בולונז פתיתים
מתכון של דניאלה שרביט 💓
פתיתונז😝
הכל בסיר אחד🥰
קונכיות פתיתים ברוטב בולונז טעים טעים!!!
מרכיבים לבולונז פתיתים:
- שמן
- 500 גרם בשר טחון טרי
- בצל קצוץ אחד
- קופסא רוטב עגבניות לבולונז(אפשר גם רוטב
- עגבניות רגיל )260 גרם
- כף רסק עגבניות
- פלפל,מלח,טיפה שום גבישי,פפריקה אדומה מתוקה
- וכמובן-פתיתים☺️
אופן ההכנה:
- מטגנת את הבצל בשמן עד להזהבה
- מוסיפה את הבשר ומפוררת אותו (אפשר בעזרת מזלג)
- גם את הפתיתים מטגנת מעט
- ומוסיפה 840 מ״ל מים רותחים-לחבילת פתיתים(תמיד תעשו לפי ההוראות מאחורה)
- מוסיפה את הרוטב עגבניות והרסק
מתבלת מערבבת ,ומבשלת על אש נמוכהבערך6-7 דקות על אש נמוכה - אחרי כן לא פותחים מכסה לפחות 5 דקות
הפתיתים ממשיכים להתבשל גם אחרי שמכבים את הגז-בדיוק כמו אורז(אז חכו קצת ולא לפתוח את המכסה)
**אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה-משדרג
בתאבון
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: