מתכונים ישראל

מתכוני קינוחים


מתכונים לקינוחים ממוס שוקולד, קינוחי שוקולדים, עוגות קינדר, קינוחי כוסות ובכלל כל דבר שהוא מתוק תוכלו למצוא פה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

מוס שוקולד ולוטוס

חלבי
בינוני

מתכון של תומר אומנסקי🤩

מרכיבים:

  • 👨‍🍳בסיס בראוניז:👨‍🍳
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 130 גרם קמח
  • 👨‍🍳מוס שוקולד חלב:👨‍🍳
  • 10 גרם גלטין + 60 גרם מים
  • לוקחים 250 גרם שמנת מתוקה
  • 👨‍🍳ציפוי לוטוס:👨‍🍳
  • 3/4 צנצנת ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

  1. לבסיס : להמיס את השוקולדים עם החמאה, להוסיף סוכר ולערבב.
    להוסיף ביצים ולערבב. להוסיף יבשים ולקפל אותם פנימה.
    לאפות ברינג בקוטר 20 כ20 דקות בחום של 180 מעלות
  2. למוס: 10 גרם גלטין + 60 גרם מים – לערבב היטב ולהכניס למקרר לרבע שעה. להמיס במיקרו בפולסים של 10 שניות.
    לוקחים 250 גרם שמנת מתוקה – להרתיח היטב ולשפוך מעל 400 גרם שוקולד חלב.
    לערבב היטב ולהוסיף פנימה את מסת הגלטין המומסת.
  3. בקערת מיקסר להקציף 700 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט רך ולקפל אותה לתוך תערובת גאנש השוקולד שלנו.
  4. את המוס המוכן לשפוך מעל הבראוניז ולקרר להקפיא.
    ניתן להכניס בתוך המוס שברי עוגיות, שוקולדים וכו'.
  5. לציפוי: 3/4 צנצנת ממרח לוטוס נחמם מעט את הציפוי במיקרוגל ונעביר לשקית זילוף. נזלף את הציפוי על עוגה קפואה עד לקבלת טפטופים דקים ויפים.
  6. נניח שלושה עיגולי מוס שהקפאנו מראש ונזקק גם אותם, נניח את גביע הגלידה מעל הכדור עוד בטרם שהציפוי התייצב.
  7. העוגה מתאימה לקוטר 20 גבוהה או 22 קלאסי.
    אמאללהואבאללה
    על הצילום @soofgi הבונבון❤️

 

עוגת במבה נוגט

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 💓

עוגת במבה נוגט משוגעעעעעעעת!!!!🥜🍫🥜🍫
מרכיבים:

  • 👨‍🍳לעוגה👨‍🍳
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 0.5 כוס שמן
  • 1 כוס חמאת בוטנים/ממרח נוטלה
  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס מים
  • שוקוציפס / שברי שוקולד

אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים
  2. מעבירים לתבנית פיירקס/תבנית אלומיניום בינונית.
  3. אופים ב160 מעלות כ45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
  4. 👨‍🍳לציפוי👨‍🍳
    250 גרם שוקולד חלב
    כפית חמאת בוטנים
    200 שמנת מתוקה
  5. להמיס הכל יחד ולשפוך על העוגה החמה. אחרי שעה של צינון ניתן לסדר את הבמבה למעלה.
  6. ממולץ להגיש עם גלידה ובכללי מומלץ לסדר את הבמבה לפני ההגשה🤤
    ……
    בתאבוןןןןןן
    אמאללהואבאללה 🍫🥜🍫🥜🍫🥜

עוגת אלפחורס

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי 💓

מרכיבים:

👨‍🍳לעוגת הקוקוס👨‍🍳

  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2שקיות סוכר וניל
  • כוס שמן
  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • כוס קוקוס לבן חצי כוס פודינג וניל
  • 2 קופסאות קוטג – 500 גרם

אופן ההכנה:

  1. נערבב את כל חומרי העוגה יחד ונמזוג לתבנית בינונית. נאפה בחום של 160 מעלות כ45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
  2. 👨‍🍳לגאנש ריבת חלב👨‍🍳
    300 גרם ריבת חלב
    100 שוקולד לבן
    100 מל שמנת מתוקה
  3. נמיס את על חומרי הציפוי ביחד ונמזוג על העוגה. נפזר מעט קוקוס ועוגיות אלפחורס שבורות. ……
    שיהיה שבוע טוב ומהמהם לכולם😍😍😍

בראוניז שוקולד

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי 💓

מתכון לבראוניז בשתי דקות!🍫🍫🍫

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם סוכר
  • 3 ביצים (גודל m)
  • 100 גרם קמח
  • 30 גרם קקאו
  • קורט מלח
    לאפייה: שברי שוקולד לבן ובלונדי
    לקישוט: בלונדי, הרשיז, קינדר

אופן ההכנה:

  1. בקערה ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים. מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים אותם פנימה.
  2. נחמם תנור ל180 מעלות ונעביר את הבלילה לרינג משומן או תבנית לבחירתכם, נפזר שוקולדים ונאפה כ20 דקות.
  3. לאחר האפייה כשהבראוניז חמים נניח עליהם הרשיז בלונדי וקינדר ונחכה להצטטנות מלאה.
    ❤בתאבון אהובים❤

עוגת ערגליות

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי 🤩

מתכון לעוגת ערגליות מפחיייייידה😍🤤🍓

מרכיבים:

  • ערגליות
  • חלב להרטבת העוגיות
  • חצי ליטר שמנת מתוקה
  • 2 קופסאות שמנת חמוצה של פעם 27%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אבקת פודינג וניל
  • ג׳לי תות אינסטנט
  • תותים טריים

אופן ההכנה:

  1. נרטיב את העוגיות היטב בחלב (לא לפחד להשאיר כמה שניות בחלב) ולסדר שכבה בתבנית.
  2. להקציף בקערת מיקסר את כל חומרי הקרם ולמרוח מעל שכבת הערגליות.
  3. לעשות עוד שכבת ערגליות טבולות בחלב ולמרוח מעל קרם.
  4. נפזר תותים פרוסים מעל ונשפוך מעל ג׳לי תות אינסנט שהכנו על פי ההוראות באריזה.
    ❤️❤️❤️❤️
    עוגה פשוטה! טעימה אש! מפנקת!
    ולא לשכוח לתת לה להתייצב במקרר לפחות 12 שעות כדי שהערגליות יתרככו והעוגה תהיה נימוחה וטעימה☺️
    יאללה שבוע טוב אמיגוס❤️

מאפה בצק עלים ושוקולד

חלבי
קצר

מתכון של תומר אומנסקי המדהים 🤩

מתכון למאפה בצק עלים ושוקולד בשתי דקות הכנה שהולך להעיף לכם את הראש 😋

מרכיבים:

  • חבילת בצק עלים מרודד ומופחת שומן של מעדנות
  • ממרח שוקולד לבחירה
  • מגוון שוקולדים למילוי
  • שערות חלבה

אופן ההכנה:

  1. נפתח את הבצק על משטח מקומח, נחתוך אותו בצדדים כמו בתמונה
  2. נמלא במגוון המילויים המתוקים.
  3. נסגור את הרצועות ונאפה בחום של 190 מעלות כ35 דקות.
  4. מומלץ למרוח בביצה לפני האפייה.
  5. כמובן שניתן את אותו בצק לעשות גם בצורת בורקס ולפזר שומשום❤️

עוגיות אמסטרדם

חלבי
בינוני

מתכון של meshi_tzooberi 😍

עוגיות אמסטרדם בול כמו באמסטרדם🍪♥️
13 עוגיות בגודל 40 גרם כל אחת

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס מעורבב חצי חצי סוכר לבן וסוכר חום(160 גרם)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה m
  • קורט מחית וניל
  • 140 גרם (כוס)קמח
  • 30 גרם (3 כפות) קקאו
  • 1/2 כפית סודה לשתיה שטוחה
  • 120 גרם מטבעות שוקולד חלב (מומלץ חברה איכותית)
  • 100 גרם שוקול לבן מומס
  • 1 כף שמן
    (ניתן להחליף בקוביות של שוקולד פרה מוכנות)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר ומלח , מוסיפים ביצה ווניל ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקקאו והקמח ומקפלים בתוך התערובת עם לקקן , לא לערבב יותר מידי.
  3. מוסיפים מטבעות שוקולד ומערבבים לאיחוד מלא
  4. מכניסים למקרר לשעה / מקפיא חצי שעה
  5. מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל 40 גרם מחלקים את העיגול לחצי ודמים באמצע את הפרליני שוקולד לבן, מגלגלים לעיגולים יפים
  6. לסדר בתבנית (לזכור שהעוגיות משטחות)
  7. 170 מעלות טורבו לתנור שלומם מראש ל-12 דקות

 

 

צ'ורוס

חלבי
בינוני

מתכון של meital_michaeli 💓

מתכון לצורוס מנצח. כאלה שאוכלים מהם ביס אחד ולא רוצים להפסיק

מרכיבים:

  • 240 מל חלב-כוס
  • כפית מחית וניל
  • 60 גרם סוכר-חצי כוס
  • קורט מלח
  • 100 חמאה
  • 140 קמח-כוס
  • 3 ביצים L

אופן הכנה:

  1. בקלחת על אש גבוהה- חלב מלח וניל סוכר וחמאה להמסה מלאה של החמאה ורתיחה(בעבוע).
  2. מורידים מהגז. מוסיפים את כל הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק-זה קורה נורא מהר.
  3. מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 3 דק במהירות גבוהה, הבצק לא אחיד וזה בסדר.
  4. טורפים את הביצים בקערה נפרדת ומוסיפים את הביצים בהדרגה לתוך תערובת המיקסר עד שכל הביצים נטמעות בתוך. כשהתערובת מוכנה ניתן לבדוק עם האצבעות בדיוק כמו שעשיתי בסטורי ונוצרת צורת שפיץ בין האצבעות.
  5. בתוך סיר שופכים שמן לטיגון עמוק וממתינים שיגיע לרתיחה-ל170 מעלות. מעבירים את תערובת הצורוס לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים לתוך השמן העמוק רצועות בגודל שתרצו. מגלגלים בסוכר וקינמון וטובלים באיזה סירופ/ממרח שאוהבים.
    חנוכה שמח😜

בראוניז ממכר

חלבי
קצר

מתכון של meshi_tzooberi 💓

מרכיבים:

לבראוניז:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 8 כפות קמח
  • 4 כפות קקאו

לזילוף והקישוט

  • 250 גרם שמנת מתוקה/מיכל קטן
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 1 ממרח קינדר לבן (אפשר לוותר)

אופן ההכנה:

  1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וטורפים לתערובת אחידה.
  2. יוצקים לתבנית מלבנית אלומניום הקטנה ואופים ב-190 מעלות למשך 15-20 דקות עד להתייצבות (לא לייבש, צריך להישאר עסיסי במרקם של בראוניז).
  3. מקררים במקרר וחותכים למלבנים לפני הגודל שתרצו
    הזליוף:
  4. מקציפים לקצפת יציבה את כל חומרי הזילוף
    ומזלפים בצורת עיגולים על גבי מלבני הבראוניז
    ומקשטים בקוביה של שוקולד פרה (אפשר כמובן משהו אחר)

סופגניות מושלמות

חלבי
בינוני

מתכון של עדן רווח😍

מרכיבים:

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • 45 גרם חמאה מומסת
  • ביצה (L)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • כפית סוכר וניל
  • כוס וחצי חלב פושר
  • רבע כפית מלח
    אופן ההכנה
  • מערבבים את הקמח היטב עם השמרים, לאחר מכן מכניסים לקערת המיקסר את תערובת הקמח, סוכר+סוכר וניל, ביצה ומפעילים עם וו לישה עד לאיחוד.
  • מוסיפים את החמאה המומסת ובנתיים מחממים את החלב במיקרוגל כ-50 שניות ומוסיפים גם אותו על מהירים נמוכה יחסית יחד עם המלח, לאחר מכן לעלות את המהירות לבינונית וללוש כ-7 דקות.
  • מכניסים את הבצק לקערה ועוטפים בניילון נצמד עם מגבת מעל בשביל שהבצק יתחמם, נותנים לו לתפוח שעה ולאחר מכן מתחילים לחלק לכדורים.
  • חלקתי את הבצק לכדורים שכל כדור היה במשקל 30 גרם (שקלתי אותם) ויצרתי כדור יפה, הנחתי על ריבוע מנייר אפייה שגזרתי ונתתי לבצק לתפוח כשעה מוספת (הנחתי מעל ניילון בזהירות שהבצק לא יתייבש בזמן הזה), לא לפחד, הכדורים מכפילים את גודלם בהתפחה.
  • *שמים על נייר אפייה בשביל שיהיה אפשר להרים את הבצק מבלי לגעת בו ולהרוס את ההתפחה.
  • מחממים את השמן רבע שעה לפני שיהיה רותח ומכניסים את הבצק לבפנים, אני לא עובדת עם מד חום, פשוט לטגן על אש בינונית ולא גובה בשביל שהסופגניות יתבשלו מבפנים.
  • מניחים את הסופגנייה הפוכה בשמן שהצד עם הנייר אפייה כלפי מעלה, כשהסופגניות תוספות צבע זהוב הופכים אותן לצד השני, הנייר אפייה משתחרר תוך דקה-שניים מהבצק ואפשר להוציא אותו בזהירות מהסיר.

*אני ממליצה להכניס לשמן חתיכת גזר כי זה מונע מהסופגניות לספוג הרבה שמן.

*בנוסף, אני ממליצה לא למלא את הסיר במלא מלא שמן כדי שיצא הפס הלבן היפה בדופן הסופגנייה, מיליתי בסיר בערך 2-3 ס״מ גובה שמן.

*ממליצה לפתוח את הסופגנייה הראשונה ולראות שהיא לא בצקית מבפנים, במידה וכן תנמיכו את האש מעט.

  • וזהו, אתם מוזמנים לקשט את הסופגניות באיזה מילוי/ממרח שבא לכם😊
מתכונים ישראל