מתכוני מתכוני שוקולד קלים להכנה מגוון רחב של מתכונים - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכוני שוקולד


מתכוני שוקולד מתכוני שוקולד שאי אפשר לעמוד בפניהם. מתכונים למנות מושחתות, טעימות ומלאות באוצר המתוק שכולם אוהבים, קינדר, מוס וקינוחי כוסות – הכל עם שוקולד. תוכלו למצוא אלפי מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לעבור בשלום כל אירוע או אפילו סתם לארוחת ערב בבית. לבחירתכם קטגוריות שונות לכל המאכלים האהובים עלינו מלאים במתכונים שווים ומגוונים המתכונים בקטגוריה מומלצים לכולם, בכל גיל ובכל אירוע! יש לכם מתכון מנצח? שלחו אותו אלינו ונעלה אותו לאתר ולדף הפייסבוק השלנו


 

עוגת נוטלה חמה

חלבי
קצר

מתכון של עדן רווח האלופה💓

 

עוגת נוטלה חמה – 15 דקות עבודה כולל אפייה, ללא מיקסר, הכל בקערה אחת 🍫עוגת נוטלה חמה -7 יחידות *כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

מצרכים:

  • חצי צנצנת קטנה של נוטלה (175 גרם)
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 50 גרם חמאה
  • ביצה
  • רבע כוס חלב

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה במיקרוגל, מוסיפים את כל שאר המצרכים לקערה וטורפים, משמנים את התבניות וממלאים חצי מגובה התבנית .
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 175 מעלות כ-9-10 דקות.
    חשוב לאכול את העוגה כשהיא חמה כמו סופלה, הוספתי מעל עוד קצת נוטלה אך זה לא חובה וכדור גלידה ליד בהחלט יעשה את העבודה 😉
    כשהעוגות מתקררות מעט הן יורדות בגובה ונוצר שקע קטן באמצע התבנית לא להילחץ ככה זה.
    בהצלחה

פאדג' בראוניז קינדר

חלבי
קצר

מתכון של meital_michaeli התותחית

בראוניז קינדר עסיסי ונימוח בטירוף……

מרכיבים:

  • 300 גרם שוקולד מריר (אפשר גם חלב)
  • 200 גרם חמאה קוביות
  • 150 גרם סוכר
  • 175 גרם קמח לבן
  • קורט מלח
  • 4 ביצים L

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים לתערובת אחידה
  2. מוסיפים פנימה את הסוכר, קורט מלח וטורפים היטב.
  3. מוסיפים פנימה את הביצים, כל פעם אחת, עד שהן נטמעות לתערובת אחידה.
  4. מקפלים פנימה את הקמח, מוסיפים שבבי קינדר, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר שאוהבים
  5. מניחים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל30-35 דק אפיה או עד שנועצים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
  6. מצננים חותכים לריבועים ומקשטים כרצונכם
    בון אפטיט💗

עוגיות שוקולד עם עוגיית אוראו

חלבי
קצר

מתכון מושלם של עדן רווח💓

מתכון לעוגיות שוקולד מושלמות עם עוגיית אוראו (12 י״ח)🍪
מצרכים:
*כוס מדידה-חד״פ לשתייה קרה

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • ביצה
  • 2 כוסות קמח
  • חצי שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות קקאו
  • כף סוכר חום דמררה
  • כף סוכר לבן
  • כוס מטבעות שוקולד חלב (אפשר כל סוג שוקולד שבא לכם-לבן/מריר)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים יחדיו
  2. עוטפים את העוגיית אוראו בבצק (שלא יהיה עבה מידי)
  3. מסדרים במגש ומכניסים לתנור שחומם על אפייה 180 מעלות ל-8 דקות, כשהעוגיות מתקררות הן מתקשות מעט.
    *לא חייבים לשים אוראו אפשר פשוט ליצור כדורים בגודל הרצוי ולשטח אותם עם היד כי העוגיות נשארות כמעט באותו העובי.

עוגיות קרמוגית קינדר במילוי נוטלה

חלבי
קצר

קרדיט לעדן רווח האלופהה!!

מרכיבים:

לבצק:

  • כוס וחצי קמח לבן מנופה
  • כוס ממרח קינדר בואנו לבן
  • ביצה

מילוי:

  • נוטלה

אופן ההכנה:

  1. שמים בתוך שקית זילוף נוטלה ומזלפים על נייר אפייה צורה של מטבעות, מקפיאים לפחות 20 דקות
  2. מערבבים ביצה+ ממרח קינדר
  3. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב
  4. משמנים את הידיים ומגלגלים לעיגולים (בערך 16 גרם לעיגול)
  5. משטחים את העיגול על היד , שמים בפנים את המטבע שוקולד הקפוא ומגלגלים את הבצק לצורת עיגול
  6. מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות ל 5-6 דקות לא יותר .

בתאבוןן💓

 

עוגת רוגלך במילוי שוקולד

חלבי
בינוני

מתכון של עדן רווח התותחיתת💓💓

מרכיבים לבצק:

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס חלב פושר
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים עם וו לישה כ- 8 דקות
  2. לאחר מכן מעבירים את הבצק לקערה למנוחה 40 דקות (מניחים מעל מגבת מומלץ במקום חם)
  3. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים
  4. מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן ארוך (חשוב שיהיה ממש דק)
  5. מורחים על הבצק את הממרח שבוחרים
  6. מרדדים עוד חלק באותו גודל ומניחים מעל
  7. חותכים למשולשים ומגלגלים לצורך רוגלך
  8. מכניסים את כל הרוגלך לתוך רינג משומן, נותנים להם לתוך חצי שעה ולאחר מכן מברישים בביצה
  9. מכניסים לתנור שלומם מראש על אפייה , 170 מעלות כ – 35-40 מעלות
  10. מרתיחים כוס סוכר + 3/4 כוס סוכר
  11. שהעוגה יוצאת מהתנור מברישים את הסירופ סוכר

בהצלחההה😋

 

 

מתכון לשוקופאי ביתי

חלבי
קל כמות: 4-8

 

מי לא אוהב שוקופאי , הקינוח הכי טעים שישש😍

מתכון באדיבות: נוי ביטון 

מרכיבים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • כף שמן
  • קורט מלח

למילוי:

  • ממרח שוקולד שאוהבים

לטיגון:

  • 2 ביצים
  • פירורי זהב
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את החלב והביצים ביחד
  2. מוסיפים קמח, מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים
  3. מוסיפים את המים והשמן מערבבים הכל
  4. שופכים על מחבת על 2 הצדדים
  5. מוציאים ובעזרת שקית זילוף שמים באמצע פס עבה של שוקולד
  6. מקפלים בצורת שוקו פאי
  7. טובלים בביצה ובפירורי לחם
  8. מטגנים

בתיאבוןן😋

לחמניות ממולאות שוקולד

חלבי
בינוני

מתכון של עדן רווח התותחיתתת

מצרכים:

  • חצי קילו קמח לבן מנופה
  • כף שמרים יבשים
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 2 כוסות חלב פושר
  • ביצה
  • 50 גרם חמאה

אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר
  2. מוסיפים על מהירות נמוכה את הביצה, חלב וחמאה בהדרגה
  3. מעלים את המיקסר למהירות גבוהה למשך 7-8 דקות
  4. נותנים לבצק לתפוח שעה ואז לשים ומביאים לו עוד 40 דקות
  5. בנתיים מכינים את ה"מטבעות שוקולד" שמים בשקית זילוף נוטלה וממרח קינדר , מזלפים על מגש ומקפיאים
  6. מגלגלים טוב ללחמנייה כשהשוקולד בתוך הבצק (חשוב לגלגל טוב שהשוקולד לא יצא)
  7. מסדרים את הלחמניות עם מגש , שמים ביצה ושומשום ומכניבים לתנור שלומם מראש על 200 מעלות למשך 15-20 דקות.

בתיאבוןן!!

 

כדורי שוקולד הכי טעימים שיש

חלבי
קצר כמות: 10-20

מתכון של עדן רווח שלום האלופהה😁

מרכיבים:

  • מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 70 גרם חמאה
  • 250 גרם שוקולד חלב (2 וחצי קופסאות)
  • 150 גרם שוקולד מריר (חבילה וחצי)
  • 2 שרוולים של ביסקוויטים

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולדים, החמאה והשמנת במיקרוגל או על הגז
  2. מחכים שיתקרר מעט מוסיפים את הביסקוויטים אחרי שטחנו אותם קצת
  3. מגלגלים לכדור וישר אחרי מגלגלים הסוכריות/קוקוס/קקאו … (ציפוי אהוב שלכם)
  4. מומלץ להכניס למקרר שיתקררו לפני אכילה

בתיאבוןן!!

 

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס במילוי נוטלה

חלבי
בינוני כמות: 40

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בנוטלה🍪 של עדן זיו >> לכניסה לאינסטגרם שלה לחצו

מצרכים:

  • 230 גרם חמאה בטמפ החדר
  • 180 גרם סוכר חום
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים מידה L בטמפ החדר
  • 420 גרם קמח מנופה
  • כפית סודה לשתיה
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 300 גרם שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה:

  1. מזלפים נוטלה על נייר אפיה בחמגשית ומכניסים למקפיא עד שזה מתקשה.
  2. מערבבים את החמאה עם והסוכר במיקסר
  3. מוסיפים את 2 כפיות תמצית וניל
  4. מוסיפים שני ביצים ומערבבים היטב במכונה על מהירות בינונית.
  5. לוקחים את הקמח (כל כוס חד פעמית לשתיה קרה זה 100 גרם, וכף זה 20 גרם. אז חישוב פשוט זה 4 כוסות וכף). ומוסיפים לקמח כפית סודה לשתיה ו2 כפיות קורנפלור
  6. מוסיפים אל תוך המיקסר שלנו חצי מהכמות של שלב 5 ומתחילים לערבב, אחרי דקה בערך מכניסים את החצי השניץ
  7. 3 כוסות חד פעמי של שוקולד צ׳יפס לשפוך פנימה.
  8. מחלקים את התערובת לכדורים קטנים ושמים על נייר אפיה בתבנית.
  9. פותחים את הבצק ושמים בפנים מטבע נוטלה אחד ממה ששמנו בהקפאה. (פתוחים הכוונה היא שממש נמעך אותו כמו פיתה כזאת) עוגיית שוקולד צ׳יפס פתוחה
  10. סוגרים את הבצק על המטבע נוטלה ועושים עיגול עם היד.
  11. אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס למעלה כקישוט על כל עוגיה.
  12. מכניסים לתנור ל-180 מעלות.

מהכמות הזאת יוצאות כ40 עוגיות,אם זה יותר מדי בשבילכם ניתן לחלק את כמות המצרכים ל2.

 

עוד מתכונים שאולי תאהבו >>

עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין

מתכון לסופלה שוקולד כולל סרטון

מתכון לחטיף ריבועי שוקולד ביסקוויט טעים

חלבי
בינוני כמות: 20 חתיכות

מתכון לחטיף ריבועי שוקולד ביסקוויט , מתכון בקלי קלות לכבוד שבת ב-3 מצרכים בלבד טעים מאד של ורד ניסים חדד

מצרכים:

  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה
  • שרוול ביסקוויט פתי בר
  • כוס פתיתי קוקוס / אגוזים (לא חובה לקישוט)

 

אופן ההכנה:

  1. 2 שוקולד מריר להמיס ביחד עם שמנת מתוקה במיקרוגל כדקה וחצי
  2. לערבב ולהוסיף שרוול ביסקוויט פתי בר
  3. אני הוספתי גם כוס קוקוס וכוס אגוזים טחונים לא חייב
  4. רק אם הבלילה רכה מדיי להוסיף עוד ביסקוויטים
  5. להעביר לתבנית להדק לשים קוקוס מעל להקפיא כ 4 שעות ואז להוציא ולחתוך לריבועים

 

מתכונים ישראל