fbpx

ארוחת בוקר של איכרים

Recipe by
סגור לתגובות על ארוחת בוקר של איכרים
10
| Servings: 2 מנות

חומרים

4 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים טרופות בשלוש כפות קמח ומעט מלח
1.5 כוסות קוביות שינקן
2 עגבניות בינוניות
כף עירית קצוצה או בצל ירוק חתוך קטן

אופן ההכנה

מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים, שוטפים תחת הברז ומקלפים.
פורסים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה משחימים.
לביצים הטרופות מוסיפים את השינקן ואת העגבניות – חתוכות לפלחים דקים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים הטרופות בחלב, העגבניות והשינקן ומבשלים עד שהחביתה מוכנה. מפזרים את העירית או הבצל ומגישים חם.