עוגיות פיסטוק במילוי שוקולד לבן

חלבי
קצר
-->

למתכון של עדן רווח

מתכון לעוגיות פיסטוק במילוי שוקולד לבן (22 יח)☕️

*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

מצרכים:

  • 2 וחצי כוסות קמח לבן מנופה
  • שקית אבקת אפייה
  • רבע כוס סוכר לבן
  • רבע כוס סוכר דמררה (חובה)
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • ביצה
  • 80 גרם פיסטוקים טחונים
  • שוקולד לבן (למילוי)

אופן ההכנה :

  1. מערבבים (ידני) את כל המצרכים יחדיו בקערה מלבד השוקולד הלבן .
  2. ממיסים שוקולד לבן בפולסים ויוצקים לתוך תבנית פרלינים, מקפיאים ומחלצים, אופציה נוספת פשוט לשים 2 קוביות שוקולד או מטבעות שוקולד לבן בנדיבות לקנות פרלינים מוכנים .
  3. לא שקלתי את הבצק של העוגייה אבל לקחתי חתיכה יחסית קטנה ביחס לשוקולד הלבן בשביל שהמילוי יורגש – לשיקולכם איזה גודל אתם רוצים והיחס בין הבצק לעוגייה .
  4. יוצרים כדורים עם הפרלין בפנים ומגלגלים את הכדור בפיסטוקים טחונים (בלי קשר ל-80 גרם שהוספתם לבצק, זה לא חובה אבל ממליצה), מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 180 מעלות למשך 6 דקות .

•מי שלא אוהב פיסטוק יכול להחליף בפקאן או בכל סוג של אגוז אחר .

•אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב|מריר .

•אפשר לוותר על הפרלין ופשוט להוסיף לתערובת הבצק מטבעות שוקולד וזה יהיה כמו עוגיות שוקולד צ’יפס .

 

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו