מתכון לפסטה פפיון עם פטריות / מורן תורג'מן - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכון לפסטה פפיון עם פטריות / מורן תורג'מן

20 דק' כמות: 5

פסטה משגעת מוקפצת עם פטריות

 

מרכיבים:

  • 500 ג' פסטה פפיון
  • בצל
  • 2 שיני שום
  • 7 פטריות טריות
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • מלח ופלפל שחור
  • כפית מרק עוף
  • שמן זית
  • כוסברה טרייה
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

    1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות..

בינתיים במחבת רחבה לטגן:

    1. 1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות לטגן כחמש דקות..
    2. להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות. לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,.אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי..
    3. להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים..
    4. את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת .
    5. אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת
    6. להקפיץ עוד כמה דקות,.
    7. לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור..

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים ישראל