fbpx

בורקיטס גבינה ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

בורקיטס גבינה

מרכיבים לבורקיטס גבינה:

בצק:​

  • 4 כוסות קמח (כוס מדידה) ​
  • שקית אבקת אפייה ​
  • 1 כפית מלח ​
  • חצי גביע יוגורט (100 גרם) ​
  • חצי גביע גבינה לבנה (100 גרם)​
  • חביל תחמאה רכה חתוכה לקוביות (200 גרם)​

למילוי:​

  • 30 גרם גבינת פרמזן פרמזן​
  • 80 גרם גבינה צהובה ​
  • 80 גרם מוצרלה ​
  • 100 גרם גבינה בולגרית ​
  • חצי גביע קוטג (125 גרם)​
  • חצי גביע גבינה לבנה (100 גרם)​
  • ביצה​
  • מלח​
  • כפית וחצי קורנפלור​
  • רבע כוס חלב

אופן ההכנה – בורקיטס גבינה:

  1. בקערה באופן ידני או במיקסר עם וו לישה לשים את כל המצרכים עד לבצק חלק, אחיד ורך (לא דביק)​
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למנוחה של שעה במקרר.​
  3. בכוס מערבבים את החלב והקורנפלור עד להמסה מלאה של הקורנפלור. לאחר מכן בקערה מערבבים את כל מרכיבי המילוי. ​
  4. מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי, בעזרת כף מניחים את המילוי וסוגרים. ​*כדי שלא יברח המילוי ממליצה או להדביק את הקצוות עם ביצה, או לקחת מזלג ולסגור איתו את הקצוות. ​
  5. מעבירים את הבורקיטס לתבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה ושומשום ומכניסים לתנור. ​
  6. אפייה 180 מעלות על מצב טורבו בערך 20 דקות עד להשחמה. ​

*ניתן לבחור את אחוזי הגבינות לשיקולכם.​

*ניתן למלא בכל מילוי אחר שבא לכם. ​

 

עוד טעמים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

 

מתכון של galadut האלופה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.