גלידת טחינה כשרה לפסח

חלבי
-->

מצרכים:

  • 500 מל חלב
  • 5 יח שמנת מתוקה
  • כוס ורבע טחינה
  • 15 כפות מייפל
  • גרידת לימון
  • קורט הל
  • שתי כפות פיסטוק טחון

הוראות הכנה:

  1. שופכים את השמנת הקרה, חלב, טחינה, מייפל וגרידת לימון לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות בינונית עד שנוצרת קצפת רכה.
  2. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הצימוקים המושרים אחריי סינון קורט הל וכף פיסטוק טחון ( לא חובה ) וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת יציבה.
  3. אם אתם משתמשים במכשיר להכנת גלידה תדאגו להכניס למקרר את התערובת לכ 30 דקות שתהיה קרה .
  4. להכנה ללא מכשיר פשוט מקפיאים את הגלידה בקופסא אטומה בערך 6-8 שעות לדאוג שלפחות 2-3 פעמים בשעה ( ב 3 שעות הראשונות )  להוציא מהמקפיא ולטרוף את התערובת במטרפה ידנית או במיקסר בכדיי שלא יווצרו חלקיקי קרח ושתצא גלידה חלקה וקטיפתי

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו