שמרים במילוי מסקרפונה,קרם פרש ופטל

חלבי
בינוני
-->

למתכון של עדן רווח האלופה

eden_revah_shalom שמרים במילוי מסקרפונה וקרם פרש&פטל🍬

מצרכים:

*לבצק-

  • 500 גרם קמח לבן מנופה
  • 100 גרם חמאה (חתוכה לקוביות)
  • 8 גרם מלח
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 2 ביצים (110 גרם)
  • 60 גרם סוכר לבן
  • 185 מל חלב פושר

*למלית גבינה ופטל-

  • קופסת מסקרפונה COLLECTION (250 גרם)
  • קרם פרש השף הלבן (200 גרם)
  • חלמון 1
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 110 גרם סוכר לבן
  • 50 גרם קונפלור
  • 50 גרם פטל טחון
  • חצי כפית מחית וניל/חצי מקל וניל

*לפזר לאחר המריחה-200 גרם מטבעות שוקולד לבן

•אופן ההכנה:

*בצק-

  1. לשים במיקסר עם ווש לישה את הקמח+סוכר+שמרים, מוסיפים את שאר המצרכים מלבד המלח, לאחר 3 דקות מוסיפים את המלח וממשיכים את הלישה לפחות 8-10 דקות נוספות.
  2. מעבירים לקערה ועוטפים בניילון נצמד, נותנים לבצק התפחה של שעה ולאחר מכן לשים ושוב התפחה נוספת של שעה (אופציה להתפיח יום קודם במקרר).

*הכנת המלית-

  1. מערבבים את כל המצרכים יחדיו.*לאחר שהבצק סיים את ההתפחה והמילוי מוכן אנחנו משמנים רינג עגול קוטר 22+תבנית אינגליש.
  2. מחלקים את הבצק ל-650 גרם בצק (לרינג העגול)+340 גרם בצק לפס אינגליש.
  3. פותחים את שני הבצקים למלבנים דקים ומורחים כמות יפה של המלית, מפזרים מטבעות שוקולד לבן, מגלגלים לרולדה וחותכים בשביל ליצור שושנים בתבניות, מניחים אותן ברינג/אינגליש ומניחים את המגש מכוסה להתפחה של 25-30 דקות.
  4. לאחר מכן מברישים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות אפייה רגילה למשך 25 דקות בערך, תשימו לב לפי הצבע.

*הכנת סירופ סוכר-

  1. 120 גרם סוכר+120 מל מים, מביאים לרתיחה ומברישים בנדיבות את השמרים כשהם יוצאים מהתנור והסירופ קר או ההפך.

•חשוב לציין שלאחר האפייה חלק מהמלית נספג בבצק, לא רואים אותה והטעם פשוט מטורף!

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים נוספים שבטוח תאהבו