מתכון של meshi_tzooberi 💓
מרכיבים:
לבראוניז:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 200 גרם חמאה
- כוס סוכר
- 4 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- 8 כפות קמח
- 4 כפות קקאו
לזילוף והקישוט
- 250 גרם שמנת מתוקה/מיכל קטן
- 2 כפות פודינג וניל
- 1 ממרח קינדר לבן (אפשר לוותר)
אופן ההכנה:
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וטורפים לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית מלבנית אלומניום הקטנה ואופים ב-190 מעלות למשך 15-20 דקות עד להתייצבות (לא לייבש, צריך להישאר עסיסי במרקם של בראוניז).
- מקררים במקרר וחותכים למלבנים לפני הגודל שתרצו
הזליוף: - מקציפים לקצפת יציבה את כל חומרי הזילוף
ומזלפים בצורת עיגולים על גבי מלבני הבראוניז
ומקשטים בקוביה של שוקולד פרה (אפשר כמובן משהו אחר)
Category: