מתכוני קינוחים - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכוני קינוחים


מתכונים לקינוחים ממוס שוקולד, קינוחי שוקולדים, עוגות קינדר, קינוחי כוסות ובכלל כל דבר שהוא מתוק תוכלו למצוא פה. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

מתכון לעוגת לוטוס שכבות קל להכנה

חלבי
בינוני כמות: עוגה

מתכון לעוגת לוטוס שכבות קל להכנה בלעדי למתכונים ישראל! העוגה הזאת תשאיר לכם טעם של עוד בפה..

המצרכים :

  • לתבנית 20 ס"מ
  • 3 חבילות עוגיות לוטוס מפוררות
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • צנצנת ממרח לוטוס
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • קצת יותר מחצי כוס חלב
  • 3 כפות סוכר

מעל העוגה:

  • חבילה של עוגיות לוטוס לפורר דק דק (עדיף מעבד מזון).

אופן ההכנה:

  1. בתחתית אנחנו נשים פרורי לוטוס שהכנו ומעל ממרח לוטוס מהצנצנת.
  2. מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קצף יציב, בהדרגה להוסיף את החלב.
  3. אחרי שהקצפת יציבה מכבים את המיקסר ולקפל את הגבינה פנימה בעדינות.
  4. מפוררים את עוגיות הלוטוס דק דק בתבנית(אפשר לערבב עם חמאה שיהיה יותר מוצק) ויוצרים שכבות, שכבה של קצפת, שכבה של פירורי לוטוס וחוזר חלילה (אני עשיתי גובה של 4).
  5. בסוף מפוררים לוטוס הכי דק שאפשר (עדיף מעבד מזון) ומפזרים מעל העוגה 🙂
  6. מקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
  7. אפשר לקשט למעלה עם עוגיות שלמות לוטוס.

מתכון כנאפה עם גבינת עיזים

חלבי
בינוני כמות: מחבת

מתכון ששווה לגזור ולשמור, כנאפה במילוי גבינת עיזים מטורפת שתעשה לכם טוב טוב על הנשמה! מתאימה לכל אירוח ומנה שמשאירה טעם של עוד לכל אורח בפה.. מזמינים אתכם לנסות את המתכון השווה שלנו 🙂

 

מצרכים:

כנאפה:

  • 150 גרם אטריות קדאיף
  • 100 ג' שומן – חמאה\מרגרינה (מומס)
  • 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
  • 65 גרם גבינת עזים רכה

סירופ:

  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • כפית מי ורדים (לפי הטעם).

אופן הכנה:

נכין את הסירופ סירופ:

  1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ,
  2. לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.

כנאפה:

  1. במחבת בגודל הרצוי (מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.
  2. את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות.
  3. מעל הקדאיף מסדרים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית.
  4. בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ 10 – 15 ד'.
  5. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.
  6. יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה ומגישים.

תמונות של cakeshop_chencohen

טילוני בצק עלים במילוי קרם פודינג וניל

חלבי
בינוני כמות: 10-16

טילוני בצק עלים עם קרם פודינג וניל של מירב האלופה שלנו!

תוכלו לבקר את הדברים המדהימים שהיא עושה באינסטגרם Merav.lg

או בפייסבוק מירב לירון-גילבוע

חומרים:

  • 12 יח׳ קונוס מתכת
  • חבילה בצק עלים חמאה מרודד קפוא מופשר לילה במקרר
  • לקרם וניל מהיר:
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • 140 מ״ל חלב
  • 60 גר׳ סוכר
  • 40 גר׳ אינסטנט פודינג וניל

לציפוי לפני האפייה:

  • 1 ביצה טרופה
  • חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את הטילונים, מצפים בביצה וסוכר ואופים:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  2. פורשים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים אותו לרצועות ברוחב 2 ס”מ (קצת יותר רחב ממה שרוצים בסוף, כי במהלך הליפוף הרצועות נמתחות והופכות צרות וארוכות יותר).
  3. מלפפים כל רצועה על קונוס, החל מהשפיץ לכיוון כשמגיעים לסוף הרצועה מצרפים לה רצועת בצק חדשה בצביטה. ליפוף הרצועה סביב הגביע צריך להיות חופף מעט, כך שבכל סיבוב הבצק יעלה קצת על הבצק מהסיבוב הקודם.
  4. מברישים את הטילונים בביצה טרופה ומגלגלים בסוכר.
  5. אופים כ—25-30 דקות, עד שהטילונים שחומים. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו פועל בחום של 150 מעלות.
  6. מפרידים את טילוני הבצק מגביעי הקונוס, החלק הפנימי יהיה עדיין לא אפוי לכן מחזירים את טילוני הבצק לתנור ל-10 דקות, עד שהחלק הפנימי כבר לא בצקי.
  7. הכנת הקרם: במיקסר מקציפים את כל החומרים עד לקבלת קרם יציב.
  8. מצננים לגמרי לפני שממלאים בקרם בצנטר משונן.

בתאבון!!

מתכון לסושי שוקולד

חלבי
בינוני כמות: 20-30

סושי שוקולד – לכל אוהבי השוקולד הנה מתכון מדהים שמתאים לכל אירוע ויגרוף מחמאותת!!

תודה ענקית ל Inbal Biton-avrahami על המתכון ולירין משה לוי על התמונות.

 

מצרכים – סושי שוקולד

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שמנת מתוקה

מלית:

  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם שמנת מתוקה
  • 150 שמנת מתוקה
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס

לציפוי:
קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון או פשוט איזה ציפוי שנראה לכם

 

אופן הכנה – סושי שוקולד

  1. נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר ו200 גרם שמנת מתוקה
  2. מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה
  3. מקפיאים שעה.
  4. להכנת המלית נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם שמנת מתוקה ומכניסים לקירור במקרר חצי שעה
  5. מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל+שוקולד לבן שקיררנו, בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
  6. מעבירים לשקית זילוף.
  7. על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים,מעבירים למקפיא גם לשעה
  8.  לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות,על משטח סיליקון אם יש
  9. שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול
  10. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון
  11. וזהו …..מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

 

עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

חלבי
בינוני כמות: עוגה

עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה של מירב האלופה שלנו!

תוכלו לבקר את הדברים המדהימים שהיא עושה באינסטגרם Merav.lg

או בפייסבוק מירב לירון-גילבוע

 

עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה  2 עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

 

(לגירסת פרווה מחליפים ל 150 גר׳ שמן קוקוס במקום החמאה)

מצרכים:

  • 200 גר׳ חמאה
  • 200 גר׳ שוקולד מריר 60%
  • 5 ביצים L מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 130 סוכר דמררה
  • 50 גר׳ סוכר
  • 15 גר׳ ברנדי (לא חובה)

אופן הכנה:

• מחממים תנור לטורבו 160 מעלות

  1. שוקולד וחמאה להמיס על באן מארי (או במיקרוגל)

    עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה  3 עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

  2. לאחר המסה להוסיף ברנדי ולהניח בצד.
  3. חלמונים+סוכר דמררה להקציף במיקסר 5 דק׳ במהירות גבוהה עד שבהיר ותפוח.
  4. לערבב את תערובת החלמונים לתערובת השוקולד
  5. להקציף חלבונים 30 שניות לקצף ״סבון״ ורק אז ובהדרגה לשים את הסוכר. עד לקצף יציב אך רך. (לא להקציף לקצף קשה)
  6. מוסיפים את תערובת המרנג בתנועות קיפול לתערובת השוקולד.
  7. משמנים תבנית רינג בקוטר 20 מרפדים בנייר אפייה גם במסביב לרינג. או תבנית רגילה קוטר 20 העוגה עולה מאוד באפייה אך יורדת מהר ונסדקת וזה בסדר. מעבירים את התערובת לרינג.

    עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה  4 עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

  8. אופים 26 דק׳( תשימו טיימר) העוגה תהיה לחה מאוד כשמכניסים קיסם אך היא תתייצב בקירור ( לפחות שעתיים) זה מה שייתן לה את המרקם הנימוח והעסיסי.

את העוגה אוכלים בטמפרטורת החדר.

👇 מי שרוצה להוסיף כדורי מוס שוקולד ופררו רושר 👇

כדורי מוס שוקולד ופררו רושר :

יש להצטייד בתבנית סיליקון שקעים כדורים מהסדרה של סילקומארט ומשקל.

עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה  5 עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה  6 עוגת שוקולד פאדג׳ רכה עסיסית ונימוחה 

מצרכים:

  • 112 גר׳ שמנת מתוקה
  • 168 גר׳ שמנת מתוקה
  • בקערה נפרדת לשים:
  • 100 גר׳ שוקולד מריר
  • 50 גר׳ מחית פרלינה
  • אופן הכנה לפררו רושר:
  • 50 גר׳ פייטה (שבבי וופל)
  • 50 גר׳ ברס ( אגוזי לוז מקורמלים) פרווה
  • קורט מלח ים
  • (להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה)
  • 70 גר׳ מחית פרלינה ( מחית אגוזי לוז) פרווה

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל חומרי הפררו רושר בקערית קטנה פייטה+ברס+מחית פרלינה+קורט מלח ולהניח בצד.
  2. 112 גר׳ שמנת מתוקה להרתיח ולשפוך לתוך הקערה עם המחית פרלינה והשוקולד המריר. לערבב היטב למסה אחידה לצנן בינתיים במקרר.
  3. 168 גר׳ שמנת מתוקה להקציף לקצפת רכה אך יציבה ולקפל לתוך תערובת השוקולד שהוצאנו מהמקרר.
  4. להעביר את המסה לתוך שקית זילוף ( ללא צנטר)
  5. לזלף מהקרם לתוך תבנית השקעים של הכדורים מחצית
  6. מהכמות, ולהוסיף כפית מתערובת הפררו רושר, אפשר בשלב הזה לשים אגוז לוז קלוי שלם ולהטביע אותו בקרם. לזלף את הקרם עד לכיסוי מלא של הכדורים.
  7. להעביר למקפיא ל6 שעות לפחות או למשך הלילה.

מצרכים לציפוי שוקולד לכדורים:

  • 80 גר׳ שוקולד מריר
  • 40 גר׳ חמאת קקאו (פרווה)

אופן הכנה:

  1. להמיס שוקולד וחמאת קקאו על באן מארי ולהעביר לכוס צרה או מד ליטר קטן. להוסיף כף אגוזי לוז מקורמלים קצוצים.
  2. להוציא את תבנית הכדורים מהמקפיא ולנעוץ בכל כדור קיסם. לחלץ את הכדורים עם הקיסם בתוכם ולטבול כל כדור במסת השוקולד המומס. הציפוי יתייבש במהרה ולאחר מכן להוציא את הקיסם ולהניח על העוגה מסביב לאחר שהעוגה הצטננה מס׳ שעות במקרר.
  3. אפשרי להכין קצפת משמנת צמחית פרווה של תנובה ולהניח מעליה רוטב פירות יער, או קולי פטל או פירות טרי

מתכון למגנום טירמסו מושלם

חלבי
ארוך כמות: 8

מתכון למגנום טירמסו מושלם של מירב האלופה שלנו!

תוכלו לבקר את הדברים המדהימים שהיא עושה באינסטגרם Merav.lg

או בפייסבוק מירב לירון-גילבוע

 

החומרים:

  • אצבעות בישקוטי ( אפשרי לחלופין לקנות בישקוטים מוכנים)
  • 35 גר׳ קמח
  • 35 גר׳ קמח תפו״א
  • 70 גר׳ חלמון
  • 35 גר׳ סוכר
  • 85 גר׳ חלבון
  • 35 גר׳ סוכר

אופן הכנה:

  1. לערבב בקערית קמח+קמח תפו״א להניח בצד.
  2. להקציף חלמונים וסוכר למסה יציבה תפוחה ובהירה.
  3. לתערובת החלמונים להוסיף את הקמחים ולקפל עם מרית.
  4. להקציף 30 שניות חלבון למעין קצף סבון, להוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף יציב.
  5. להעביר את המרנג היציב לתערובת החלמונים והקמח עם מרית/לקקן בתנועות קיפול.
  6. להעביר את המסה לשקית זילוף עם צנטר חלק ולזלף על נייר אפייה או משטח סיליקון עיגול בקוטר 6 ס״מ. לפזר מעל אבקת סוכר ולהכניס לתנור ל 15 דקות 150 מעלות על תוכנית טורבו.

להכנת סירופ קפה:

  • 300 גר׳ מים
  • 30 גר׳ טסטר צ׳ויס
  • 30 גר׳ סוכר
  • 15 גר׳ קלואה (ליקר קפה)
  • לחמם בסיר קטן עד לאיחוד ( לא להרתיח!)
  • להעביר לקערית ולהניח בצד לצינון.

קרם מסקרפונה:

  • 120 גר׳ חלמונים
  • 100 גר׳ סוכר
  • קורט מלח
  • 40 גר׳ יין מרסלה
  • 700 גר׳ גבינת מסקרפונה בטמפ׳ החדר
  • 400 גר׳ שמנת מתוקה 38%
  • 20 גר׳ מסת ג׳לטין

לאופן הכנת הזביון:

  1. על באן מארי לשים בקערה חלמונים, סוכר, מלח ויין מרסלה (קערה מעל סיר עם מים רותחים) לאחר שהמים מגיעים לרתיחה להנמיך על להבה נמוכה מאוד.
  2. לטרוף עם מטרפה נמרצות עד שהמסה מבריקה מסמיכה ותופחת. (עם מד חום 76 מעלות)
  3. בקערה גדולה לשים 700 גר׳ מסקרפונה ולערבב מעט עם מרית.
  4. להוסיף מעט מהזביון לגבינת המסקרפונה ולטרוף עם המטרפה כדי להקליל את המסה.
  5. את שאר הזביון לקפל עם מרית לתערובת.
  6. להמיס ג׳לטין כמה שניות במיקרוגל (לא להרתיח!) רק לחמם להמסה, ולהעביר לתערובת המסקרפונה והזביון ולערבב היטב.
  7. להקציף את 400 גר׳ השמנת מתוקה לקצפת יציבה ולהעביר לקערה של המסקרפונה בתנועות קיפול עם מרית.

הרכבה:

  1. להכין מראש תבנית סיליקון ארטיקים מגנום
  2. מקלות לארטיקים
  3. להעביר את המסה של המסקרפונה והזביון לשקית זילוף גדולה. לגזור את השפיץ ולמלא מחצית מהגובה את השקעים של הארטיקים.
  4. לטבול את הבישקוטים בסירופ הקפה ולסדר 3 יח׳ מעל תערובת המסקרפונה. להכניס את המקלות למיקום המתאים בתבנית. לכסות עד למילוי וליישר או לנער טיפה כדי שלא יהיו בועות.
  5. להעביר למקפיא ללילה.
  6. לחלץ מהתבנית ולפזר מעל אבקת קקאו.

בתאבון!!!

 

רולדה וניל כשרה לפסח של דורית אלישע

חלבי
30 דקות כמות: 1-2

מרכיבים

  • 4 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • חצי כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח תופח כשר לפסח
  • כוס מדידה חד פעמי שתיה חמה
  • 2 טיפות תמצית וניל מרוכז
  • 2 שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 1 אינסטנט וניל
  • 4 קוביות שוקולד מריר
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • (לפרווה 2 שמנת צמחית)
  • חצי כוס שמנת צמחית במקום חלב

אופן ההכנה

  1. לחמם תנור 170 מעלות .
  2. להפריד ביצים .
  3. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב .
  4. לחלמונים להוסיף 2 כפות שמן .
  5. תמצית וניל מרוכז .
  6. לטרוף ולהוסיף בתנועות קיפול לקצף.
  7. להוסיף את הקמח תופח.
  8. לשטח בתבנית תנור על נייר אפייה משומן .
  9. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות .
  10. לגלגל בעזרת הנייר לרולדה ולהניח לצינון .
  11. להקציף 2 שמנת מתוקה .
  12. 1 אינסטנט וניל .
  13. חצי כוס חלב .
  14. למרוח חצי מהכמות לגלגל לרולדה ולמרוח מעל את יתר הקרם.
  15. גנאש – להמיס חצי דקה במיקרו 4 קוביות שוקולד מריר עם 2 כפות שמנת מתוקה לערבב ולטפטף מעל הקרם. .

רולדת נס קפה אגוזים כשרה לפסח

חלבי
בינוני כמות: 1

מתכון מדהים של נירית תאירי

 

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כף שמן
  • כף תמצית וניל
  • כוס אגוזים טחונים/( או חצי כוס קמח תופח של פסח וחצי כוס אגוזים טחונים)
  • למילוי:
  • 2 שמנת מתוקה
  • כף נס קפה
  • 1 פודינג וניל
  • חצי כוס חלב

אופן הכנה:

  1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
  2. להוסיף לחלמונים כף שמן. וכף תמצית וניל איכותית. לערבב. ולהוסיף כוס אגוזים טחונים. בתנועות קיפול לאחד בין הבלילות
  3. לשמן נייר אפיה על תבנית גדולה ולשפוך את הבלילה. לאפות על 180° כ10 דק. להוציא להניח מגבת ולגלגל לצורת רולדה.

למילוי

  1. במיקסר- 2 שמנת מתוקה. להקציף. כף נס קפה להמיס עם טיפה מים רותחים ולהוסיף חצי כוס חלב. להוסיף אינסטנט פודינג וניל ולהקציף לקצפת יציבה. למרוח על הרולדה בפנים ובחוץ
    בהצלחה

קרדיט למתכון באתר של נירית תאירי

עוגת תפוזים הפוכה ומפנקת של דבי ואזנה

פרווה
בינוני כמות: עוגה

מרכיבים:

  • 2 תפוזים גדולים חתוכים עם הקליפה לפרוסות דקות.
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס מים
  • 3 ביצים
  • כוס ורבע סוכר חום 
  • 2/3 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית קליפת תפוז מגורר
  • חצי כוס שמן זית
  • כוס קמח
  • חצי שקית א.אפייה
  • חצי כוס שקדים טחונים
  • קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את כוס המים שלנו עם הסוכר ופרוסות התפוזים שלנו בערך 10 דקות.
  2. מקציפים את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה.
  3. מערבבים בקערה את ה2/3 מיץ תפוזים עם הקליפת תפוז וחצי כוס שמן הזית ומוסיפים לתערבות הביצים תוך כדי הקצפה.
  4. מערבבים את כוס הקמח, א.אפייה, שקדים טחונים, קורט מלח ומוסיפים לתערובת הקצפת הביצים שלנו.
  5. מרפדים תבנית אפייה 24" ומסדרים את התפוזים בתחתית. מעל שופכים את התערובת בחום של 170 מעלות בערך 50 דקות עד שקיסם יצא יבש.
  6. מוציאים מהתנור נותנים להצטנן בצד. הופכים על צלחת ומסירים בעדינות את נייר האפייה.

טיפ: העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר כ-4 ימים!

עוגת אלפחורס בקלי קלות

חלבי
בינוני כמות: עוגה

עוגת אלפחורס בקלי קלות – כל הטעם בכלום עבודה. עוגת אלפחורס עם שוקולד לבן קוקוס ריבת חלב וכל מה שטעים. כל אחת יכולה להכין!

תודה ענקית לאושרת מצליח על המתכון המהמם.

מצרכים – עוגת אלפחורס בקלי קלות

בצק:

  • 100 גר חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • ביצה
  • 2 חלמונים
  • כוס וחצי קורנפלור
  • חצי כוס קמח
  • חצי כף אבקת אפייה.

מוס שוקולד לבן וקוקוס:

  • 200 גרם שוקולד לבן 
  • רבע כוס חלב
  • 3 שמנת מתוקה כוס חלב וחבילה אינסטנט וניל

ציפוי ריבת חלב:

  • חצי צנצנת ריבת חלב ו2 כפות חלב

קישוט:

  • קוקוס

אופן הכנה – עוגת אלפחורס בקלי קלות

  1. שלב 1
    בקערה לעבד 100 גר חמאה+חצי כוס סוכר + ביצה + 2 חלמונים + כוס וחצי קורנפלור + חצי כוס קמח + חצי כף אבקת אפייה, לבצק אחיד
    להדק לתחתית התבנית.לאפות ב160 למשך 20 דק.לצנן מעט
    למרוח חצי צנצנת ריבת חלב על תחתית הבצק החמימה
    לפזר מעל 2 כפות קוקוס לצנן לגמרי
  2. שלב 2
    להכין מוס שוקולד לבן וקוקוס
    במיקרו להמיס 200 גרם שוקולד לבן + רבע כוס חלב ולצנן
    במיקסר להקציף 3 שמנת מתוקה כוס חלב וחבילה אינסטנט וניל לקרם רך.להוסיף כוס קוקוס ואת תערובת השוקולד הלבן להקציף קלות לאיחוד
    לישפוך לתבנית ולצנן למשך הלילה או לפחות 4 שעות בהקפאה (אם אין זמן )
  3. שלב 3
    להכין ציפוי ריבת חלב ולצפות
    שזה אומר…לחמם במיקרו חצי צנצנת ריבת חלב ו2 כפות חלב לתערובת קצת פושרת עירבוב קל ולימזוג על העוגה.להקפיא ל10 דק כדי שהציפוי יתייצב
    בסוף…לנתק את העוגה מהתבנית לקשט את השוליים בקוקוס.

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

אולי תאהבו גם עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים ישראל