פאד קפאו

בשרי
בינוני
-->

למתכון של shir's food האלופה

📷https://bit.ly/3gJXprx

לבלוג>Shirsfood.co.il

 

מרכיבים:

  • שמן זית
  • 3-4 שיני שום כתוש
  • 1 בצל בינוני
  • 2 גמבות אדומות
  • 1-2 פלפל חריף
  • חופן נענע
  • 1 חבילת בזיליקום טרי
  • 0.5 כפית צ'ילי חריף
  • מלח גס לפי טעם
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפות כורכום
  • 2כפיות פפריקה מתוקה
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • אורז מכל סוג שתבחרו
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

  1. במחבת לשים שמן זית ולטגן את השום והבצל
  2. להוסיף את הגמבה והפלפל החריף
  3. להוסיף נענע ובזיליקום קצוצים-כמה שיותר יותר טעים ומוסיף מלא טעם וריח
  4. להוסיף מלח וצ'ילי חריף
  5. לערבב את הכל ולהוציא לצלחת
  6. באותה המחבת לטגן בשר טחון
  7. להוסיף תבלינים – כורכום, צ'ילי חריף ,פפריקה מתוקה, צ'ילי חריף ומלח
  8. להוסיף את התערובת ממקודם ועוד עלי בזיליקום שלמים
  9. להוסיף את הסויה והלימון
  10. להעביר לצלחת עמוקה עם אורז
  11. במחבת לשים כמות נדיבה של שמן ולטגן ביצת עין
  12. הביצה צריכה להיות קריספית מלטה ואת הצהוב נשקה בשמן החם כדי שיהיה נוזלי ועם זאת יתבשל

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו