מתכון לפסטה ברוטב עגבניות - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות

פרווה
קצר כמות: סיר

פסטה איטלקית ברוטב עגבניות של מורן תורג'מן

 

מרכיבים:

  • פסטה איטלקית (מהסדרה האיטלקית של רמי לוי)
  • בצל
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • 4 שיני שום
  • עגבנייה אחת מקולפת
  • פפריקה מעושנת
  • פפריקה אדומה
  • קורט כורכום
  • קורט סוכר
  • פלפל שחור ומלח
  • כמון
  • 3 רסק קטן
  • אורגנו יבש
  • כפית שום כתוש
  • מרק עוף

אופן ההכנה:

    1. לטגן קוביות בצל, 3-4 גבעולי בצל ירוק, להוסיף 4 שיני שום מעוך וחתוך גס, קוביות מעגבנייה אחת מקולפת, כפית פפריקה מעושנת, כף פפריקה אדומה, קורט כורכום וכמון, מלח ופלפל שחור, כפית אורגנו. לטגן הכל מעט ולהוסיף 3 רסק קטן, קורט סוכר, כפית שום כתוש, להוסיף מים בערך כוס ולהרתיח. .
    2. להוסיף כף מרק עוף ולערבב טוב. .
    3. להכין פסטה לפי ההוראות, לסנן ולזלוף מעט שמן ולערבב. לשים את הפסטה ברוטב ולהגיש…

 

 

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים ישראל