fbpx

אנטריקוט בצלייה איטית

Recipe by
סגור לתגובות על אנטריקוט בצלייה איטית

מרכיבים
5 ק”ג אנטרקוט שיושן במקרר של קצב טוב
5 כפות חרדל מהמשובחים ביותר שיש
מלח גס
פלפל שחור
200 גרם חמאה

אופן ההכנה

כמתבקש מהשם, הטריק פה הוא בצלייה המוקדמת של האנטרקוט בחום נמוך מאוד. מעסים את הבשר בחרדל, מלח ופלפל. עד כאן הכל שגרתי. עוטפים בנייר כסף, מכניסים לתנור בחום של 80-90 מעלות לכ-4 שעות.
מוציאים את הנתח, מסירים את נייר הכסף, מעלים את התנור ל-250 מעלות. כשהתנור לוהט פורסים את החמאה, מניחים על הנתח ומחזירים לתנור ל-25 דקות נוספות.
מניחים על קרש למנוחה של 15 דקות, פורסים, מניחים ליד חרדל מעולה, עוד מלח גס ופלפל שחור, תפוחי אדמה אפויים בקליפתם ומלפפונים חמוצים.
אגב, כולם הסכימו שבתור ארוחה קיצית קלילה זה היה מופלא.