fbpx

פיש אנד צ’יפס

5/5 - (2 votes)
פרווה
בינוני כמות: 10-12
-->

פיש אנד צ׳יפס של ענת אלישה קבלו את המתכון הטעים והקריספי, למאכל הפופולרי פיש אנד צ’יפס! מתכון שהכי כיף להכין תכינו את המתכון הזה ואנחנו מבטיחים לכם שתקבלו עליו אינספור מחמאות..

 

מצרכים:

  • 1 קג דג לבן מפולט, ללא קוצים ועור חתוך למנות (אינטיאס, קוד, לוקוס או ברמונדי)
  • מעט מלח גס
  • קמח לקימוח הנתחים
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • כוס קמח תופח
  • כוס בירה
  • ביצה אחת, מלח, פלפל
  • אם אוהבים אפשר להוסיף תוספות של תבלינים..

לצ׳יפס:

  • תפוחי אדמה ( לפי מספר הסועדים) עדיף האדומים קלופים וחתוכים לפלחים
  • שמן זית
  • מעט מלח גס

אופן ההכנה:

  1. את פלחי תפוחי האדמה מניחים בסיר, ממלאים מים ומבשלים כרבע שעה.
  2. מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו.
  3. מסננים ומעבירים לתבנית אפיה. מתבלים בשמן זית ומלח גס. אופים עד הזהבה עמוקה.
  4. מפזרים מעט מלח גס מעל הנתחים ומחכים כעשר דקות. שוטפים את הנתחים ומייבשים היטב בעזרת מגבת נייר.
  5. מניחים את כל חומרי הבלילה בקערה וטורפים היטב לבלילה חלקה.
  6. מחממים שמן עמוק לטיגון.
  7. טובלים את הדג בקמח ומנערים שאריות.
  8. מעבירים לבלילה ומשם לסיר הטיגון.
  9. מטגנים עד הזהבה עמוקה.
  10. מגישים לצד צ׳יפס ומטבל שאוהבים ולא שוכחים לסחוט לימון .. בתאבון❤️

 

פיש אנד צ׳יפס / anat_elisha_kitchen

דרגו את המתכון

5/5 - (2 votes)

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו