בייגלה ירושלמי

5/5 - (1 vote)
פרווה
קצר
-->

למתכון של Rachelikis4 האלופהה

https://bit.ly/3C3eHZT📷

מרכיבים:

  • קילו קמח לחם ( יש בסופר)
  • 4 כפות סוכר
  • כף שמרים יבשים
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. לערבב קליל במיקסר ולהוסיף 550 מייל מים אבל לא את כולם בבת אחת להשאיר 50 מייל בצק ולהוסיף בטפטופים במידה הצורך.
  2. ללוש במיקסר כ3-4 דק לעצור ולהוסיף כף מלח ולהמשיך לערבל בערך 10 דק.
  3. להוציא להתפחה של שעה ורבע לפחות את הבצק עד שהוא מכפיל נפח, לאחר מכן להכין עיגולים כמו שהראתי בהייליט. לעשות חור בעיגול לטבול בקערה עם מים ולהעביר לשומשום ולתת להם לתפוח עוד כחצי שעה ,
  4. בזמן הזה לחמם תנור על 180 פעולה רגילה של 2 קווים ולהכניס עד להשחמה במדף נמוך

 

דרגו את המתכון

5/5 - (1 vote)

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו

דילוג לתוכן