מתכוני קינוחים - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכוני קינוחים


מתכונים לקינוחים ממוס שוקולד, קינוחי שוקולדים, עוגות קינדר, קינוחי כוסות ובכלל כל דבר שהוא מתוק תוכלו למצוא פה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

קסטה לוטוס

פרווה
בינוני

מתכון של meshi_tzooberi האלופה💓

קסטה לוטוס פרווה בכלום עבודה -קינוח מושלם לשישי😜💗 ל20 קסטות

מרכיבים:

  • 1 מיכל שמנת צמחית (250מ״ל)
    (מי שמשתמשת בגלידן אז 160 גרם גלידן+80 גרם מים)
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • קורט מחית וניל/כפית תמצית וניל
  • לציפוי-ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את כל חומרי המילוי עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. ממלאים במילוי את העוגיה בעזרת שקית זילוף ללא צורך בצנטר וסוגרים לסנדוויץ.
  3. בעזרת סכין ללא שינים מישרים את עודפי הקרם לקבלת קסטה אסטטית
    אם יש צורך ממלאים בעוד קרם איפה שיש לנו חורים.
    ושוב מישרים.
  4. מקפיאים לשעה וחצי
  5. ונצפה בממרח לוטוס שהמסנו במיקרו חצי מהקסטה.
  6. מקפיאים לעוד שעתיים וחצי. ומגישים.

בתאבון !

פאי פקאן

חלבי
בינוני

מתכון של meital_michaeli

פאי פקאן שלא תרצו להפסיק ליישר!!!
מרכיבים :

לבצק פריך: (נמדד בכוס חדפ לשתיה חמה)

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 120 גרם אבקת סוכר-כוס שלמה
  • 1 ביצה L
  • 320 גרם קמח- 2 ורבע כוסות
    למלית פקאן:
  • כוס סירופ מייפל
  • חצי כוס סוכר חום-120 גרם
  • רבע כוס סוכר לבן -50 גרם
  • 120 גרם חמאה
  • 180 גרם אגוזים/פקאן טבעי קצוץ גס
  • 3 ביצים
    לקישוט-פקאנים שלמים

אופן ההכנה:
לבצק פריך: (המתכון מספיק לתבנית פאי מתפרקת מלבנית בקוטר 26, כמובן שניתן לחלק גם לתבניות קטנות יותר)

  1. במיקסר וו גיטרה שמים חמאה רכה ואבקת סוכר, מערבלים, מוסיפים את הביצה עד לאיחוד ולאחר מכן את הבצק לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
  2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לקבלת עובי 1 סמ ושמים לב שהוא בגודל המתאים כדי להעביר לתבנית הפאי.
  3. מעבירים לתבנית הפאי ומהדקים היטב לפינות.
    מכניסים למקפיא עד להכנת מלית הפקאן.
    למלית פקאן:
  4. מחממים מראש תנור ל175 מעלות
  5. מחממים בקערה חמאה סוכר חום וסירופ מייפל עד שהחמאה נטמעת והסוכר לא גרגירי
    ומחלקים את התערובת ל2 קערות באופן שווה
    לקערה אחת מוסיפים את הביצים והסוכר הלבן, טורפים היטב ומוספים את האגוזים הקצוצים.
    שופכים את הבלילה מעל קלתית הבצק פריך שהייתה במקפיא
  6. מכניסים לתנור ואופים למשך 40 דק עד שהפאי יציב בצדדים ומעט רוטט במרכז
  7. מוציאים את הפאי, מסדרים פקאנים שלמים בצורה אחידה על הפאי ומוזגים מעל את סירופ המייפל שנותר בקערה השניה.
  8. מחזירים ל10 דק נוספות בתנור. מצננים במקרר וחותכים לפי רצונכם😜
    רק נראה ארוך אבל קליל והטעם שווה הכל💁🏻‍♀️.
    בהצלחה!!!💓

עוגיות שוקוציפס

חלבי
קצר

מתכון לעוגיות שוקוציפס מושלמות של meital_michaeli
מצרכים:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 80 גרם סוכר חום
  • 200 גרם סוכר לבן
  • 2 גרם מלח
  • 2 ביצים גודל L
  • 350 קמח-2 כוסות קמח
  • 4 גרם אבקת אפיה -כפית שטוחה

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה יחד עם הסוכרים והמלח לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  2. לאחר מכן מוסיפים את הביצים בהדרגה לקבלת תערובת אחידה-וקצת נוזלית זה בסדר, מוסיפים פנימה את הקמח ואת אבקת האפיה מעברלים לאיחוד(בערך כ40 שניות)
  3. מוסיפים את התוספות שאוהבים-שוקולד ציפס, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר
  4. יוצרים עיגולים בגודל המתאים כרצונכם משטחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים ומועכים את העוגיה עם היד-היא מתרחבת במהלך האפיה
  5. מחממים מראש תנור ל165 מעלות ואופים בין כ12-15 דק, העוגיה צריכה להיות רכה במרכז ולא קשה מדי

בהצלחוש💃🏻ספרו לי איך יצא
המתוקיםשלמיטל

מגולגלות במילוי שוקולד

חלבי
קצר

קרדיט לעדן רווח האלופה💓

אתם רגילים לעוגיות בצק פריך המגולגלות עם ממרח תמרים ואגוזי מלך …..
אז הכנתי חלק עם נוטלה ואגוזים אבל כמובן שהייתי חייבת להגזים והכנתי חלק עם ממרח קינדר בואנו ומטבעות שוקולד לבן👆🏻
מתכון קל וטעים (בערך 35 עוגיות):
מצרכים
*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה.

  • 4 וחצי כוסות קמח לבן מנופה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • חצי כוס חלב
  • 2 חלמונים
  • 3 כפות סוכר
  • רבע כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת ולשים עד לקבלת בצק אחיד (אפשר גם במיקסר סתם חבל על הכלים כי זה באמת עיניין של 2 דקות).
  2. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, אם הוא יוצא דביק ולא נוח לכם לעבוד איתו תכניסו למקפיא לרבע שעה
  3. לרדד את הבצק למלבן ולמרוח איזה ממרח שאוהבים (אני שמתי נוטלה ואגוזי מלך והסוג השני ממרח קינדר ושוקולד לבן)
  4. מגלגלים את הבצק לפס וחורצים עם סכין את הגודל של העוגייה אבל לא חותכים עד הסוף
  5. מכניסים לתנור שלומם מראש על 180 מעלות ל15-20 דקות עד לקבלת צבע מוזהב
  6. איך שהעוגיות יוצאות חותכים את הפס לעוגיות בגודל שרוצים (כשמתקרר אי אפשר לחתוך)
  7. מפזרים אבקת סוכר

בתיאבון😋

עוגת שמרים ללא סוכר

חלבי
בינוני

מתכון של עדן רווח התותחיתת💓

מתכון לרולדת שמרים ללא סוכר – 2 תבניות אינגלייש קייק 🥄
*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה.
מצרכים:

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • 3 כפות ״כמו סוכר״ (צירפתי תמונה)
  • כף שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • כוס ורבע חלב פושר
  • 2 ביצים
  • ממרח שוקולד ללא סוכר

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הקמח+״כמו סוכר״+שמרים בקערה המיקסר ומוסיפים את הביצים+חלב+חמאה ולשים היטב עד לאיחוד מלא (עם וו לישה).
    הבצק יוצא יחסית קשה אבל לא לדאוג, ככה הוא צריך להיות.
  2. עוטפים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך שעה, לאחר מכן לשים אותו ונותנים לו עוד התפחה של שעה נוספת.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומתחילים לרדד את הבצק ולמרוח את השוקולד, שרוחב הרידוד יהיה קצת יותר מאורך התבנית ובשביל שהבצק יצא דק עם הרבה שכבות לרדד אותו לעובי דק ובצק ארוך (צירפתי סרטון).
  4. אחרי שגלגלתי הכנסתי את הבצק ל-15 דקות למקפיא בשביל שיהיה יותר קל ליצור את הצורה ואת הממשך תוכלו לראות בסרטון נוסף שהוספתי.
  5. משמנים את התבניות בשמן ונותנים לרולדה לתפוח עוד 20 דקות בתבנית
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות כ- 25-30 דקות .
    לאחר שמוצאים את התבניות מהתנור מרטיבים בסירופ (חצי כוס מים רותחים+2 כפות ״כמו סוכר״), מומלץ להבריש על השמרים שהם חמים והסירופ התקרר או ההפך .

עוגת גלידה קראנץ' לוטוס

חלבי
בינוני

מתכון לעוגת גלידה קראנץ לוטוס של עדן רווח -🍦
*רינג מרובע 16X16 / רינג עגול קוטר 18 .
*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה.
מצרכים:

  • 500 מל שמנת מתוקה 38%
  • כוס וחצי חלב
  • חבילת פודינג וניל
  • כוס לוטוס טחון
  • צנצנת לוטוס (לא משתמשים בהכל)
  • 3 כוסות קרונפלקס (השתמשתי במצופה סוכר)

אופן ההכנה:
ממליצה לשים שקף ברינג, אפשר להכין גם בתבניות חד פעמיות ואז אין צורך בשקף.

  1. מקציפים את החלב+שמנת+פודינג לקרם יציב, לאחר מכן מוסיפים לו את הלוטוס הטחון ומערבבים בתנועות קיפול.
  2. מכניסים את הצנצנת לוטוס לתוך קערה עם מים רותחים בשביל שהלוטוס יהפוך לנוזלי ושופכים חצי מהצנצנת לתוך קערה+הקרונפלקס ומערבבים היטב.
  3. הכנסתי את העוגה למקפיא ולאחר חצי שעה הוצאתי את הרינג בזהירות ואת השקף, העוגה יציבה לא לפחד.
  4. חיממתי שוב את הלוטוס (בקערה עם מים רותחים) ושפכתי בזהירות מעל העוגה, יחסית שכבה דקה ונעזרתי בכפית בשביל לכסות את כל החלק העליון של העוגה.
    מומלץ לשמור את העוגה במקפיא ולהוציא בערך 15 דקות לפני האוכל .

פנקייק עם נוטלה ושוקולד

חלבי
קצר

מתכון מנצח של עדן רווח😍

הר פנקייקים עם נוטלה ושוקולדים🥞-
(25 יחידות מיני-הכמות שבסרטון)
כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה
מצרכים:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 3 ביצים
  • כוס ורבע חלב

אופן ההכנה:

  1. טורפים הכל היטב עד לתערובת אחידה, משמנים עם חמאה את המחבת על אש בינונית, שמים כף מהבלילה ומשטחים מעט כי הבלילה יחסית סמיכה (מרחתי חמאה רק בנגלה הראשונה, לאחר מכן לא עשיתי זאת ויצא מצויין).
  2. הפנקייק מתנפח מעט ומעל מופיעות קצת בועות ואז יודעים שצריך להפוך את הפנקייק.
  3. בשביל שהנוטלה תיהיה נוזלית חיממתי בכלי זכוכית 20-30 שניות במיקרוגל.
    וזהו, מוכן ….😋

עוגת נוטלה חמה

חלבי
קצר

מתכון של עדן רווח האלופה💓

 

עוגת נוטלה חמה – 15 דקות עבודה כולל אפייה, ללא מיקסר, הכל בקערה אחת 🍫עוגת נוטלה חמה -7 יחידות *כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

מצרכים:

  • חצי צנצנת קטנה של נוטלה (175 גרם)
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 50 גרם חמאה
  • ביצה
  • רבע כוס חלב

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה במיקרוגל, מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה וטורפים, משמנים את התבניות וממלאים חצי מגובה התבנית .
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 175 מעלות כ-9-10 דקות.
    חשוב לאכול את העוגה כשהיא חמה כמו סופלה, הוספתי מעל עוד קצת נוטלה אך זה לא חובה וכדור גלידה ליד בהחלט יעשה את העבודה 😉
    כשהעוגות מתקררות מעט הן יורדות בגובה ונוצר שקע קטן באמצע התבנית לא להילחץ ככה זה.
    בהצלחה

מאפה סינבון

חלבי
בינוני

מתכון למאפה סינבון מושלם של חן כהן התותח🤩

סינבו*מתאים לרינג מרובע 20*20/ או 2 אינגליש קייק*

מצרכים:
• 375 גרם קמח.
• 8 גרם שמרים יבשים.
• 150 גרם חלב.
• 60 גרם סוכר.
• 60 גרם חמאה.
• 2 גרם מלח.
• 90 גרם ביצה.
למילוי:
• חמאה רכה.
• 100 גרם סוכר חום .
• 2 כפות קינמון.
לציפוי:
• 50 גרם גבינת שמנת.
• 30 גרם חמאה רכה.
• 80 גרם אבקת סוכר.

אופן הכנה:
• בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח השמרים והמלח.
• בסיר שמים את החמאה, החלב והסוכר ומביאים לחימום קל (חשוב לא לתת לתערובת להיות חמה מידי).
• את התערובת מעבירים אל המיקסר, מוסיפים את הביצה ולשים למשך 8-10 דקות לפחות.
• מעבירים את הבצק לקערה רחבה עטוף במגבת להתפחה של לפחות שעה / התפחה של לילה במקרר. (הבצק צריך להיות דביק ורטוב זה בסדר).
• בינתיים לוקחים רינג 20/20 גובה 10 ס"מ, בעזרת מעט ספריי שמן מדביקים ניירות אפייה
לדפנות הרינג.
• לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק למלבן בגודל 30/25 ס"מ על משטח מעט מקומח.
• הכנת תערובת למילוי: סוכר וקינמון בקערה מעורבבים ביחד, חמאה רכה בצד למריחה.
מורחים את החמאה על הבצק, מפזרים את הסוכר והקינמון ומגלגלים לרולדה.
• מורידים את השוליים וחותכים 9 שבלולים בקוטר 3 ס"מ.
• מכסים את הרינג בניילון נצמד/ מגבת ונותנים לבצק מנוחה של חצי שעה להתפחה.
• אפייה: 180 מעלות טורבו למשך 20-25 דקות (למרוח ביצה לפני ההכנסה לתנור).
• סירופ סוכר: 50 גרם סוכר+ 50 גרם מים (להביא לרתיחה)- להבריש אחרי שיוצא מהתנור.
הכנת ציפוי: כל החומרים ביחד- לערבב באמצעות מטרפה- להעביר לשקית זילוף ולזלף על הסינבון לאחר שהתקרר מעט.

עוגת ביסקוויטים לוטוס

חלבי
קצר כמות: עוגה

מתכון של meital_michaeli האלופה💓

כי לפעמים הפשטות תמיד מנצחת!!!עוגת בסקוויטים לוטוס שקשה מאוד להפסיק ליישר🤷🏻‍♀️

מרכיבים:

  • 2 שרוולים עוגיות לוטוס-הארוכות /או חבילה שלמה של הקטנות יותר
  • 2 חבילות שמנת מתוקה
  • כוס חדפ חלב
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
  • 1 כף אבקת סוכר
    *לטעם גבינתי יותר ניתן להוסיף מיכל גבינה לבנה 250 גרם-לא חובה

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה עם האבקת סוכר והחלב כדקה ומוסיפים את השמנת מתוקה והפודינג וניל
  2. מקציפים לקבלת קצפת רכה ונוחה לעבודה-חשוב שלא תהיה קשה כדי שיהיה נוח למרוח את הקרם בין שכבה לשכבה
  3. להרכבה: (אני השתמשתי ברינג ריבוע 20×20 עם שקף בצדדים)
  4. טובלים את הבסקוויטים בחלב בזריזות ומסדרים בתבנית ומתחילים למרוח את הקרם שהכנו, כל פעם חלק מהקרם ושכבת בסקוויטים נוספת בהדרגה, חילקתי ל4 שכבות ניתן לעשות גם בפחות.
  5. מעבירים למקפיא ל4-5 שעות לפחות, ממיסים ממרח לוטוס ומקשטים כרצונכם
    שומרים במקפיא-זה מושלם שהמרקם גלידתי
    ב ה צ ל ח ו ש😍

 

מתכונים ישראל