fbpx

סלמון בקראסט ירוק

Rate this recipe
פרווה
בינוני
-->

למתכון של anat_elisha_kitchen

📷 https://bit.ly/3e2hrKb

סלמון בקראסט ירוק/anat _elisha_kitchen

המרכיבים:

  • 5 נתחי סלמון טריים ומפולטים מעצמות ועור

למריחה:

  • 2 כפות גדושות מיונז
  • כף ממרח ארטישוק ( אם אין אז לוותר ולהוסיף כף מיונז)
  • חצי כפית אבקת שום
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • מלח פלפל

לקראסט:

  • 50 גרם פיסטוק טבעי ( לא קלוי וללא מלח)
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 2 שיניי שום
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 3 כפות פירורי לחם

לקישוט וטעם:

  • חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ
  • חצי לימון פרוס דק

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור על 210 מעלות.
  2. בקערה מניחים את המיונז ושאר המרכיבים למריחה ומערבבים היטב.
  3. קולים את הפיסטוקים במחבת יבשה למשך 5 דקות.
  4. מניחים את כל מרכיבי הקראסט במעבד מזון וקוצצים גס. מעבירים לצלחת שטוחה ומוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים היטב.
  5. מרכיבים את המנה:מברישים את הנתחים היטב ברוטב המיונז . טובלים בקראסט מלמעלה ומהצדדים. מהדקים היטב.
  6. משמנים תבנית עם מעט שמן זית ומניחים את הנתחים. מפזרים מעל פלפל צ׳ילי גרוס. מניחים בין הנתחים פרוסות לימון חצויות.
  7. מכניסים לתנור למשך 15-17 דקות. בתאבון❤️

דרגו את המתכון

Rate this recipe

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו