fbpx

ברוקיטס גבינה

3.9/5 - (14 votes)
חלבי
קצר

למתכון של galadut האלופה

מרכיבים:

בצק:​

  • 4 כוסות קמח (כוס מדידה) ​
  • שקית אבקת אפייה ​
  • 1 כפית מלח ​
  • חצי גביע יוגורט (100 גרם) ​
  • חצי גביע גבינה לבנה (100 גרם)​
  • חביל תחמאה רכה חתוכה לקוביות (200 גרם)​

למילוי:​

  • 30 גרם גבינת פרמזן פרמזן​
  • 80 גרם גבינה צהובה ​
  • 80 גרם מוצרלה ​
  • 100 גרם גבינה בולגרית ​
  • חצי גביע קוטג (125 גרם)​
  • חצי גביע גבינה לבנה (100 גרם)​
  • ביצה​
  • מלח​
  • כפית וחצי קורנפלור​
  • רבע כוס חלב

אופן ההכנה:

  1. בקערה באופן ידני או במיקסר עם וו לישה לשים את כל המצרכים עד לבצק חלק, אחיד ורך (לא דביק)​
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למנוחה של שעה במקרר.​
  3. בכוס מערבבים את החלב והקורנפלור עד להמסה מלאה של הקורנפלור. לאחר מכן בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי. ​
  4. מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי, בעזרת כף מניחים את המילוי וסוגרים. ​*כדי שלא יברח המילוי ממליצה או להדביק את הקצוות עם ביצה, או לקחת מזלג ולסגור איתו את הקצוות. ​
  5. מעבירים את הבורקיטס לתבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה ושומשום ומכניסים לתנור. ​
  6. אפייה 180 מעלות על מצב טורבו בערך 20 דקות עד להשחמה. ​

*ניתן לבחור את אחוזי הגבינות לשיקולכם.​

*ניתן למלא בכל מילוי אחר שבא לכם. ​

 

 

דרגו את המתכון

3.9/5 - (14 votes)

תגובות למתכון

רוצים מנה כזאת הביתה ?

תשאירו פרטים ותקבלו תפריט ענק ומגוון של אוכל ביתי טרי ואיכותי, שיבושל באהבה ויגיע אליכם עד הבית