fbpx

בורקיטס ב3 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון בורקיטס 🧀

מצרכים
לבצק

  • חצי קילו קמח
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • כפית סוכר
  • קורט מלח
  • 190 מל מים (חמימים)
  • שקית אבקת אפייה
    *למילוי:
  • 250 גרם קוטג
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 80 גרם גבינת פרמזן
  • ביצה
  • קורט מלח+פלפל שחור

 אופן ההכנה- בוריקטס

  1. לשים את כל המצרכים לבצק יחדיו עד לאיחוד,
    הבצק לא צריך לתפוח/לנוח אפשר לעבוד איתו ישר.
  2. מערבבים את כל המצרכים למילוי, מרדדים את הבצק וקורצים עם חותכן עגול קוטר 10 (אפשר בכל גודל בהתאם לגודל שאתם רוצים ליצור), מניחים מילוי במרכז וסוגרים לשניים.
  3. מברישים בביצה ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות ל-20 דקות.

מהכמות של המתכון הכנתי 25 יח בורקיטס ועוד 2 מאפים יחסית גדולים.

מתכון של עדן רווח

 

נסו עוד מתכונים מבית מתכונים ישראל:

בורקס טורקי

סמבוסק פיצה

 

חיפשתם אותנו ברשתות החברתיות?

לאינסטגרם של מתכונים ישראל לחצו כאן

לפייסבוק של מתכונים ישראל לחצו כאן

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.