fbpx

חטיפי בייגלה מצופה בלונדי והפתעת ריבת חלב ב6 מרכיבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון בייגלה מצופה לחטיפי בלונדי & הפתעת ריבת חלב🔥🔥🔥🔥🔥🔥
מרכיבים:

  • 100 גרם פתיבר
  • 45 גרם חמאה
  • 70 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות גדושות ריבת חלב
  • 2 חפיסות בלונדי – לא משנה הסוג
  • כף שמן שטוחה

אופן הכנה: חטיפי בייגלה מצופה בלונדי והפתעת ריבת חלב

  1. במעבד מזון טוחנים לתערובת חלקה את הפתיבר ובמקביל בקערה שמים חמאה ושוקולד לבן וממיסים במיקרו לתערובת חלקה, מוסיפים פנימה את הפתיבר הטחון ומאחדים בין השניים.
  2. מעבירים בעזרת כפית את תערובת הבסקוויטים לתבנית סיליקון שקעים עם שקעים קטנים ובעזרת האגודל משטחים בדפנות.
  3. מכניסים לשקית זילוף את הריבת החלב ובמרכז כל שקע מזלפים נקודה של ריבת חלב (שימו לב שהריבת חלב ממוקדת רק במרכז ולא נוגעת בדפנות התבנית).
  4. מעבירים את תבנית השקעים למקפיא לחצי שעה
  5. ולאחר מכן בקערה: שמים 2 חפיסות בלונדי וכף שמן ומחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת מרק בלונדי חלק.
    מעבירים לשקית זילוף/כלי נוח למזיגה ומוזגים בעדינות את הבלונדי עד לקצה התבנית.
    שמים מעל יחידת בייגלה/קוביית בלונדי.
  6. מעבירים למקפיא ל20 דק
  7. ומחלצים את החטיפונים שלנו!!!!!!!
    בהצלחה🥰

*סוג הבלונדי לא משנה-כולם מעולים מלבד הבלונדי בראוניז שפחות יתאים
*אפשרי להשתמש לציפוי בשוקולד לבן במקום בלונדי
*השתמשתי בתבנית סיליקון שקעים מיני, למי שיש תבנית גדולה בבית יצטרך להכפיל כמות
*למי שאין תבנית סיליקון- אפשרי להשתמש במנגטים לכדורי שוקולד

 

למתכונים מופלאים שיחממו לכם את הלב:

פטריות פורטובלו ברוטב בלסמי

עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו לחצו כאן

לפייסבוק שלנו לחצו כאן

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.