fbpx

ספיישל שבועות חגיגי ! – קל להכנה סלומון ואספרגוס במחבת אחת!! טעים טעים טעים

4.3/5 - (6 votes)
25 דק'
בינוני כמות: 3

מצרכים

  • 1 קילו פילה סלמון (חותכים 2-3 פילטים)
  • 1 צרור אספרגוס
  • 1 כף חמאה ממולחת
  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום, טחון
  • גרידה ומיץ של ½ לימון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות

  1. מחממים כף חמאה וכף שמן זית במחבת גדולה. עד שהמחבת חמה והחמאה נמסה לחלוטין. מוסיפים את הסלמון והאספרגוס, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ 3-4 דקות בצד אחד.
  2. תהפכו ומבשלים כ 3-4 דקות בצד השני. מוסיפים את גרידת שום ולימון. מבשלים את השום רק 1-2 דקות או עד שהוא מתחיל להזהיב. מכבים את האש וסוחטים חצי לימון לתוך המחבת.

דרגו את המתכון

4.3/5 - (6 votes)

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו

רוצים מנה כזאת הביתה ?

תשאירו פרטים ותקבלו תפריט ענק ומגוון של אוכל ביתי טרי ואיכותי, שיבושל באהבה ויגיע אליכם עד הבית