רוגלך במילוי קינדר

חלבי
בינוני
-->

מתכון של עדן רווח

עוגיות הרולדות שהתחפשו לרוגלך 💁🏼‍♀️

מתכון –

*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה (8 יח בינוניות) .

מצרכים לבצק:

  • 75 גרם חמאה מומסת
  • 3 כוסות קמח לבן מנופה
  • כפיתאבקת אפייה
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות סוכר לבן
  • ביצה

•אופן ההכנה:

  1. מערבבים ידני את כל המצרכים לבצק יחדיו עד לאיחוד, מרדדים את הבצק וקורצים עם רינג בקוטר 24 ואז חותכים ל-8 משולשים (כמו פיצה) .
  2. מורחים נוטלה ומניחים אצבע קינדר (כמו בתמונה) , מגלגלים ומעל הברשתי בביצה בשביל שאפזר אגוזי לוז מסוכרים (לא חובה, אפשר לוותר אך בעיניי זה יותר טעים😋, אם אתם לא רוצים לפזר מעל אז אין צורך להבריש בביצה).
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות (אפייה) בערך 12 דקות .

 

•כמובן שאפשר לפתוח את הבצק ולגלגל בעוד שיטות כמו רוגלך או פשוט לפתוח את הבצק למלבן – למרוח את הנוטלה, להוסיף תוספות, לגלגל ולחתוך כמו העוגיות הסטנדרטיות .

•אפשר למרוח איזה ממרח שבא לכם ולהוסיף איזה תוספות שאתם רוצים .

•בשביל להפוך לפרווה אפשר להמיר את החמאה במחמאה שמנת מתוקה בשמנת צמחית ולהוריד כף סוכר מהמתכון .

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו