מתכון בייגלה מצופה לחטיפי בלונדי & הפתעת ריבת חלב🔥🔥🔥🔥🔥🔥
מרכיבים:
- 100 גרם פתיבר
- 45 גרם חמאה
- 70 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות גדושות ריבת חלב
- 2 חפיסות בלונדי – לא משנה הסוג
- כף שמן שטוחה
אופן הכנה: חטיפי בייגלה מצופה בלונדי והפתעת ריבת חלב
- במעבד מזון טוחנים לתערובת חלקה את הפתיבר ובמקביל בקערה שמים חמאה ושוקולד לבן וממיסים במיקרו לתערובת חלקה, מוסיפים פנימה את הפתיבר הטחון ומאחדים בין השניים.
- מעבירים בעזרת כפית את תערובת הבסקוויטים לתבנית סיליקון שקעים עם שקעים קטנים ובעזרת האגודל משטחים בדפנות.
- מכניסים לשקית זילוף את הריבת החלב ובמרכז כל שקע מזלפים נקודה של ריבת חלב (שימו לב שהריבת חלב ממוקדת רק במרכז ולא נוגעת בדפנות התבנית).
- מעבירים את תבנית השקעים למקפיא לחצי שעה
- ולאחר מכן בקערה: שמים 2 חפיסות בלונדי וכף שמן ומחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת מרק בלונדי חלק.
מעבירים לשקית זילוף/כלי נוח למזיגה ומוזגים בעדינות את הבלונדי עד לקצה התבנית.
שמים מעל יחידת בייגלה/קוביית בלונדי. - מעבירים למקפיא ל20 דק
- ומחלצים את החטיפונים שלנו!!!!!!!
בהצלחה🥰
*סוג הבלונדי לא משנה-כולם מעולים מלבד הבלונדי בראוניז שפחות יתאים
*אפשרי להשתמש לציפוי בשוקולד לבן במקום בלונדי
*השתמשתי בתבנית סיליקון שקעים מיני, למי שיש תבנית גדולה בבית יצטרך להכפיל כמות
*למי שאין תבנית סיליקון- אפשרי להשתמש במנגטים לכדורי שוקולד
למתכונים מופלאים שיחממו לכם את הלב:
עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים
חפשו אותנו ברשתות החברתיות: