fbpx

בולונז פתיתים ב-6 שלבים

בשרי
Prep: בינוני |

בולונז פתיתים

מתכון של דניאלה שרביט 💓

פתיתונז😝
הכל בסיר אחד🥰
קונכיות פתיתים ברוטב בולונז טעים טעים!!!

מרכיבים לבולונז פתיתים:

  • שמן
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • בצל קצוץ אחד
  • קופסא רוטב עגבניות לבולונז(אפשר גם רוטב
  • עגבניות רגיל )260 גרם
  • כף רסק עגבניות
  • פלפל,מלח,טיפה שום גבישי,פפריקה אדומה מתוקה
  • וכמובן-פתיתים☺️

אופן ההכנה:

  1. מטגנת את הבצל בשמן עד להזהבה
  2. מוסיפה את הבשר ומפוררת אותו (אפשר בעזרת מזלג)
  3. גם את הפתיתים מטגנת מעט
  4. ומוסיפה 840 מ״ל מים רותחים-לחבילת פתיתים(תמיד תעשו לפי ההוראות מאחורה)
  5. מוסיפה את הרוטב עגבניות והרסק
    מתבלת מערבבת ,ומבשלת על אש נמוכהבערך6-7 דקות על אש נמוכה
  6. אחרי כן לא פותחים מכסה לפחות 5 דקות
    הפתיתים ממשיכים להתבשל גם אחרי שמכבים את הגז-בדיוק כמו אורז(אז חכו קצת ולא לפתוח את המכסה)
    **אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה-משדרג
    בתאבון

 

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.