מתכון לסופלה שוקולד - כולל סרטון - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

מתכון לסופלה שוקולד – כולל סרטון

20+-
| מספר מנות: 6

 

 

 

 

 

 

 

מתכון לסופלה שוקולד

מצרכים:

מעל מומלץ להוסיף:

 

אופן ההכנה:

  1. מרחו חמאה בכל אחת מהתבניות ולאחר מכן שפכו קמח שיתפס בצדדים.
  2. המיסו שוקולד וחמאה מעל בן מארי עד לקבלת מרקם חלק. בנתיים ערבבו את הביצים עם הסוכר והמלח ע"י מיקסר עד להסמכה, הוסיפו פנימה את תמצית הוניל והקמח.
  3. הוסיפו בהדרגה את תערובת השוקולד, ערבבו היטב ושפכו לתבניות.
  4. חממו תנור לחום של 200 מעלות. אפו כ-10 דקות בדיוק!! עד שהקצוות עולות והאמצע עדיין רך. [adinserter block="1"]
  5. הוציאו מהתנור והניחו להתקרר לכמה שניות. בעזרת סכין חדה העבירו בקצוות בעדינות. היפכו על משטח (אפשר צלחת כמו בסרטון).
  6. שפכו מעט אבקת סוכר והגישו מיד!
  7. לקינוח המושלם מומלץ לשדרג עם מגוון תוספות – שברי אגוזי מלך / שקדים, קרוקנט לוז / בוטנים (ברס), קוקוס טחון / קלוי.

בתאבון!!

 

בלעדי למי שמגיע דרך האתר שלנו – הנחה בהקלדת קוד הקופון ברכישת מוצרים באתר אלמנדוס: מתכונים_ישראל

*בהקלדת הקופון תקבלו הנחה על שוקולד ב39 ש"ח בלבד.

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב "Home Cooking Adventure"

דרגו את המתכון

מתכון לסופלה שוקולד – כולל סרטון
[3.8 | 76% | 100]

שתפו את המתכון

תגובות למתכון