fbpx

גראטן תפוחי אדמה ובטטה ב-5 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

גראטן תפוחי אדמה ובטטה

מרכיבים לגראטן תפוחי אדמה ובטטה:

  • תפוח אדמה ובטטות
  • כוס חלב
  • שמנת מתוקה
  • שן שום
  • מלח פלפל אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. תחתכו תפוחי אדמה ובטטה דק דק כזה. אל תשטפו אותם, אנחנו צריכים את העמילן.
  2. תעבירו לקערה ותוסיפו- כוס חלב, שמנת מתוקה שלמה, שן שום כתושה, כפית וחצי מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט (לא חובה).
  3. תערבבו הכל ביחד ותסדרו בתבנית עגולה – תפוא-בטטה-תפוא-בטטה וכך הלאה.
  4. תשפכו את כל הנוזלים שנשארו לתוך התבנית ותפזרו על זה גרנה פדנו בנדיבות. זה נותן המון טעם. אתם גם יכולים להקרים את הכל עם מוצרלה מגורדת.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שתפוחי האדמה מתרככים. אם השכבה העליונה מקבלת צבע והתפוחי אדמה עדיין לא מוכנים, תכסו בנייר כסף. אחרי שעה+- זה מוכן. בתאבון 😍

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של דניאל עמית האלופה🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.