מתכונים ישראל

בולונז פתיתים

בשרי
בינוני

מתכון של דניאלה שרביט 💓

פתיתונז😝
הכל בסיר אחד🥰
קונכיות פתיתים ברוטב בולונז טעים טעים!!!

מרכיבים?

  • שמן
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • בצל קצוץ אחד
  • קופסא רוטב עגבניות לבולונז(אפשר גם רוטב
  • עגבניות רגיל )260 גרם
  • כף רסק עגבניות
  • פלפל,מלח,טיפה שום גבישי,פפריקה אדומה מתוקה
  • וכמובן-פתיתים☺️

אופן ההכנה:

  1. מטגנת את הבצל בשמן עד להזהבה
  2. מוסיפה את הבשר ומפוררת אותו (אפשר בעזרת מזלג)
  3. גם את הפתיתים מטגנת מעט
  4. ומוסיפה 840 מ״ל מים רותחים-לחבילת פתיתים(תמיד תעשו לפי ההוראות מאחורה)
  5. מוסיפה את הרוטב עגבניות והרסק
    מתבלת מערבבת ,ומבשלת על אש נמוכהבערך6-7 דקות על אש נמוכה
  6. אחרי כן לא פותחים מכסה לפחות 5 דקות
    הפתיתים ממשיכים להתבשל גם אחרי שמכבים את הגז-בדיוק כמו אורז(אז חכו קצת ולא לפתוח את המכסה)
    **אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה-משדרג
    בתאבון

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהב!

מתכונים ישראל