fbpx

עוגיות בוטנים לפסח

5/5 - (1 vote)
-->
עוגיות בוטנים כשרות לפסח מתוך הקבוצה המטעמים של צופיה

מצרכים:

  • 2 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות יין אדום
  • 1+1/2 כוסות בוטנים קלויים טחונים
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה: עוגיות בוטנים לפסח

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה גדולה עם מטרפה ידנית מקציפים סוכר וביצים למשך 3 דקות, הקצפה מהירה עד לקצף תפוח ובהיר.
  3. לקצף הביצים מוסיפים תמצית וניל ויין אדום ומקציפים עוד קצת לאיחוד.
  4. מוסיפים בוטנים טחונים, קמח קוקוס, סוכר וניל וקינמון ומערבבים לכדי בצק דביק מאוד.
  5. מעבירים את בלילת העוגיות לשקית זילוף ומזלפים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, שומרים על רווח כי העוגיות מתרחבות בתנור.
  6. אופים בתנור החם למשך 12-15 דקות, העוגיות מוכנות כשהן שחומות באופן שווה.
  7. מצננים על השיש כ-20 דקות ונהנים. בתאבון!

דרגו את המתכון

5/5 - (1 vote)

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו