב 1
  4. כדי להכין את צורת הפרפרים שלנו צפו בסרטון בקפידה וחזרו אחרי ההוראות המופיעות בו.
  5. הניחו את הפרפרים שיצרנו על ניייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש לחום של 195 מעלות. ל-30 דקות. עד קבלת צע זהוב ויפה 🙂
  6. פזרו מעל אבקת סוכר.
  7. בתאבון!
  8. שלב 2

הכמתכון תורגם מכאן :http://www.hayalimdekiyemekler.com/cay-saati-tarifleri/kelebek-pogaca-tarifi/

 

טבעות גבינה בצל מטוגנות מטריפות :) – כולל סרטון

60 דק' כמות: 10-20

 

 

מצרכים:

  • בצל לבן גדול
  • גבינה צהובה
  • פירורי לחם
  • 3 ביצים מעורבבות היטב
  • קמח

 

אופן ההכנה:

  1. צריך לפעול לפי הסרטון. בשלב הראשון חותכים את הבצל ומפרידים בין השכבות שלו.
  2. חותכים את הגבינה לאורך של הבצל.
  3. לוקחים שכבה גדולה ואחת קטנה יותר של הבצל ובניהם מניחים בינהם גבינה.
  4. מכניסים למקרר כשעה.
  5. מניחים את החתיכות בקמח ומקמחים אותם היטב.
  6. מוציאים את הבצלים המקומחים ומערבבים בביצה (כמו שניצל) ולאחר מכן בפירורי לחם.
  7. מטגנים עד להשחמה.
  8. מגישים חם.

בתאבון 🙂

ספיישל שבועות – קינוח כוסות קל וטעים !! כולל סרטון

40 דק' כמות: 6

 

לשכבת הוניל:

  • 1/3 כוס (65 גרם) סוכר
  • 1/4 כוס (30 גרם) קורנפלור
  • 1/4 כפית (2 גרם) מלח
  • חלב 2 2/3 כוסות (640 מליליטר)
  • 1 ביצה גדולה
  • 2 כפיות (10 גרם) תמצית וניל

לשכבת השוקולד:

  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1/3 כוס (40 גרם) אבקת קקאו
  • 1/4 כוס (30 גרם) קורנפלור
  • 1/4 כפית (2 גרם) מלח
  • חלב 2 2/3 כוסות (640ml)
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית (5 גרם) תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר, קורנפלור ומלח, מוסיפים את אבקת הקקאו. בקערה אחרת לערבב ביצה ו2/3 כוס (160 מלילטר) חלב ומערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב על תערובת הקורנפלור ומקציפים לפזר היטב. מניחים בצד בזמן שאתם מחממים את שאר החלב.
  2.  במחבת בינונית להביא את שאר החלב (2 כוסות) לרתיחה.
  3.  מסירים מהאש ומוסיפים בהדרגה את החלמונים על החלב החם ומערבבים כל הזמן. מניחים אותו על אש בינונית ומבשלים תוך בחישה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה, בערך -3 דקות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה תמצית וניל. *אם תרצו רק במידת הצורך אתם יכולים לסנן את התערובת כדי להיות בטוחים שלא יווצרו גושים.
  4. חזור לשלב 2 עם פודינג השוקולד במקרה שאתה עושה את שניהם.
  5. יוצקים את הפודינג לשש צלחות הגשה, עוטפים בנייר נצמד ומקררים לפחות שעות 2 או 3 או מגישים חם. אפשר להגיש עם אגוזים או שוקולד מגורר או פירות טריים.

 

בתאבון ! 🙂

גלידת נוטלה בהכנה ביתית -קל להכנה כולל סרטון!!

20 דק'

 

 

מצרכים:

  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
  • 1 כוס (250 גרם) שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס (150 גרם) נוטלה
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 70 גרo שוקולד מריר קצוץ

כיווני

  1. שימו את הביצים והסוכר בקערה חסינת חום. מניחים מעל סיר מים רותחים וערבלו במשך 6-8 דקות עם מערבל חשמלי עד קבלת תערובת חלקה וסמיכה.
  2. מוסיפים את תמצית הווניל ומניחים בצד להתקרר מעט. אפשר להעביר לקערה אחרת כדי לתת לתערובת להתקרר מהר.
  3. הקציפו את השמנת המתוקה עד קבלת תערובת מגרה. ודא שהשמנת המתוקה קרה, ושהיא נשארה במקרר לפחות 24 שעות לפני שאנחנו משתמשים בה, אחרת זה עלול לא להקציף היטב. להוסיף את הנוטלה ואבקת קקאו ומערבבים. בעדינות לקפל אל תוך תערובת שלנו ולערבב היטב.
  4. אחסן במיכל אחסון מכוסה ומכניסים למקפיא. הקפא למשך 4 שעות לפחות או לילה.

בתאבון!!

 

 

 

מתכון לעוגת שוקולד קלה להכנה

35 דק' כמות: 10-12

מתכון לעוגת שוקולד שכולם יעופו עליה!

מצרכים:

  • כוס וחצי שוקולד נוטלה (ועוד קצת לציפוי למעלה)
  • 4 ביצים
  • חצי כוס קמח תופח

לציפוי:

  • שמנת מתוקה 32% 250 מ"ל מיכל אחד
  • נוטלה כוס שלמה (אפשר להחליף בשוקולד מריר מי שאוהב)

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים תבנית עגולה 20 סנטימטר ומשמנים אותה מעט (אפשר גם חמאה) כדי שלא תדבק. מערבבים את שוקולד הנוטלה והביצים יחד במיקסר במהירות בינונית, מוסיפים לאט לאט את הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה סמיכה. [adinserter block="1"]
  2. שופכים הכל לתבנית שלנו ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ35-45 דקות עד שמכניסים קיסם לאמצע העוגה והוא יוצא לח. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
  3. ציפוי: מערבבים את השמנת המתוקה והנוטלה ומרתיחים יחד עד שמקבלים מרקם מגרה. מערבבים עד תערובת אחידה ושופכים מעל העוגה 🙂

בתאבון!

ספיישל שבועות – עוגת נוטלה קלה להכנה וללא אפיה!!!

60 דק' כמות: 8-12

 

לתחתית

  • 350 גרם עוגיות אוראו
  • 110 גרםחמאה מומסת

מְלִית

  • 750 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם שמנת מתוקה (35% שומן), קר
  • 1/2 כוס (140 גרם) נוטלה
  • 2 כפיות (10 גרם) תמצית וניל
  • 1/2 כוס (65 גרם) אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מקמו את עוגיות האוראו בקערה של מעבד מזון. להפעיל עד קבלת מרקם פירורי אחיד. להוסיף חמאה מומסת ומעבדים עד קבלת מרקם שווה.
  2. לוחצים את התערובת לתוך חתית של תבנית קפיצית משומנת 20 סנטימטר באמצעות גב של כף והאצבעות במידת הצורך. שומרים בקירור עד שהמילוי מוכן.
  3. מכינים את המילוי. בקערה מערבבים את גבינת השמנת, תמצית הווניל, אבקת הסוכר ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
  4. בקערה אחרת מערבבים את השמנת עד מרקם חלק ומגרה. בהדרגה לקפל את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת.
  5. מחלקים את התערובת לשניים. מקפלים נוטלה במחצית אחת של התערובת.
  6. 6.שימו את התערובות לתוך התבנית המוכנה עם 3 כפות גדולות של תערובת גבינת שמנת ורווח ביניהם וביניהם למלא את הפערים עם 3 כפות גדולות של תערובת נוטלה. חזרו על הפעולה עבור השכבה השנייה.דפקו בעדינות על התבנית כדי לפזר באופן שווה את  התערובת בתבנית.
  7. בעזרת סכין ליצור מערבולות על החלק העליון והתחתון גם כן.
  8. להכניס למקרר ל 6 שעות או אפילו לילה.

בתאבון!

ספיישל שבועות – עוגת גבינה ב3 מרכיבים בלבד!! קלה להכנה ! כולל סרטון!

60 דק' כמות: 6-8

 

מי שמחפש עוגת גבינה קלה להכנה במינימום זמן ובמקסימום טעם זאת העוגה בשבילו!

עוגת גבינה עוגת גבינה עוגת גבינה

 

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 120 גרם שוקולד לבן
  • 120 גרם גבינת שמנת

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות. מפרידים את הביצים ומניחים החלבון בקערה גדולה. נותנים לחלבונים לשבת במקרר כדי לשמור אותם קרים עד שנצטרך להשתמש בהם (מה שהופך את המרנג שלנו ליציב יותר).
  2. שמים את השוקולד (שוברים לחתיכות) בקערה גדולה. ממיסים את השוקולד בסיר כפול מעל מים חמים או בפולסים קרים במיקרו. לאחר מכן מוסיפים את גבינת השמנת וממיסים אותם ביחד. מסירים את הקערה מהחום, מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  3. בקערה גדולה, במערבל חשמלי מערבבים את חלבוני הביצה עד שייווצרו שהם מקבלים מרקם אחיד וסמיך.
  4. מוסיפים 1/3 מרנג לתוך הבלילה גבינת שמנת ולערבב היטב עם מרית. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרנג 1/2 בכל פעם ומערבבים היטב.
  5. למרוח קצת שמן / חמאה על נייר אפיה (העוגה יכולה להחליק למטה כאשר היא עולה בתנור). מרפדים תבנית 15 סנטימר עגולה עם נייר אפיה. יוצקים את הבלילה לתבנית ודופקים על התבנית קלות כדי להעלות את בועות האוויר מתוך הבלילה. [adinserter block="1"]
  6. מניחים את התבנית העוגה על תבנית אפייה. יוצקים מעט מים חמים לתוך תבנית אפייה. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות, ואז 160 מעלות במשך 15 דקות, ולאחר מכן לכבות את התנור ואופים עם החום שנותר במשך 15 דקות.
  7. כשמסיימים , מניחים את תבנית העוגה על רשת להתקרר לחלוטין.
  8. לסיום ניתן לפזר מעט אבקת סוכר מעל העוגה😉

בתאבון!

מתכונים ישראל