fbpx

בייגל ב-9 שלבים פשוטים

פרווה
Prep: בינוני |

מתכון לבייגל הכי טעים שיש!!! שימו עליו חתיכת חמאה מלוחה ואתם בגן עדן😍😍

לבצק הבייגל: (מספיק ל 10 יחידות גדולות)

  • ק”ג קמח
  • 50 גרם שמרים טריים
  • 100 גרם סוכר
  • 120 מ”ל שמן
  • 600 מ”ל מים
  • 20 גרם מלח

לתערובת הציפוי:

  • כוס שומשום לבן
  • כוס שומשום שחור
  • חצי כוס פרג
  • רבע כוס שבבי בצל מיובש
  • כף שטוחה מלח
  • כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. נלוש היטב את כל חומרי הבצק פרט למלח.

2. לאחר שש דקות לישה, נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות.

3. לא להיבהל מהעובדה שהבצק דביק! שמנו את הידיים בעת ההוצאה של הבצק מהקערה להתפחה.

4. ממליץ להתפיח בקערה גדולה ומשומנת עד להכפלת הנפח.

5. לאחר ההתפחה נחלק את הבצק לכדורים שווים (כ-10) ונניח אותם להתפחה נוספת על מגש תנור.

6. לאחר ההתפחה (כ-20 דקות) נכין קערה גדולה עם מים, נקח כל כדור בצק, נעשה בו חור באמצע ונמתח לצורת הבייגלה הרצויה. ניתן להיעזר במים לטובת הפתיחה.

7. נטבול את כל הבייגל במים ומיד נעביר לתערובת הציפוי ונצפה היטב.

8. נחמם תנור על 200 מעלות טורבו ונאפה כרבע שעה.

9. מיד לאחר האפייה יש למרוח את הבייגל בשמן זית איכותי ולרוץ לאכול לפני ששאר בני הבית יטרפו הכל.

 

לעוד מתכונים באתר:

לחם כשר לפסח ב20 דקות הכנה

תפוחי אדמה וגזר מקורמלים ב-6 מצרכים פשוטים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

מתכון של tomerumansky האלוף

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.