שווארמה דגים

פרווה
בינוני
-->

מתכון של anat_elisha_kitchen❤️

שווארמה דגים/anat_elisha_kitchen
מצרכים:

  • 1 קג דג בורי טרי ומפולט (ניתן להכין עם כל דג רק שיהיה טרי ומפולט)
  • 3 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
  • כף תבלין לשווארמה
  • חצי כף תבלין לסטייק
  • רבע כף פלפל אנגלי טחון
  • מלח
  • שמן זית

    בצל סגול עם סומאק👨‍🍳

  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • רבע צרור פטרוזילה
  • כף מיץ לימון טרי
  • חצי כפית פלפל צ׳ילי גרוס
  • כפית שטוחה סומאק
  • כפית שמן זית
    מערבבים היטב.

אופן ההכנה:

  1. את הדגים חותכים לקוביות 2*2 סמ
    מניחים בקערה, מוסיפים את התבלינים וכף שמן זית. מערבבים היטב ומכניסים למקרר עד שהבצל יהיה מוכן.
  2. מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל (בלי שמן) מאדים במשך כ 5 דקות תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע חום זהוב. מוסיפים כ 4 כפות שמן זית ומטגנים עוד 3 דקות. ( מקפידים על להבה גבוהה) מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים יחד עם הבצל. מדי פעם מערבבים. ברגע שהדג משנה את הצבע, המנה מוכנה!
  3. מחממים טורטייה על המחבת של השווארמה, מורחים טחינה ירוקה , בצל סגול עם סומאק, סלט ירקות מוסיפים את השווארמה ומוסיפים עוד קצת טחינה ירוקה. בתאבון❤️
    מגישים על טורטייה חמה

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו