מתכון לבייגל טורקי ( סימיט טורקי) - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכון לבייגל טורקי ( סימיט טורקי)

פרווה
מעל שעה כמות: 4-8

 

קרדיט:easy turkish recipes

סימיט טורקי מתכון

 

מצרכים סימיט טורקי מתכון

  • 3 כוסות קמח לבן רגיל
  • פלפל לבן חצי כפית
  • 2 וחצי כפיות מלח
  • 4 כפות סילאן או סירופ מייפל לערבב עם 5 כפות מים
  • 1 כוס מים
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 3 וחצי כפות שמן
  • שומשום

אופן הכנה:

  1. שמים את הקמח בכלי, נעשה חור במרכז עם היד ונוסיף את השמרים וחצי כוס מים ומערבבים מעט את המים עם השמרים
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל הלבן והשמן וממשיכים לערבב את כל החומרים.
  3. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  4. יוצרים מהבצק כדור, שמים בקערה, מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  5. אחרי שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ,ויוצרים 6 נקניקים מהבצק.
  6. יוצרים מנקניק הבצק בייגל כפי שהודגם בסרטון.
  7. טובלים את הבייגל בתערובת עם המים ולאחר מכן טובלים בשומשום.
  8. שמים את הבייגלס שלנו בתבנית עם נייר אפיה ומתפיחים שעה נוספת.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 230 מעלות במשך 20 דקות בערך.
  10. מוציאים ומגישים.

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים ישראל