fbpx

בראוניז שוקולד

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של תומר אומנסקי 💓

מתכון לבראוניז בשתי דקות!🍫🍫🍫

מרכיבים:

  • 100 גרם חמאה
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם סוכר
  • 3 ביצים (גודל m)
  • 100 גרם קמח
  • 30 גרם קקאו
  • קורט מלח
    לאפייה: שברי שוקולד לבן ובלונדי
    לקישוט: בלונדי, הרשיז, קינדר

אופן ההכנה:

  1. בקערה ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
  2. מוסיפים את הסוכר והביצים ומערבבים.
  3. מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים אותם פנימה.
  4. נחמם תנור ל180 מעלות ונעביר את הבלילה לרינג משומן או תבנית לבחירתכם,
  5. נפזר שוקולדים ונאפה כ20 דקות.
  6. לאחר האפייה כשהבראוניז חמים נניח עליהם הרשיז בלונדי וקינדר ונחכה להצטטנות מלאה.
    ❤בתאבון אהובים❤

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.