מאפה בצק שמרים אוראו מילוי נוטלה

חלבי
בינוני
-->

מתכון של עדן רווח

מתכון למאפה בצק שמרים אוראו במילוי נוטלה ושוקולד לבן (2 מאפים גדולים)👩🏼‍🍳

*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

•מצרכים-

  • 4 כוסות קמח לבן מנופה
  • כף שמרים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס שמן
  • כוס וחצי מים פושרים
  • כוס אוראו טחון (לטחון עם הקרם הלבן)

•אופן ההכנה-

  1. מערבבים בקערה קמח+שמן+סוכר ולאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים ולשים היטב, מניחים להתפחה למשך שעה, לשים בפעם השנייה ומניחים להתפחה נוספת למשך שעה .
  2. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-2 כדורים, פותחים את הבצק לצורת עיגול, מורחים במרכז נוטלה+מלא מטבעות שוקולד לבן (אפשר כל סוג שוקולד|תוספות) וסוגרים את הבצק לכדור אחד גדול .
  3. מניחים את המאפה להתפחה נוספת למשך 10 דקות ואז מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות (אפייה רגילה) למשך 15-20 דקות בערך .

 

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו