מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות / מורן תורג'מן - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות / מורן תורג'מן

זמן הכנה: 15 דק' | מספר מנות: 6

מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות

 

 

מרכיבים:

  • חבילת פסטה פפארדלה
  • בצל אחד
  • חצי כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • 2 גמבה אדומה
  • 2 שיני שום
  • חבילת נבטים
  • 3-4 פטריות טריות
  • מעט מרק עוף
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מעט רוטב סוייה
  • רוטב סוייה מתוקה
  • טריאקי
  • רוטב צ'ילי

אופן ההכנה:

    1. להקפיץ במחבת ווק/טפלון רצועות בצל וחצי כרוב חתוך, להניח בצד. .
    2. להקפיץ 2 גזרים ו2 גמבה חתוכים לרצועות דקות, 2 שיני שום (מגורד)..
    3. להוסיף את הכרוב והבצל, 3-4 פטריות טריות חתוכות גס וחבילת נבטים. .
    4. להוסיף את הפסטה/נודלס המסוננים (להכין לפי הוראות על גבי האריזה). .
    5. לתבל בפלפל שחור, מעט מרק עוף, כפית פפריקה מעושנת, רוטב סויה רגיל ומתוק, מעט טריאקי, ורוטב צ'ילי מתוק. לערבב היטב 3-4 דקות ולהגיש. *את הרטבים אני שופכת ישר מהבקבוק לפי העין…תלוי בכמות.

 

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק

דרגו את המתכון

מתכון לפסטה פפארדלה עם ירקות / מורן תורג'מן
[4.7 | 93.33% | 3]

שתפו את המתכון

תגובות למתכון