מתכון לבראוניז מושחת!🍫
🛒מצרכים🛒
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים גודל L
- 1 כוס קמח
- 3 כפות קקאו
- קורט מלח
🥄אופן הכנה🥄
- מדליקים תנור על 170 מעלות, סטטי (לא טורבו!)
- מחממים במיקרו את החמאה והשוקולד המריר בפולסים של 30 שניות
- כשהתערובת אחידה מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הסוכר והביצים בהדרגה
- לאחר מכן מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים לתבנית חצי מכמות הבלילה ומטביעים שוקולדים שאוהבים, אני השתמשתי בקינדרים, הרשיז, שוקולד לבן, אוראו, הפי היפו ומטבעות שוקולד.
- לוקחים את יתר הבלילה ומכסים את השוקולדים, אפשר לקשט שוב בשוקולדים מעל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל25-30 דק׳ ♨️
❗️הבראוניז צריך להיות קצת רטוב מבפנים – אז זהירות לא לייבש אותו!
בראוניז מושחת מאוד
בתאבון 😋🍩
מתכונים טעימים ששווה לנסות:
חטיף קראנץ פיסטוק ב3 שלבים קצרים
לרשתות החברתיות של מתכונים ישראל:
למתכון של jorjet_sweets
Category: