מתכונים ישראל

מתכוני קינוחים


מתכונים לקינוחים ממוס שוקולד, קינוחי שוקולדים, עוגות קינדר, קינוחי כוסות ובכלל כל דבר שהוא מתוק תוכלו למצוא פה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

עוגת מוס פררו רושה

חלבי
בינוני

מתכון של ענבל בן ברוך האלופה💓

מתכון לעוגת מוס פררו רושה
תבנית 22 או כ12 כיפות סיליקון

מרכיבים:

בסיס:

  • 130 גר נוטלה
  • 80 גר שבבי פייטה (ניתן להשיג בחנויות המתמחות בדברי אפייה, אם לא השגתם ניתן לשים שבבי וופל בלגי באותה כמות)
  • 80 גר שבבי וופל בלגי
  • 50 גר חמאה/מרגרינה

שכבת קרם שוקולד:

  • 300 גר נוטלה
  • 120 גר שמנת מתוקה

שכבת אגוזי לוז:

  • כ150 גר אגוזי לוז קלוים וקלופים חצויים לשתיים

מוס נוטלה:

  • 375 מל שמנת מתוקה
  • 250 גר נוטלה
  • חצי כוס חלב מרוכז (קר מהמקרר)

ציפוי:

  • 100 גר שוקולד מריר
  • 100 גר שוקולד חלב
  • כוס אגוזי לוז קצוצים דק

אופן ההכנה:

שכבת בסיס

  1. לחמם מעט את הנוטלה ולערבב יחד עם השבבי פייטה והוופל בלגי, להמיס את החמאה ולערבב פנימה.
  2. לשטח על גבי התבנית ולהדק טוב טוב לתחתית

שכבת שוקולד:

  1. להרתיח את השמנת, לשים פנימה את ממרח הנוטלה ולערבב היטב עד שהוא נמס ולשפוך על גבי שכבת הבסיס.
  2. להכניס להקפאה ל10 דק להתייצבות השוקולד
  3. לאחר שהקרם התייצב בהקפאה יש לפזר את אגוזי הלוז על גבי השוקולד ולנעוץ אותם טיפה בתוך קרם השוקולד

שכבת המוס

  1. להרתיח 250 גר שמנת (שימו לב, לא את כל כמות השמנת במתכון) ואז להמיס את הנוטלה פנימה,
  2. לשים שעה במקפיא או עד שהקרם קר מאוד ואז לשים במיקסר, להוסיף את יתרת השמנת וחלב מרוכז להקציף עד למוס קרמי ( להיזהר מהקצפת יתר) ולשפוך על גבי אגוזי הלוז.
  3. להכניס למקפיא להתייצבות כ10 דק

ציפוי:
להרתיח שמנת ואז להמיס פנימה את השוקולד מריר וחלב, לאחר שהוא נמס להוסיף את אגוזי הלוז הקצוצים ולשפוך על גבי המוס.

להכניס להתייצבות במקרר ל4 שעות.
זהירות זה ממכר!!

בראוניז

פרווה
קצר

מתכון של danielafooood 💓

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • כוס סוכר
  • קורט מלח
  • כוס קמח
  • כף קקאו

אופן ההכנה:

  1. ממיסה את השוקולד במיקרוגל/בבן מארי אחרי שנמס מוסיפה את השמן
  2. כל שאר המצרכים פשוט לערבב ולשפוך לתבנית
  3. לתנור ל25-30 דקות על חום בינוני 180 מעלות טורבו
    כשמצטנן אני מפזרת אבקת סוכר
    בתאבון😋

עוגת ביסקוויטים עם הפי היפו

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓

👨‍🍳מרכיבים:👨‍🍳

  • 2 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • חלב לטבילת הביסקוויטים
    לקרם
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 500 מ״ל שמנת להקצפה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות פודינג וניל
    להקציף היטב את כל חומרים הקרם
    לגאנש
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה
    להמיס הכל יחד ולצנן מעט

👨‍🍳אופן ההכנה:👨‍🍳

  1. נטבול את העוגיות בחלב ונסדר לאורך כל התבנית
  2. נמרח מעל העוגיות קרם ונמשיך בשכבות עד שייגמר הקרם.
    חשוב לקרר את העוגה לפחות שש שעות.
  3. נמרח מעליה גאנש ונסדר הפי היפו מעל:)).
    ❤️מומלץ בחום לאכול את העוגה אחרי 12 שעות במקרר❤️

פנקייק ריקוטה עם רוטב בננה קרמל טופי

חלבי
קצר

מתכון של דניאל עמית האלופה🤩

מרכיבים:

  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • ריקוטה פרסקה
  • 1/4 כוס חלב
  • חצי כוס קמח תופח
  • חמאה
  • לרוטב: 3 כפות סוכר, 25 גרם חמאה ופרוסות בננה, פחות מחצי כוס שמנת מתוקה.

אופן ההכנה:

  1. בקערה שמים- ביצה, כפית תמצית וניל, 2 כפות סוכר, ריקוטה פרסקה, 1/4 כוס חלב ומערבבים. מוסיפים חצי כוס קמח תופח ומערבבים הכל עד עיסה אחידה.
  2. על מחבת שמים חתכה חמאה ובעזרת כף יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים מכל צד.
  3. לרוטב טופי קרמל עם קצת מליחות: במחבת שמים 3 כפות סוכר ומחכים שימס (ולא ישרף). מוסיפים 25 גרם חמאה ופרוסות בננה. מוסיפים נגיד קצת פחות מחצי כוס שמנת מתוקה וקצת מלח גס.
  4. את הרוטב שופכים על הפנקייקים ואז לוקחים ביס .

עוגת m&m

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי המדהים💓

מרכיבים:

  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • כוס וחצי קמח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • כוס שמנת מתוקה

💚לקרם💚

  • 250 שמנת מתוקה
  • כפית אבקת סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות שמנת מתוקה

💜ציפוי למי שמתחשק💜

  • להמיס יחד 200 גרם שוקולד מריר עם 200 גרם שמנת מתוקה, לצנן מעט ולמרוח על העוגה.

💛להרכבה💛

  • כמה קילוגרמים של סוכריות m&m אבל תכלס גם שתי שקיות יספיקו.

אופן ההכנה:

  1. מקציפים ביצים וסוכר כשמונה דקות, מוסיפים פנימה את השמנת בזרם דק וממשיכים להקציף. מוסיפים שוקולד לבן ושמן שהמסנו יחד ומערבבים עם מסת הביצים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה, נותנים ערבוב אחרון ואופים בחום של 165 מעלות כ35 דקות עד שקיסם יוצא יבש
  2. ממיסים שוקולד עם השמנת המתוקה ומצננים. מקציפים את ה250 גרם שמנת עם אבקת הסוכר לקצפת. מקפלים פנימה את מסת השוקולד ומורחים על העוגה שהתקררה. מקררים היטב לפחות 4 שעות.

עוגת פקאן נוטלה

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓

 

העוגה מבוססת על עוגת פקאנים בחושה עסיסית וטעימה בצורה שקשה להסביר במילים, מעליה יש קרם גבינה מתקתק וטעים ומעל כל זה זיגוג דק של נוטלה®️.🍫🤤❤
מרכיבים:
👨‍🍳לבחושה👨‍🍳

  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס חלב
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • כוס פקאנים טחונים גס

👨‍🍳לקרם👨‍🍳

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר

👨‍🍳לציפוי👨‍🍳

  • כ300 גרם ממרח נוטלה (15 גרם למנה)
    נזגג את העוגה מלמעלה בשכבה דקה של נוטלה®️ ניתן לקשט את העוגה גם במיני כדורי שוקולד קטנים ובפקאנים.
    העוגה מספיקה ל20 חתיכות לפחות🤤

אופן ההכנה:

  1. בחושה:נערבב היטב את הביצים והסוכר לקציפה. נוסיף פנימה את השמן ונערבב פעם נוספת. נוסיף את היבשים והחלב ונערבב. נאפה בתבנית בינונית כחצי שעה בחום של 165 מעלות
  2. לקרם:נערבב היטב את הביצים והסוכר לקציפה. נוסיף פנימה את השמן ונערבב פעם נוספת. נוסיף את היבשים והחלב ונערבב. נאפה בתבנית בינונית כחצי שעה בחום של 165 מעלות

 

עוגת-עוגיית שוקולד צ'יפס

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי 💓

תתכוננו למתכון של עוגת-עוגיית שוקולדצ'יפס שהולך לחמם לכם את החורף!!!❄️🍪🍫😍
מרכיבים:

  • 1 ביצה
  • כוס וחצי קמח (210 גרם) / כוס קמח וחצי כוס
  • שיבולת שועל אורגנית GREEN
  • 200 גרם סוכר חום דביק / סוכר קנים חום
  • GREEEN
  • 160 גרם חמאה רכה / 120 גרם שמן קוקוס
  • רבע כפית סודה לשתייה
  • כוס שוקולדים מגוונים / אגוזים, פירות יבשים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק.
  2. ניתן לגלגל לכדורים ולאפות כרבע שעה בחום של 160 מעלות לקבלת עוגיות שוות.
  3. לעוגיית עוגה יש להניח שכבה נדיבה בתחתית הכלי, מעליה למרוח מרח שוקולד שאוהבים ומעל זה לסגור בעוד שכבת עוגייה נדיבה.
  4. את המאפה נאפה בחום של 170 מעלות כ40 דקות.
    בתאבון!!!!❤️❤️❤️

עוגת לואקר

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓

מרכיבים:

  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • כוס וחצי קמח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • כוס שמנת חמוצה
  • כפית קקאו

אופן ההכנה:

  1. במשך עשר דקות נקציף ביצים שלמות עם סוכר. נוסיף פנימה שמן ושוקולד שהמסנו יחד, נכניס גם שמנת חמוצה ונמשיך להקציף לאיחוד.
  2. נקפל פנימה קמח, אבקת אפייה וקקאו. נאפה בחום של 165 מעלות כ35 דקות עד שקיסם ייצא יבש.
  3. נצנן את העוגה היטב.
  4. 👨‍🍳לקרם👨‍🍳
    250 שמנת מתוקה
    200 גרם שמנת חמוצה של פעם 27%
    כף וחצי אבקת סוכר
    100 גרם שוקולד חלב שהמסנו עם 3 כפות שמנת מתוקה.
    נקציף את השמנות עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  5. נקפל פנימה את השוקולד שהמסנו ונמרח על העוגה.
  6. נקרר מספר שעות ונסדר מעל המון המון מלא מלא ים ים של לואקרים מכל הסוגים, הטעמים, הגוונים והמרקמים🤩🤩
    ……
    בתאבון❤️
    אמאללהואבאללה
    הפיירקס_של_תומר

כנאפה נוטלה

חלבי
קצר

מתכון של דניאל עמית התותחית😍

מרכיבים:

  • שיערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות נוטלה
  • 2 כפות מסקרפונה
  • כוס סוכר

אופן ההכנה:

  1. קודם כל בסיר נפרד מכינים מי סוכר – כוס מים רותחים וכוס סוכר על אש קטנה. לערבב.
  2. שמים שיערות קדאיף בקערה כמות שתספיק ל2 שכבות כאלה עבות, מוסיפים נניח 100 גרם חמאה שהמסתם במיקרו ומעסים טוב טוב.
  3. מחממים מחבת עם קוביה חמאה, מסדרים עליה שכבה של שיערות קדאיף.
  4. בקערה שמים 2 כפות גדושות נוטלה ו2 כפות מסקרפונה (בנפרד) ומחממים במיקרו למשך 25 שניות. חשוב לחמם אחרת קשה למרוח.
  5. מורחים על הקדאיף ואז מוסיפים עוד שכבה של קדאיף. בעזרת צלחת הופכים בזהירות ואז מחזירים את זה חזרה למחבת.
  6. מוסיפים קצת מי סוכר ומוכןן!

 

קרם שניט

חלבי
קצר

מתכון של דניאל עמית🤩

מרכיבים:

  • בצק עלים חמאה
  • אבקת סוכר
  • מסקרפונה
  • שמנת להקצפה
  • תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. קודם כל חשוב להפשיר את הבצק כמה שעות!!! כשהוא מוכן לעבודה, מחממים תנור על 180 מעלות.
  2. מניחים בצק עלים חמאה על מגש אפייה ומפזרים אבקת סוכר. עליו מניחים עוד נייר אפייה ועל זה שמים תבנית ריקה רק כדי שיהיה משקל ושלא יתנפח.
  3. אופים בערך 15 דקות, מורידים את התבנית ואופים עוד 15 דקות (עד שמזהיב)
  4. נותנים לבצק להתקרר קצת וחותכים אותו.
  5. לקרם – מקציפים חמש שניות את את המסקרפונה לבד (250 גרם), מוסיפים חבילה שמנת להקצפה, חמש כפות אבקת סוכר, כפית תמצית וניל ומקציפים הכל לקצפת יציבה (תטעמו אם צריך להוסיף מתיקות תוסיפו)
  6. מרכיבים את הקינוח – מניחים שכבה של בצק ומעליה שליכטה של הקרם עד לשכבה האחרונה ומעליה מניחים תותים ומפזרים אבקת סוכר.
מתכונים ישראל